Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. bobryha

bobryha Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за мого Богданчика. Має ларингіт(((. нехай Господь допоможе дитині пошвидше виздоровіти. дякую

2. Diana

Diana мрійниця

Дівчата дякую за молитву про донечку, вже трохи легше дихати, правда ренген на гайморит не робила

3. нталька

нталька Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я Данила-Михайла. Має травму хребта і жахливий психологічний стан. Нехай Господь допоможе одужати!

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Прошу молитви за мобілізованого на схід Володимира . Дякую

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я, душевний спокій та рівновагу та вдале вирішення усіх справ (Олена, Василь, Софія, Рома). Дякую усім.

6. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

МОЛІТЬСЯ ЗА ЦЮ ПРЕКРАСНУ СІМЮ. Їхній батько, який був також диякон при церкві - був по-звірячому вбитий в Слов'янську в руках російських сепаратистів. Він залишив після себе сім'ї 8 дітей. Його дружина в даний час чекає свого дев'ятого. Вона мала надію до останнього моменту, що її чоловік був живий і до кінця не вірила - в його смерть. Але, на жаль, це правда.Дякуємо всім, Дорогі Друзі - за Вашу підтримку. Це дуже багато значить для саме такої - страждаючої сім'ї.....
    Нехай Милосердний Господь Благословить Вас!

7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу у вас молитви за свій душевний спокій, щоб мої справи у роботі налагодились, пішли в гору... нестабільність у всьому просто замучила... Дякую

8. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Дуже прошу молитви за себе (Марія). Нехай Господь допоможе вдало і мирно вирішити ту дуже складну життєву ситуацію, бо я вже не витримую...

9. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитви за здоров`я донечки Яни-Магдалени, ангіна, температура. Дякую!

10. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Прошу про молитву за донечку Анну, ангіна, висока температура вже 4 дні, стан жахливий(

11. Freitag

Freitag Active Member

Дівчатонька, дуже потребуємо з чоловіком спільної молитви за безпечну та легку далеку дорогу і чоловікове здоров'я, бо має суттєві проблеми. Наталя і Михайло.
    Ще прошу згадати в молитвах Лесю й Івана, щоби Бог дав їм порозумітися і не накоїти дурниць.
    Щиро дякую, молюся з вами.

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитви за сина Олександра. Нам нині виповнилось 5 років. Щоб Бог змилостивився над ним, хай дасть сину сил здолати нашу хворобу. Дякую небайдужим!

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

прошу молитви за єву, має вітрянку з усіма її симптомами. мучиться бідася..
    дякую!

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчатка, давайте помолимось за швидке одужання 5-р Богданчика, якого знайшли вчора під завалами. він в дуже важкому стані.
    не можу без сліз згадувати його..

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Прошу молитви за щасливу дорогу...Юрій,Уляна,Любомир,Марко,Максим,Наталя,Анастасія,Антон...
    дякую

16. Людок

Людок New Member

Прошу молитви за вдале вирішення завтрашньоі справи. Людмила

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за душевний спокій та рівновагу, добрий настрій, справедливе і хороше вирішення всіх питань (Олена). Дякую.

18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатка, прошу молитви за донечку Софійку, щоб рана на брові стягнулася і не треба зашивати і щоб не лишилося шраму.

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

Прошу молитву за себе і свого брата Олексія. Виникла дуже погана ситуація, щоб Бог допоміг нам іі швидко вирішити і взяв під опіку брата. Дякую

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дівчата, помоліться за юлю, стоїть перед важливим вибором. хай обере правильну стежку...

Статус теми:
Закрита.