Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Diana

Diana мрійниця

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

прошу молитви за маленьку дівчинку Алінку, яка в реанімації тому що відказали нирки, збирають гроші на пересадку

2. lanalv

lanalv Well-Known Member

Дівчатка!Велике вам всім дякую за молитву-Дмитра прооперували,поки все нормально,прогнози лікарів непогані!Але тепер треба лікувати мене-нерви здали так,що не знаю чим то все для мене закінчиться....Така депресія,просто жити не хочу....Ніяк не можу взяти себе в руки,нічого,нічого не допомагає прийти до тями.Розумію,що треба себе опанувати,що є дитина,що Діму треба ще довго-довго відновлювати,а крім мене і моєї мами нікому,але ніяк не виходить ,ніякі аргументи на мене не діють.Просто гину...Помоліться за мене(Руслана)

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитви за своє здоров'я (Ірина) і за сина ( Олександр) маєм якогось віруса, так загрипували що нема ради. Дякую небайдужим!

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

В нас склалась така ситуація, що чоловікова бабця проживає в містечку на Донеччині, яке опинилось в зоні бойових дій. Спеціальний автобус періодично вивозить звідти людей, але проблема в тому, що баба самостійно не може дійти до місця посадки, це 4км. Один чоловік зголосився спробувати допомогти бабі з транспортуванням до автобуса. Прошу молитви, за те, щоб Бог допоміг цьому чоловіку знайти машину і бабця Валентина доїхала до до нас. А також за успішну дорогу і душевний спокій Ольги, бо дуже хвилюється за маму.

5. Diana

Diana мрійниця

прошу надалі молитви за Алінку, щойно прийшли з лікарні, стан далі надто важкий, після 3-ї операції пішла нагрузна на серце та не може біднятко самостійно дихати

6. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

У нас сьогодні сімейне свято, 2 роки нашому подружньому життю, прошу молитви за мир та злагоду у нашій сім"ї, і благословення Божого на поповнення у нашій сімї малечею здоровою. Дякую

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я синочка ( Максим). Дякую!

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Прошу молитви за мій душевний спокій і за те, щоб мої страхи не завадили важливій справі. Дякую

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я донечки (Софія), та моє здоров'я і вдале вирішення усіх справ (Олена). Дякую усім.

10. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Дівчатка, дякую)))ситуація покращилась, але ще потребую ваших молитов))

11. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Будь ласка, помоліться разом зі мною за здоров"я моєї мами, Ірини. Сьогодні у неї день народження. А я вперше так далеко від неї в цей день((

12. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Прошу молитви за моє швидке одужання ( Галина). Дякую!

13. bobryha

bobryha Well-Known Member

Прошу помолитись за одужання Богданчика. ще до кінця вушко не вилікували, а ще доплюсувалось горло і температура((((

14. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Прошу спільної молитви для маленької дівчинки - Сонечка Алінки. Дитинці ще нема 3-х рочків...а в неї рак...
    Детальніше тут -
    https://vk.com/id32451814
    http://www.zik.ua/ua/news/2014/09/0...u_mozku_prosyat_pro_finansovu_dopomogu_520625

Її батьки, ще які самі діти(дуже молоденькі), роблять все можливе і не можливе, родина теж...Але не все залежить від них, і від нас..... Прошу молитви для нашої маленької Алінки....

15. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний спокій (Наталія). Дякую.

16. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчата, дуже потебую молитви за синочка Владислава, має поблеми зі шлунком. Дуже боюсь, що призначать зонд ковтати. Дуже прошу за молитву.

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Дякую всім за молитву. Бабця вже у безпечному місці і зустрілась з ріднею. ДЯкуємо Богу за того чоловіка який не побоявся прийти на допомогу в такій ситуації.

18. Katrin

Katrin Well-Known Member

Прошу молитви за свою донечку Катеринку, якій сьогодні виповнилось 7 років. Щоб була здоровою і щасливою. Наперед дякую.

19. bobryha

bobryha Well-Known Member

Дякую милосердному Богу за чудо! сьогодні ми вже з нормальною температурою:girl_curtsey:
    і всім вам дякую за молитви!

20. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Прошу Вас помолитимь за здоров"я маленької Вікусі. (Висока температура, яку дуже важко переносить; рве, кашляє).
    Дякую усім небайдужим!

Статус теми:
Закрита.