Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу про молитви за здоров"я донечки Танічки, щоб лікування дало нам позитивний результат.

2. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Прошу молитву за здоров"я донечки Ані, встала сьогодні з температурою і червоним горлом. І за мене - ще досі не виздоровіла, приймаю антибіотик.
    І ще прошу за Тетяну і Максима, щоб не заразилися. Дякую.

3. Diana

Diana мрійниця

Прошу молитву за донечку Діану, зелені соплі, що пройшли без укладення на вушко.
    За батька Степана - двостороння пневмонія.
    Та за мене Оксана, що хватило сил та розуму все прийняти, бо нерви вже розтріпалися

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дякую за молитви, доні краще. Але захворів мій Ромчик. Прошу молитви за його здоров"я, щоб він не заразив Роксолянку знову.

5. jMoondance

jMoondance Member

Дуже прошу помоліться за мене Юля. Другий день висока температура (38-39,5) невідомо від чого. Дуже переживаю щоб молоко не пропало.

А також помоліться за мою донечку якій буде 3 місяці, щоб вона була здоровенька!!!

Дуже дякую!!!

Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk

6. katysik

katysik Well-Known Member

Дівчатка, помоліться будь-ласка за Євгена! Завтра в районі 10-11 ранку будуть йому робити дуже складну і ризиковану операцію по видаленню згустків з легень

7. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Дівчата прошу молитви за свій душевний спокій (Софія), бо недавно я його втратила, а без нього, життя не приносить мені того задоволення, що повинно, дякую усім небайдужим.

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Прошу постійної молитви за здоров"я та швидке одуження Петра(виявили рак крові)Та за спокій його дружини

9. Detektyv

Detektyv Member

Прошу молитви за синочка Марчика. Впав і дуже вдарився в голову (велика шишка і ранка).

Останнє редагування: 8 Лютий 2014
  10. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Дуже-дуже-дуже прошу за молитву
    щоб все погане не підтвердилося

11. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, ми знов хворі (ГРЗ):sad: Прошу молитви за здоров'я Ірини і Катрусі, аби вже ті болячки нас таки полишили.

12. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Я знову прошу молитву за здоров"я донечок Анни і Тетяни. Аня ще не здорова, а в Тані сьогодні піднялась температура до 39.

13. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, прошу вашої молитви за здоров"я, щасливий переліт і вдалу подорож Ігора. Мусить летіти з недолікованою пневмонією і поганим самопочуттям.(( Переживаю жахливо, бо ще можуть вилізти проблеми в поїздці.((

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Прошу молитву за Ігора та Катерину. Мають чорну полосу в житті. Прошу, щоб Бог був поруч з ними в цей дуже тяжкий час і допоміг Ігору вилізти з того болота в яке він потрапив і щоб все налагодилось в іхньому житті.

15. Florena

Florena Member

Дівчатка, дуже прошу вашої молитва за здоров"я та душевний стан моєї куми Неллі ( Неоніли), підтвердився діагноз рак грудей. Зараз проходить хімію та чекає на операцію

16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дуже-дуже дякую всім! Чоловік файно долетів і зі здоров"ям гірше не стало.))

17. natka75

natka75 Well-Known Member

Прошу помолитись за мого батька Богдана , якому зараз робитимуть лапароскопію для вирішення питання доцільності подальшої операції. Всі ми переживаємо за нього,молимось.Дай йому Боже витримки і сили , а таком мудрості всім лікарам, що ним займаються. Дякую всім вам дівчата.

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дуже прошу молитви за синочка Андрійка, має кишкову інфекцію, дуже мучиться. І за донечку Дарію, аби не набралась від нього. Дуже дякую!

19. glasses

glasses Member

Прошу молитви за вирішення негараздів на роботі
    Оля і Ліля

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Прошу молитву за душевний спокій (Ірина). Чомусь легше стає від розуміння, що поруч така сильна ваша підтримка.

Хочу щоб всі ви були щасливі з Божої ласки, дівчата!

Статус теми:
Закрита.