Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Дуже-дуже прошу помолитись за здоров'я моєї доці Емілії. Піднялась температура 39,3, дитина вся палає просто, більше ніяких ознак хвороби поки нема. Такої високої температури ми ще не мали і я дуже боюсь за дитину.

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Прошу молитви за моє здоров*я (Мар*яна), вже місяць болить горло і нічого не допомагає.

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу молитви за Левчика - хай нарешті перестане кашляти і буде зовсім здоровий. А також ми йдемо в інший садок - хай йому там буде добре.
    І за себе - хай пологи пройдуть без ускладнень, і дитинка буде здоровою.

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

і за мого Віктора надалі, те саме(((((Що ми тільки не перепили...щоб той сухий кашель пройшов

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Прошу молитви за Івана - сьогодні буде судитися через роботу.

6. Gorgona

Gorgona Member

Буду щиро вдячна, якщо знайдете час помолитися разом із нашою родиною за синочка Василія-Владислава!!! Йому сьогодні виповнилось 2 рочки! Нехай росте здоровеньким! Прошу Господа нехай береже мого хлопчика!

7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу у Вас молитви, щоб Бог допоміг щасливо вирішити нашій сімї (Владислав і Надія) непросту ситуацію, що в нас склалась зараз, хай все стане на свої місця і минарешті зітхнемо з полегшенням, станемо спокійні. Дякую

8. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Прошу молитви за брата Василя в день його іменин. Нехай Бог допоможе знайти йому хорошу роботу, нехай знайде "своє місце" в житті і буде здоровим та щасливим. Дякую.

9. jylanda

jylanda занууууда

Прошу про молитву за мого сусіда , хвороба не відступає, дуже мені його шкода. Щоб лікування дало позитивний результат і щоб він не падав духом.

10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Я знову сюди...(((
    11 січня моєму б батьку Івану виповнилося 58...не судилось...більше року його нема з нами. прошу молитви за його упокій..
    Сьогодні моєму брату Василю виповнилось 31, а розуму ноль...три роки, як поїхав від сімї у світ далекий і "забив" на всіх..навіть на похорони не приїхав...то таке, кожному своє...щоб той розум колись прийшов...
    і за знайомого Віктора, йому тільки 53..а почались якісь серйозні проблеми зі здоровям, щоб минула загроза для життя і людина повернулась до нормального життя...Дякую дівчатка.

11. Tikaba

Tikaba New Member

Прошу помолитися за мого чоловіка
    Ярослава, який уже 9 місяців на заробітках у
    Сибірі. За благополучне вирішення непростоі фінансовоі ситуаціі, що склаплася у нашій сім'і. За здоров'я
    мого синочка Ігорчика і за мій /Віра/ душевний спокій

12. shparynka

shparynka Well-Known Member

Помоліться за маленьку дівчинку Анну-Марію . Поклали у лікарню на обстеження, бо у 2 роки дитина не ходить. І за душевний стан її мами- Галина. Дуже дякую.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитви за Златочку. знов застуда на нас наступає(

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Прошу молитви за покійну рабу Божу Тетяну, від дня смерті якої сьогодні минає 9 днів. І за її сина Олександра

15. Detektyv

Detektyv Member

Дівчатка, хочу всім подякувати за спільну молитву за мого синочка. Інфекція вже відступила) Хай Господь вас винагородить сторицею і дарує вашим діткам і родинам здоров'я та багато радості!!!!!!

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

Прошу молитви за Оріяну, знову застуда, вже є темпертаура і горло болить, хай швидше справиться з хворобою!

17. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

І я прошу молитви за свою доцю Вероніку : вже другий день температурить і кашель якийсь підозрілий..
    Дякую

18. natka75

natka75 Well-Known Member

Дорогі дівчата, прошу вашої спільної молитви за себе(Наталя

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Велике дякую всім за молитву. Моя нирка практично прийшла в норму а могло все закінчитись оперативним втручанням.Лікар на УЗД дивувався, казав-це диво, що все обійшлось без жодних втручань. Завдяки вірі і молитві всіх небайдужих все добре,дякую Вам дівчатка!!!

20. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчатка, помоліться, будь-ласка за здоров'я малої (Катруся) - впала на мокрій плитці, і вдарилася головою. Дуже переживаю, щоб струсу не було.

Статус теми:
Закрита.