Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Дівчатка помоліться надалі за хвору Алінку,яка вж 1,5 міс. в реанімації, нині у звязку із затрудненим диханням та червоним горлом поставили ще 1-ну трубочку щоб дитя могло дихати та за маму Галину, бо бачити такі муки дитини і при цьому неможеш нічим допомогти це дуже важко.

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прошу молитви за моїх дітей Марію і Марту. Марусинка має проблеми з ногами, а Мартуся напевно якийсь вірус підчепила. Дякую!

3. Tequila

Tequila Well-Known Member

Прошу помолитись за мій моральний стан (Зоряна), і за те, щоб важлива зустріч і розмова на роботі завтра пройшла для мене успішно і легко.

Дякую!

4. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Прошу молитви за себе (Марія), щоб Господь допоміг мені завтра успішно вирішити дуже важливу для мене справу та прийняти вірне рішення в непростій ситуації. Дякую всім небайдужим!

5. Detektyv

Detektyv Member

Прошу молитву за свого синочка Марчика . І за мене (Наталя), щоб швидше вилікувалась від тою вірусяки паскудної, бо вже другий тиждень дихати не можу нормально.

6. jylanda

jylanda занууууда

Дуже потребую молитовноі підтримки сьогодні. Щоб день пройшов добре, вдалося залагодити всі проблеми і успішно завершилась зустріч.
    Наперед вдячна
    Юлія

7. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"ячка мого малючка Андрійка, мав вночі високу температуру, рвав, горлечко червоне. З того всього викликала лікаря, бо вихідні на носі, хочу бути спокійна. Підозрюю, що то зуби, бо якраз лізуть четвірки...
    Дякую всім.

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

І далі прошу молитви за здоров"я своїх дітей(Іван та Володя), вже довгий час ходять сопляві+сьогодні в ночі Володя знову температурив,хвороба не проходить, кашляє. Дякую

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

прошу молитви за мене (Юля) і за Дмитрика. Нині о 15.00 маємо дуже важливу справу, треба щоб все вдалось попри те, що ми дуже втомлені і невиспані.
    дякую

10. Tequila

Tequila Well-Known Member

Дякую всім за підтримку! Результати перевершили очікування!

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

знов прошу, дуже прошу
    Наш кашель тоді покращівся, але раптом додались соплі, кашель посилився а сьогодні з ночі болять обидва вуха, щойно від лора, 2-х сторонній отит, температура 38, дитина сидить з квадратними очима від тої болі, безкінечно плаче. Прошу за полегшення і покращення її стану.

і за себе теж, трішки, мій бронхіт вже кращє ніж був тиждень тому, але все рівно якісь він такий складний, хай би ми вже поскорше з того вилізли.
    Дуже всім вдячна!

12. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Прошу молитви за сусідського хлопчика Юрчика, в якого постійні болі в животику, а лікарі не можуть встановити діагноз. Дякую!

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава)

І за здоров"я донечки Яни

І за чоловікове здоров"я, і щоб владналися всі його "хвостатості" на роботі (Віктор).

Вірю у велику силу спільної молитви. Щиро всім дякую! :girl_smile:

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я Маркіяна, вже 4 ночі не спимо.

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Вже дві години просто конаю від шаленого головного болю ( якісь приступи) + біль у вусі - ніякі знеболювальні не допомагають - щось аж страх збирає(((
    Прошу молитви за моє швидке одужання! ( Галина)
    Дякую.

16. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Прошу щирої молитви за здоров'я важкохворого чоловікового племінника Максимка.

17. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі Володимира... Мав одружуватись у жовтні, а сьогодні раптово для всіх помер.. Йому був всього лиш 31 рік.
    Нехай Господь Бог прийме його до себе, а батькам, нареченій та всім рідним дасть розуміння і покори перед тим що сталось і що це трагедія, яку потрібно прийняти..

18. Анута

Анута Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Анна).
    Малий кинув мені на ногу таборика. Палець болить, посинів миттєво та напух. Тримаю холод і сподіваюсь, що це лише забій. Помоліться, щоб вщух біль і все було добре. І за мій душевний стан (останнім часом забагацько стресів, стаю нервова).
    Дякую

19. halmi

halmi Well-Known Member

Дуже прошу молитви за здоров"я батька (Михайло) і мами (Марія). Дякую.

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу згадати в молитві мого чоловіка (Богдана). щоб лікування дало позитивний результат і він одужав. Щиро дякую.

Статус теми:
Закрита.