Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

БАТЬКИ РОКСОЛЯНИ ДУЖЕ ПРОСЯТЬ НАС ПРО СПІЛЬНУ МОЛИТВУ!!!

То ж дуже просимо ВАС!! Нам потрібна ВАША ВІРА в те,що у Роксолянки усе уже йде на краще і вона з легкістю перенесе усі ці випробовування, а ще ми ДУЖЕ ПРОСИМО ВАС про щогодинну молитву для Лясі сьогодні і завтра впродовж дня.
    О 19.00, о 20.00, о 21.00, о 22.00, о 23.00, а також завтра о 8.00, 9.00, 10.00, 12.00 і впродовж дня!

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Прошу молитву за мого дядю Михайла, який зараз в Португалії.

І ще прошу помолитися за душевний спокій та сили це все пережити Галини, Ігора, Ірини і мого батька Євгена (бо дуже переживає за рідного брата).

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Потребую молитви за благополучне вирішення справ. Для нашої сім"ї то мега важлива справа! Віталій, Наталка, Андрійко.

4. ZaKohana

ZaKohana New Member

Прошу про молитву за здоров'я батька (Микола). Їдемо з малечою в неділю до нього, хоч би встигнути....

5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу помолитися за щасливу дорогу для Сергія. Дякую.

6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Сьогодні моєму чоловіокві 30 років, прошу молитви за його здоровя та душевний спокій. Нехай Бог оберігає його

7. Freitag

Freitag Active Member

Дуже прошу про спільну молитву за чоловіка . Хай Бог дасть сили йому пережити дуже складну ситуацію і береже його. Дякую.

8. viltis

viltis Well-Known Member

Прошу молитви для мого чоловіка ( Тарас) .Має дуже важливу справу від якої вирішиться подальший життєвий шлях нашої сім"ї! Прошу за успішне вирішення)

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу помолитися за мого тата Віктора, за успішне вирішення важливого для нього питання, тато дуже переживає, а ми переживаємо за його здоров'я

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчата, дуже потребує молитви моя Марта. вже 4 добу температура понад 39, збивається на 2-3 години. Дитина вимучена! Вночі аж швидку викликали. Хто може - помоліться, будь ласка!

11. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за донечку Ірину - почався отит після ангіни . Дякую всім за попередні молитви.

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

13. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Прошу молитви за донечку Юлію, вже п'ятий день дуже висока температура, майже не збивається, ангіна. Вже змучена дуже. А також за її братика Максима, щоб не підхопив хворобу від сестрички.
    Дякую.

14. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчатка! Щиро вдячна усім, хто згадав в молитвах мого синочка. Зробили обстеження ( є невеличкі зміни, але нічого страшного не виявили) Сьогодні були у лікаря, назначили лікування. Ще раз дякую усім Вам. Нехай усіх Вас благословить Господь.

15. Iryna

Iryna Well-Known Member

Дуже прошу молитву за успішне вирішення питання з роботою для моїх батьків (Люба, Тарас) і за їх моральний стан. Дякую!

16. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дуже прошу молитви за мою бабусю , сильно болить в грудях і каже що нащупала гульки, йде завтра поліклініку, і за мою маму , дуже піднявся тиск і зле почувається.

17. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за синочка Богданчика, цілий день висока температура і червоне горло. Помоліться, щоб дитятко швидше виздоровіло. Дякую.

18. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за мого брата (Анатолій), завтра будуть робити операцію.

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я донечки (Софія), кашляє довго (казали трахеїт, вже і глисти проганяли, і кетотіфен бере, і сиропи різні і поки не пройшло), і мій душевний спокій та рівновагу (Олена).

20. zetta

zetta Well-Known Member

Прошу згадайте в молитві Надію, так багато смутку в неї на серці, пережила інсульт і ще додалося що мусить поратись біля лежа чого чоловіка , не хай Бог дасть ій сили фізичні, духовну підтримку та здоров'я. І Михайло щоб швидше одужав.дякую.

Статус теми:
Закрита.