Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Дівчата, хочу нагадати про своє прохання спільної молитви за маму (Наталію). Щоб опепаці завтра пройшла добре і не було ускладнень Дуже потребуєм Вашої і Божої допомоги...

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за Ромчика. Температура не збивається, дитина дуже марудна. Дякую.

3. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, прошу молитви за доню Катрусю - сьогодні ввечері раптово піднялася температура, дуже тяжко переносить. Дай Бог, щоб то було щось неважке, і скоро минулося. Дякую.

4. Dolche

Dolche Well-Known Member

Прошу молитви за свою куму, яка зараз в роддомі з передчасними пологами (33 тижні). Дай Бог, щоб все добре закінчилось для мами та дитятка.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

прошу молитви за своє здоровья щось мною періодично хитає, трохи голова кружиться, якісь незрозумілий стан, щоб поскорше минуло і нічого поганого не виявили...
    дякую

6. VERO

VERO Well-Known Member

Прошу молитву за свого чоловіка Андрія. Щоб знайшов правильний вихід з складної ситуації, в якій опинилися через "допомогу" близького друга. Щоб все щасливо вирішилося.
    Дякую всім небайдужим.

7. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Дякую за молитву, Веронічка вже здорова. Прошу про молитву за моє здоров"я (Марійка), заразилася від донечки і щоб Веронічка не підхопила повторно вірус.

8. Plenilunio

9. Dolche

Dolche Well-Known Member

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за моє здоров'я та душевний спокій (Олена) та здоров'я чоловіка і донечки (Василь, Софія). Дякую.

11. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитву за успішний виступ сьогодні Владислава на змаганнях, щоб він був спокійний і впевнений в собі. Дякую

12. Plenilunio

Все ще потребуємо Ваших молитов!
    У мами після наркозу і видалення пухлини дуже тяжкий психологічний стан.
    Прошу, згадайте нас в молитві,
    щоб мама швидше відійшла від того стану і нам щоб вистачило сил то пережити.

13. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Дякую усім хто молився за нашого синочка. Йому вже краще, температури немає.
    Я за тих два дні постійної температури 38,7 ледь не посивіла. Бачу, що зараз багато діток температурять без інших симптомів. Хай усі вони будуть здоровенькими!

14. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата, ваша молитва, то є надзвичайно велика сила, Бог вислухав молитву, Вчора Степан почав пити всі ліки призначені лікарем. Прошу дуже молитися, щоб Бог його зцілив .

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дівчатка, надалі потребую Вашої підтримки і молитви. В хаті усі хворі, вірус нікого не оминув. Анастасія, Ярослав, Ольга

16. invisible

invisible Well-Known Member

І ми до вас приєдналися....

Дівчата, прошу помолитися за швидке одужання маленької Мартусі, захворіла вперше, тому для мене це важко... Має температуру 38,3. Нехай ніч пройде легко і температура спадає!

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Прошу молитви за здоров"я моїх діток. Святослав захворів вітрянкою, щоб переніс якомога легкій формі і щоб Андрійчик не підхопив.
    І ще за своє здоров"я (Жанна) температурю страшно, вчора в ночі 41 зашкалювало, тепер ацько болять нирки, ломить все тіло, лікар тільки діагнозтувала червоне горло.
    Дуже дякую.

18. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, прошу молитви за Івана і Катерину. Мають зараз дуже важку життєву ситуацію. Дякую.

19. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

дякую за молитви, дитинка вже вдома, найгірший діагноз не підтвердився, дякувати Богові.

20. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитву за донечку (Яна - Магдалена) - захворіла, щоб все швидше минулося і без наслідків! дякую!

Статус теми:
Закрита.