Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Melisa

Melisa Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за нашу сім'ю. Ідемо сьогодні на відпочинок. Помоліться за легку дорогу , вдалий відпочинок та щасливе повернення. Дякую.

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Здав, вступив!!!!Це перша його власна перемога! Щоб їх було багато, дякую Вам, дівчатка, за спільну молитву.

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дуже прошу молитви за донечку Ірсю та за мій душевний спокій, щоб з Божою допомогою ситуація налагодилась. Дуже дякую небайдужим.

4. shparynka

shparynka Well-Known Member

Помоліться, будь ласка, за Віктора, щоб його наставив Бог на правильний шлях, бо його поведінка далека від адекватної, на жаль.

5. domino

domino Well-Known Member

Померла нині моя бабця (Марія) так і не дочекавшись побачити правнучка :girl_cray:Прошу молитви за упокій її душі, нехай земля їй буде пухом і царство Небесне!

6. lanalv

lanalv Well-Known Member

Надалі прошу молитви за Дмитра.він мужньо бореться за життя.І за мене,Руслана,щоб могла бути йому надійною опорою.

7. Iryna

Iryna Well-Known Member

Дуже прошу молитви за маму (Люба) - підозра на перелом руки, щоб все гарно зажило без додаткових маніпуляцій і за нашу сім"ю (Микола, Ірина і Яна), вночі вирушаємо в далеку дорогу, за щасливе прибуття! Дякую Богу і кожній форумляночці, яка за нас помолиться!

8. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я моєї бабусі Анни. Дякую Вам

9. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Дуже прошу молитви, щоб у мене налагодилося в особистому житті. дуже мене вже та невизначеність втомлює...потребую вашої молитовної допомоги

Останнє редагування: 9 Червень 2014
  10. Натуля

Натуля Well-Known Member

Прошу молитву за здоров"я Дмитра. Дві доби висока т-ра і не збивається. Дякую.

11. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Дуже прошу молитви за своє здоров`я ( Ольга) та благополучні аналізи. Буду вдячна, якщо словом згадаєте мене в ваших молитвах.

12. Logos

Logos Member

Прошу молитву за донечку Настуську має вітрянку, щоб вона іі легко перенесла і за себе Таня, щоб вирішилося важливе питання, всім дякую

13. lawyer

lawyer Member

дуже прошу молитви за Любомира (щоб здані аналізи показали бажаний результат)

14. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дуже прошу молитви за здоров"я моїх хлопців Івана та Володі(у Володі в суботу д/н), щоб не захворіли. .Дякую

15. glasses

glasses Member

Прошу за маму Раю.
    Вже виписують завтра з лікарні.
    То завтра або післязавтра буде перший прийом хімії, дуже переживаю і прошу за добре сприйняття організмом.

16. Detektyv

Detektyv Member

Дівчатка прошу молитви за онкохвору Оксану. Бореться з хворобою вже 7 років, а зараз стало ще гірше. Поможи, Боженько, справитись з тяжкою недугою і дай їй сили та мужності перенести всі терпіння.

17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Далі прошу молитви за здоров"я хлопців(розпчихались) і за своє(горло болить+пашить...одним словом проза). А нам суботу-неділю не можна хворіти. Дякую

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу молитву за моє здоров'я (Марія), психологічно не витримую. Сама не розумію що зі мною робиться.

19. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Прошу молитву за сестру Тетяну, сьогодні в 14 год мають кесарити. Нехай Господь береже її і дитинку.

20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Знову прошу про молитву за здоров'я Євусі - сьогоднішній аналіз знову поганий, завтра йдемо робити узд внутрішніх органів і лімфовузлів.

Статус теми:
Закрита.