Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за здоров'я донечки Катрусі, температура постійно піднімається, кашель, на таблетовані антибіотики не реагує. Кажуть колоти. І мене біля неї немає.

2. domino

domino Well-Known Member

прошу молитви за мою бабцю (Марія), вона в лікарні після інфаркту, лікарі вже нічого зробити не можуть, забираємо її додому. Вона вже помирає, плаче і мучиться. Вона прожила довге життя, 84-й рік пішов. Нехай Бог не дасть їй довго мучитися. Сльози душать.

Останнє редагування: 28 Квітень 2014
  3. Seppy

Seppy Active Member

Прошу молитви за свою мамочку Марію. Завтра має дуже важку операцію. Прошу Бога, щоб все обійшлося.

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Прошу молитву за донечку Тетяну, якій сьогодні виповнилося 3 рочки. Нехай Господь дасть їй здоров"я, щасливу долю, а Ангел Хоронитель оберігає її.

5. Tequila

Tequila Well-Known Member

Прошу молитви за себе, щоб заплановані на завтра важливі справи вирішились для мене успішно, і з позитивним результатом. Звати Зоряна. Дякую!

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Дякую всім за підтримку, чоловік приїхав живий й здоровий з Криму. Дуже переживала, бо він ще в мене зовнішність таку яскраву, нетипову для українця має...п.с. на вокзалі в нас у Львові татари прийняли його за свого - просили посилку поїздом передати :) .

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я мого старшого сина Ігоря (вчора мав сутичку з п"яницями та його джентельменство тепер...)

8. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Прошу помолитися за мою тітку Надію. Мають робити операцію сьогодні або завтра. Щоб все пройшло добре. Дякую.

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Прошу молитви за маленького хлопчика Матвія, аби не підтвердились страшні підозри, а результати аналізів були добрими. І щоби дитинка швидко відновилась після лікарень та аналізів (малюк дуже переляканий). А також за його батьків Наталю та Павла, аби Бог дав їм сил пережити це випробування.

А ще прошу молитви за охрещеного вчора чоловікового похресника Кшиштофа-Володимира, щоб Бог послав йому здоров"я, добру долю та мир і злагоду в сім"ї.
    Дякую!

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитви за здоров"я сина і свій моральний стан, дуже важко зараз... (Олександр і Ірина) Дякую небайдужим!

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний спокій та рівновагу і успіхи у всіх справах (Олена) та здоров'я доньки (Софія), і ще за здоров'я бабці (Софія) - стало їй тяжче, вік дуже солідний, 105-й рік, щоб Бог був з нею. Дякую.

12. Melisa

Melisa Well-Known Member

І я прошу молитви за свій душевний спокій та рівновагу, дуже непростий період в житті і маю прийняти правильне рішення. Дякую.

13. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатка, дуже прошу кожну з Вас про молитву за мою товаришку Надію, бо прийшли недобрі аналізи, завтра їде на обстеження, щоб Бог допоміг вилікувати хворобу Надія має 6 річного сина, який цього року піде в перший клас.... Якщо можна, то псалом 90 (91 ), там є обітниця довгого життя .

14. Holly

Holly Moderator

прошу молитви за здоров"я Маркіяна

15. Натуля

Натуля Well-Known Member

Прошу молитву за здоров'я Антона і Дмитра. Обидвоэ застудились. А ще прошу за брата Олексія, щоб Бог був поруч біля нього і дав брату здоров'я, мудрості.

16. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу спільної молитви за здоров'я чоловіка( Назар) , має проблеми з коліном, щоб обстеження показало позитивний результат.
    Дякую усім небайдужим.

17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Давайте ще раз помолимося за нашу mamaNata.
    Щоб малятко таки встигло перевернутися і роди пройшли ідеально.
    Станом на вчорашній вечір малятко таки не перевернулося і її лякають КР.

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчатка, дякую за ваші молитви. Дуже прошу, хто має як, помоліться ще раз за синове здоров"я (Олександр) Завтра маємо наркоз. Запланована "операція" на 9 ранку. Аби все пройшло добре і без негативних наслідків. І за те щоб я то пережила бо деколи здається що щось мені вже в голові робиться... (Ірина)
    Дякую небайдужим!

19. shparynka

shparynka Well-Known Member

Помоліться за рабу Божу Надію. Відійшла у кращий світ, де нема болю і страждань. Невимовно жаль.

20. Freitag

Freitag Active Member

Дуже потребу спільної молитви за вирішення неприємностей на роботі (Наталія). Щиро дякую.

Статус теми:
Закрита.