Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за успішне щасливе проходження співбесіди і затвердження мене на роботу, більше місяця я на неї чекала і сьогодні "лід трішки рухнувся", я почула довгоочікуваний дзвінок,і позитивні новини, дай Бог щоб все пройшло успішно. Дякую

2. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Сьогодні в мого тата день народження. Йому виповнилось 62 роки. Прошу помолитись за його здоров'я (Євген). Дякую!

3. Detektyv

Detektyv Member

Дякую всім за молитву. Мамі трохи легше, а от синочок ще хворий (в суботу забрала "швидка" , вчора ніби легше, дали нам виписку, а ввечері знов температура, втекли сьодні з лікарні, бо щось вже нове підхопили, будем лікуватись вдома).
    Попрошу ще помолитись за всю нашу сім"ю: маму (Лідія), Марчик, Олег (чоловік теж хворий). Дякую.

Останнє редагування: 26 Лютий 2014
  4. Velana

Velana Member

Прошу молитви за синочка Михайлика - температура нині знову підвищилась до 39, кашляє з надривом ... боремось з хворобою вже тиждень...
    і за мене (Оксана) - за душевний спокій і рівновагу.
    Вдячна усім небайдужим.

5. Amarillis

Amarillis New Member

Знову прошу молитви за мого чоловіка ( Сергія ). Завтра має здавати важливі аналізи + співбесіди на нову роботу. Що б все пройшло успішно. Дуже дякую.

6. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

наша сім"я дуже потребує вашої малитви і Божої помочі
    за здоров"я Олега та Владислава
    і мудрість та Боже провидіння для Ірини та Миколи дякую.

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Прошу про модитву за коханого Сергія, щоб всі його сподівання збулись і не було розчарувань, а також за здоров'я дядька Михайла. Дякую.

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

прошу молитву за моє здоров'я, щоб вирішила всі проблеми, а то знову починається веселі 2 тижні в моєму житті (Марія).
    І ще прошу молитву за здоров'я моєї мами Галини, а то все на нервах.

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я донечки Іринки, сильно кашляє вже другий тиждень, за моє здоров"я (Леся), чую закладає мені носа, і хрипну, дуже не бажано мені хворіти, і за маленьку лялю в животику, аби все було добре. Дякую.

10. irushka

irushka Well-Known Member

Прошу молитву за своє здоров`я. Ірина.
    Дякую вам!

11. glasses

glasses Member

Щоб в нас всі розхворілись
    Прошу за маму Рая - ГРВІ
    Тато Василь - ГРВІ (не сильно, початки)
    Кум Ігор - камінь в нирках, лежить в лікарні

12. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі мої мами Ярослави. Сьогодні їй могло б виповнитися 60 років.

13. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я Ірина. Дякую!

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу спільної молитви за свою донечку (Яна- Анна) має біднятко температуру і за свого синочка ( Маркіян), щоб не набрався від неї. Дякую усім небайдужим.

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дуже прошу молитви за своє здоров"я (Оля), четвертий день ГРВІ, сьогодні стало ще гірше, дуже висока температура, за донечок Анастасію, в якої теж вже сьогодні Т, і Анну-Марію, щоб не заразилася. За душевний спокій і рівновагу, нерви здають. За чоловіка Ярослава. Дякую

16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка (Юрій), а також згадати в молитві мою маму (Оксана).. Завжди молитвами з вами. Нехай Господь нас всіх береже. Дякую.

17. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дівчата, потребуємо й надалі молитовної підтримки, Яна має температуру 37,3-37,4, дуже мучить її та температура, помоліться за швидше одужання. Дякую усім небайдужим.

18. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Дуже прошу у Вас молитви за нашу сімю (Надя і Влад), щоб ми щасливо справились з фінансовими проблемами, які звалились на нас ( чоловіку на місяць затримують з/п, він працює в російській мережі спортклубів)... щоб з Божої ласки я завтра отримала позитивну радісну новину від роботодавця, чекаю вже тиждень... Хай Господь допомагає! Дякую!!

19. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Дівчата, проситиму Вас за три речі.
    Дуже мені зле, . Помоліться, будь-ласка, щоб я швидше одужала. (в субботу запрошені гості на святкування першого року) :sad:
    Ще щоб у синочка пройшов той "зубний нежидь" і не заразився від мене хворобою.
    І наостанок, попрошу згадати ще мого чоловіка. Що б нарешті він знайшов роботу (або щоб на теперішній замовлення появилисть) і ми вигріблись з фінансової ями...
    Дякую.

20. mamaNata

mamaNata New Member

ПРошу всіх небайдужих помолитися за здоров"я всієї нашої сім"ї, вірус страшенний тримає вже третій тиждень, спочатку діти, тепер я і чоловік і менша по другому колу, температура до 39, мені не дуже піддається, бо можу пити тільки парацетамол, а він якось на 2-3 градуси збиває, і саме основне за малечу у животику, щоб Господь забрав всі страхи і дав покладатися тільки на Нього. Дякую

Статус теми:
Закрита.