Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Прошу ще надалі за молитву за синочка Тарасика. Відпустили нас на святвечір із лікарні - дома стіни лікують, але його стан мене непокоїть. Не фізичний, а психологічний. Навіть вдома лише в мене на руках (це дурничка) і вже котрий день практично не говорить :sad: він як ніби в депресії.
    Прошу молитву за його швидше одужання фізичне та психологічне.
    Дякую

2. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

3. Amarillis

Amarillis New Member

Прошу помолитись за здоров'я мого синочка Святослава. Дякую.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

4. Detektyv

Detektyv Member

Прошу молитви для свого синочка Марчика. Лежали в одній лікарні з ларингітом, потім лікували в іншій запалення ленень..потім пішли ускладнення на вушка і очка. Вже ніби здоровенький , та тут знову напасть, знову треба в лікарню. Серце моє не витримує. Прошу в Бога сили

5. Анута

Анута Well-Known Member

дякую всім хто молився за мого Тарасика. Вже краще. Залишилась реабілітація.

Ще прошу згадати в молитвах мене (Аня), бо від всіх цих пригод я зовсім ослабла. Сьогодні підскочила Т і дуже мене морозить.

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дівчата, молитва творить дива, аналізи мої майже нормальні (в порівнянні з ШОЕ 53 то зараз вони ідеальні)-дякую Вам, попрошу і далі молитись за себе Іванна,щоб моя нирка прийшла в норму

7. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дуже прошу молитви за мою подругу , зараз в неї важка життєва ситуація, нехай Господь допоможе їй прийняти правильні рішення.

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я, бо прихворіла і дуже зле себе почуваю (Христина ) і за здоров"я діток, щоб не заразились (Ромчик, Роксолянка). Дякую.

9. halmi

halmi Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я доньки (Тетяна). Дякую.

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я синочка Олександра. Нехай швидше одужує і буде здоровеньким.
    Дякую!

11. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитву за мир, злагоду і взаєморозуміння в сімї Володимира і Наталії. Дякую

12. Анута

Анута Well-Known Member

і знову я тут :sad:
    Прошу за молитву за здоров"я старшого синочка Павлуся.

Дякую всім хто молився за нас попередні рази - ваша молитва дуже допомогла. Сподіваюсь на допомогу і цього разу.

13. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу про молитву за мою маму Галину, яка зараз в дорозі. І ще за мою знайому Ірину, дуже складна ситуація в сім"ї. Дякую Вам.

14. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Попрошу молитви за своє здоров*я, бо щось в мене все не радісно в цьому плані...

15. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Дкую всім небайдужим. Я, дякувати Богу, виписалась і продовжую лікування вдома. Гестаційний діабет, наразі, не підтвердився, але за рівним цукру стежу постійно. Наступного тижня УЗД, щоб глянути як там кровоплин дитинки. Прошу молитись, щоб все внормувалось. Дякую!

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Прошу про спільну молитву за одужання Настуні, донечки форумлянки Olena-M. Лежать в лікарні з бронхопневмонією. Дякую!

17. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Дякую дуже, молитва допомогла, все добре!)

18. Freitag

Freitag Active Member

Прошу про молитву за упокій душі Романа - сьогодні не стало чоловікового дідуся. Хай в мирі спочиває.

19. katysik

katysik Well-Known Member

Помоліться, будь-ласка, за Євгена (родича однієї надзвичайно хорошої людини), чоловік зараз в реанімації в дуже критичному стані. У нього запалення легенів, лікування не діє, лікарі нічого доброго не обіцяють :sad:

20. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитви за здоров"я сина Олександра. Дякую.

Статус теми:
Закрита.