Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virner

Virner Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за своє здоров'я - Христина.
    Маю просто жахливий головний біль, шию не можу повернути, ліву руку "віднімає", проблеми з ШКТ і до того всього загострився дерматит.

Щиро дякую!

2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Дівчатка, хто не спить, давайте помолимся за тих, хто зараз у Маріуполі - і наших хлопців, і мешканців - там знову почали обстріл градами.

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Знову я тут.((
    Дуже прошу молитви за здоров'я моєї мами, Зоя.
    Має проблеми з серцем. Три тижні лежала в лікарні, в п'ятницю виписали, а сьогодні вона знову там, знову капають.

4. lanalv

lanalv Well-Known Member

Знову прошу про молитву за Дмитра.Сьогодні поїхав на останню операцію в Дніпропетровськ.Поїхав без мене,бо нізким залишити дитину.Операція надскладна,але ,в кожному випадку її треба зробити-хочеш,не хочеш....Дівчатка,дякую всім,хто нам допомагав,ви-найкращі,сто разів казала,якби не ваша підтримка,я б не витримала...Прошу всіх,хто небайдужий-помоліться за здоров!я мого чоловіка,він витримав стільки,що буде несправедливо,якщо на останньому етапі не витримає...Зараз,власне як і завжди,за останні чотири місяці моя єдина надія-тільки на Бога....Боюсь страшенно,два жахливих місяці в Дніпрі ,коли лікарі не давали і 1 відсотка на те,що Дмитро буде жити,я так не боялась ,як зараз....Сподіваюсь на краще....Дякую!!!

5. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Прошу молитви за синочка Святослава, розсік лоб і пошкодив судину,накладали шви. Нехай пошвидше рана заживе і все пройде без ускладнень.А також за мій моральний стан(Вікторія),бо кожен раз як згадаю,як текла кров струмочком з голови і ті крики,коли його зашивали,не можу дихати.:girl_sad:

6. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за синочка Богданчика, трошки застудився, ще й залишився вперше в селі.Нехай буде здоровий, хвилююся за нього. Дякую.

7. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу ще раз молитви за психо-емоційний стан бабусі Параскеви - Надії! Дякую!

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров'я (Олена), і за здоров'я донечки Софійки. Дякую.

9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата прошу молитви за здоров"я Івана,засоплився,переживаю щоб не було гірше. І ще дуже прошу молитви за душвний спокій Тані(жінка кума, 36-37 тижнів),переживає, нервується,вже хоче народити бо дуже тяжко(ходити, спати, стояти...з тим великим животом).Дай Боже їй швидко та легко народити здорових дітою.Дякую

10. Анута

Анута Well-Known Member

Прошу за молитву за здоров'я синочка Павлика. Щось його застуда затягує. Дуже надіюсь, що трохи окріп за літо і це не затягнеться як було раніше.
    Дякую

11. Tequila

Tequila Well-Known Member

Прошу молитви за покращення мого здоров'я (звати Зоряна) і морального стану. А також дуже прошу помолитись за зрушення в кращу сторону особистих питань, які дуже сильно і дуже давно мене турбують. Дякую!

12. Tequila

Tequila Well-Known Member

Дівчатка, велике дякую за Ваші молитви! Сьогодні набагато краще почуваюсь!

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я Роксоляни. Вдячна небайдужим.

14. Amarillis

Amarillis New Member

Прошу молитви за здоров'я синочка Святослава і для успішного вирішення дуже-дуже важливого питання завтра ( від цього залежатиме наші подальші плани). Дякую

15. Анута

Анута Well-Known Member

Надалі прошу за молитву за здоров'я синочка Павлика. Ніби вже було йому краще і щось знову не те. Так зараз стоне крізь сон, що аж серце мені рветься на шматки.
    Також за здоров'я другого синочка Тарасика та моє (Анна).
    Дякую!

16. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дуже прошу молитви за швидке одужання синочка Максимчика - вночі піднялася висока температура - не спимо..

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Моїй мамі вже краще, але і надалі потребую молитви за здоров"я мами, Зої.

І - дякую, дякую вам, дівчата!
    Ми вже кілька днів шукали мамі одні ліки, дорогі, шукали по всій країні, в інтернеті - нема.
    І ось дзвонить мама мені сьогодні рано - в аптеці в поліклініці є одна упаковка! Валяється вже рік, не було попиту, відповідно, й ціна така, як була рік тому (вдвічі дешевша, ніж була останнім часом, перед тим, як вони зникли).
    Я вірю, що то все ваша молитва!

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Біднятко і далі мучиться з тою температурою під 40 від ангіни :girl_cray:
    Дууууже прошу помолитися разом зі мною за одужання синочка ( Максим).
    дякую небайдужим!

19. Анута

Анута Well-Known Member

дякую всім величезне!
    була лікарка, сказала, що динаміка позитивна. Та й я сама це вже бачу.

20. APR

APR Well-Known Member

Дуже прошу молитви за здоров'я дитини, Софія, дякую.

Статус теми:
Закрита.