Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за здоров'я Злати, має Т ("любить" перед вихідними захворіти). Нехай швидше виздоровіє. Дякую.

2. Logos

Logos Member

Прошу про молитву за Юлію, щоб вона зрозуміла свій вчинок і Господь всім нам показав вихід цієї ситуації

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитви за Златочку. щось починається нежить. щоб більше не захворіла і Ярчик не підчепив.

4. oksumoron

oksumoron Active Member

Прошу знову молитву за себе (Наталя) таки маю вже Т, і проблеми з грудьми! Дякую

5. Nana11

Nana11 аспіранточка

Прошу молитви за мою Вікуську, знову хвора. Дякую!

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"ячко синочка - болить другий день вушко + кашель ( Максим)

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

5 квітня вранці (за місцевим часом) сталася трагедія в містечку Бремптон біля Торонта (Канада). Одна із найгарніших українських греко-католицьких церков у Канаді згоріла дощенту. Ніхто не постраждав, але врятувати вдалося лише чашу, антимінс та Євангеліє. Церква була дерев'яною, дув дуже сильний вітер, і пожежники були просто безсилі...

Щиро прошу про молитву за всіх парохіян цієї церкви, за всіх людей, які живуть зараз по всьому світу, а в цій церкві були охрещені, одружені, прийняли першу Сповідь та Святе Причастя. А особливо прошу про молитву за пароха о. Романа, його дружину Ірину, їхніх дітей та онуків! Спершу була маленька спільнота людей, що збиралася на молитву, потім спільними зусиллями збирали гроші на зведення храму, спільнота зростала й ставала чисельнішою. О. Роман та добродійка Ірина вклали в цю церкву стільки любові, про час та зусилля навіть не згадую. Це фактично робота всього життя о. Романа, всі ризи, всі церковні книги, хрести, покривала, які він так старанно збирав. Ікони, розписи на стінах. Дерев'яні підставки, які різьбив один із синів отця... Усе було викохане, продумане, зроблене з неймовірною любов'ю та побожністю... Важко думати й згадувати про все без сліз.
    Нехай Господь пошле тим, хто пов'язаний із цією церквою, силу пережити цю велику втрату й допоможе відбудувати храм!

Останнє редагування: 6 Квітень 2014
  8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Дуже прошу молитви за моє здоров'я (Ольга), дуже важко дається період токсикозу і зовсім же не маю сил...

9. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я доні Яни- Магдалени, захворіла. Дякую!

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Щиро прошу молитви за здоров*я моєї похреснички Лілії. Повезли бідосю в лікарню.
    Спільна молитва має велику силу, я в це дуже вірю, тому звертаюсь до вас. Допоможіть маленькій дівчинці молитвою. Дякую всім небайдужим.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу молитву за щасливу дорогу. Сьогодні у вечері виїжджаю, надіюсь що все буде добре. (Марія)
    І ще прошу молитву за здоров'я моєї мами Галини.

12. tasha

tasha New Member

І я прошу за щасливу дорогу для мого чоловіка їде машиною. Дякую.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже прошу згадати мене Вікторію в молитві, аби Бог дав мені сили витерпіти всі випробування, які мені дано. Дякую

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу про спільну молитву за мого чоловіка ( Назар) захворів, висока температура, горло болить, щоб одужав і за наших малявок ( Яна-Анна і Маркіян), щоб не набралися від нього.
    Дякую усім небайдужим.

15. Gorgona

Gorgona Member

Прошу молитви за мого чоловіка (Богдан). Сьогодні має дуже важливий день на роботі. Нехай Господь йому допоможе пройти це складне випробування. Щиро дякую всім небайдужим!

16. allja

allja Well-Known Member

Прошу молитви за себе та синочка ( Анна, Давид) - маємо завтра відносну далеку дорогу та важливу справу. Щоб Бог оберіг нас в дорозі та допоміг вирішити справу, по якій їдемо. Дякую!

17. shparynka

shparynka Well-Known Member

Помоліться за Надію. Сьомий рік бореться з страшною хворобою, зараз їй стало гірше. Давайте молитвою підтримаємо її, хай Бог дарує їй життя. Дякую.

18. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Вчора моїй донечці (Яна- Анна) виповнилося 3 рочки, помоліться, будь ласка , щоб Бог дав її здоров'я, щоб вона радувала батьків, і щоб ангел-охоронець завжди оберігав її на своєму шляху.
    Дякую усім за спільну молитву.

19. Talya

Talya Well-Known Member

Дуже дякую всім, хто молився за нашу донечку. вже майже здоровенька. вкотре переконуюся, що спільна молитва має надзвичайну силу. Дякуємо всім!

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Донечка моєї одногрупниці Катерина-вже другий місяць знаходиться у Чорнобильській лікарні з діагнозом гостра лімфобластна лейкемія. Помоліться за її здоров"я та одужання а також за сили та здоров"я батькам Марті та Андрієві

Статус теми:
Закрита.