Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

дуже прошу молитви за маленьку 3-річну дівчинку Поліну, якій будуть робити повторне УЗД. дуже прошу помоліться, щоб діагноз, поставлений на попередньому УЗД, не підтвердився

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка (Юрій). Ще з ночі його турбує серце, дуже переживаю, і до того ж зараз немає жодної можливості з ним зв"язатися. Дякую.

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дуже-дуже прошу молитви. Якщо до понеділка не народжу кладуть в лікарню і певно будуть пришвидшувати процес...
    Дуже хочу вже народити, щоб пологи пройшли нормально і ми були здорові.

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дуже-дуже прошу про молитву за здоров"я донечки Яни - голова болить, температура поза 39, слабкість. А також за мій душевний стан (Ярослава) - і так уже котрий день вся на нервах через ситуацію в Києві, а тут ще й дитина захворіла...
    Щиро дякую.

5. lawyer

lawyer Member

Дівчата, я дуже-дуже дякую усім загалом і кожній зокрема! Це чудо, але діагноз не підтвердився! Не все ідеально, але це таке зовсім незначне, порівняно з попередніми висновками

6. Dolche

Dolche Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я та синочка. Щось мабуть підхопили вірус. Пошвидше б виздоровіти та не заразити ще чоловіка та доню.

7. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дівчата, щиро вдячна за молитву! Синочок вже не має температури і настрій в нього покращився. Ще раз дякую!

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за доню Роксоляну. Хвора, і щось ще гірше стало сьогодні. Дякую небайдужим.

9. Florena

Florena Member

Прошу вашої молитви за покращення стану, захворіла разом із донею (Наталія та Софія)

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

У Львові троє невідомих побили зранку оператора Зіку- Вадима, прошу молитви за друга і колегу

11. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Дякую всім за молитву, зараз все нормально, добре себе почуває, але за той день без зв"язку я ледь не посивіла, чесно.
    Мушу вас знову попросити про молитву за Павла-Івана - тільки пролікувалися тиждень антибіотиком, і знову температура і нежить.. Дякую.

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Їду лягати в лікарню. Помоліться за щасливі пологи і здоров'я моє і дитинки. Дякую дуже.

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Завтра маю проходити обстеження і консультацію з лікарями. Дуже прошу молитви за мої здоровья
    Дуже переживаю і дуже неспокійно мені. Лиш би не виявили нічого поганого.
    Вдячна всім небайдужем.

14. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

. Прошу помолитися за здоров"я синочка Данилка, щоб був здоровим і хвороба яка підкрадається відступила. Всім вдячна.

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за моє здоров'я, душевний спокій та рівновагу і вдале вирішення усіх справ на роботі (Олена). Дякую.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, ще раз прошу, завтра мене чекає КТ, аби предмет досліджень виявився цілком безпечним і не потребував оперативного втручання...
    Дуже вдячна

Останнє редагування: 28 Січень 2014
  17. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчатонька! Дуже прошу Вас згадати в Ваших молитвах мого синочка ( Маркіян) застудився, часто ходить в туалет ( завтра зранку йдемо здавати аналізи) помоліться будь-ласка за добрий резульат і щоб малий скоріше одужав. Дуже дякую.

18. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Прошу молитви за себе, за своє здоров'я. Щось останнім часом погано себе почуваю і за душевний стан, а то якісь такі депресії почались та самонавіювання... (Катерина)
    Дякую.

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Всім і кожному зокрема дуже вдячна, обстеження пройшло добре.

20. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Надалі прошу у Вас молитви, час піджимає, а результату мало... нехай з Божою поміччю я знайду те, що шукаю. Дякую

Статус теми:
Закрита.