Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

дякую всім,сестра вже вдома. Надалі прошу молитви за здоров"я Володі

2. glasses

glasses Member

Прошу і надалі нас згадувати у молитвах, Святославчик, приймає антибіотик - вірус. Вже йому значно легше, але ще не здоровий.
    Мама також і надалі потребує молитви - Рая - завтра їдемо на Гашека на УЗД печінки і жовчного. Дуже прошу, щоб все було добре, щоб розібрались з каменем у жовчному і мама змогла вже почати приймати хіміотерапію.
    І взагалі прошу помолитись за здоровя мами, бо також вірус доплюсувався.
    І за здоровя тата - Василь- також вірус.

3. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Прошу молитви за упокій душі мого тата Валерія.

4. Музик

Музик Мартуська

Дуже дякую за молитви - ми з чоловіком вже здорові

5. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Дуже дякую всім хто молився за мою подружку Вікторію і її маленького синочка Теодора. На вихідних маля вже охрестили, їх вже виписали з лікарні. Гематому яка була на голівці оперувати не потрібно, інфекцію подолали. Нехай Бог їх береже, щоб вони були здоровими. Чого і всім бажаємо і будемо молитись!

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

Прошу молитви за маю малу Вікусю, вночі рвала, після обіду температура піднялася. Нехай вона буде здоровенька. Дякую.

7. amaretto

Дівчата дуже прошу молитви сьогодні та завтра за форумлянку Галю nok,вагітність 35 тижнів, завтра мають видаляти жовчевий міхур(сьогодні положили в лікарню, капають).Давайте завтра помолимось щоб все було добре з дитинкою, щоб не прийшлось передчасно кесарити(їм ще як мінімум 2-3 тижні ходити) і щоб все було добре!

8. amaretto

Дівчата всім дякую хто молився, Галю прооперували, стан стабільний, малий надалі в пузіку.Прошу молитви надалі щоб швиденько все загоїлось і з малим все було добре Їм ще трошки і треба готуватись до пологів)

9. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дівчатка, тпере потребую молитви я . Здається я підчепила той вірус від малої, температураті всі ознаки страшного отруєння. Дуже мені зле. Дякую всім не байдужим.

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний спокій і рівновагу, добрий настрій (Олена). Дуже усім дякую.

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Помоліться будь ласка за мого дідуся (Роман). Втратив свідомість, як йшов додому. Зараз в лікарні, шукають причину.

12. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу у Вас молитви за одужання швидше моєї свекрухи (Оксана), вже 2й місяць мучиться по лікарнях,дуже сильно і раптово загострився ревматизм і причини лікарі не можуть знайти, ніщо не допомагає(( аналізи аж у Відень відіслали для вияснення причин... Дякую!

13. Diana

Diana мрійниця

прошу молитви за себе Оксана - загострийся хронічний тонзиліт, мигдалини збільшилися вдвічі, правда зразу ж на антибіотиках, а стан заторможений та я на роботі(((
    Та донечку Діану, жовто-зелені соплі

14. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

Прошу молитви за синочка (Ростислав). Другий тиждень сильно кашляє, їсти нічого не хоче. Дуже вимучила вже його та хвороба. Дякую.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дякую за молитви за дідуся. Йому вже краще.

16. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, прошу молитви за сина, Дем'яна, дуже зле йому, захворів,має високу температуру та рвоту, з нашим ацетонемічним синдромом-це тяжка історія, замкнене коло, коли і температура дає ацетон, і голод((
    Дякую всім небайдужим!

17. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, дуже потребую термінової молитви - синочок Богдан впав зі сходів, вдарився в голову, втратив свідомість, поїхали на Орлика. Дуже переживаю. Помоліться, щоб все було добре. Дякую.

18. viltis

viltis Well-Known Member

Дівчата! Просто благаю про молитву за свій нервовий стан.За те,щоб пережити той період життя, який зараз є...Надія

19. glasses

glasses Member

Дівчата, я вже морально не витримує, прощу помоліться зі мною за розум лікарів, щоб знайшли причину чому у мами завищені показники печінкових проб. Ми вже стільки часу прогаяли, ходимо взад, вперед
    Я морально виснажена.

20. Shamna

Shamna Мамуся

Прошу молитви за свою доцю Анну. Піднімається на ніч температура, мучить її, спить тривожно.

Статус теми:
Закрита.