Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Freitag

Freitag Active Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу про молитву за здоров'я чоловіка (Михайло). Завтра зранку має візит до лікаря, хай усе буде добре. Щиро дякую.

2. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу помолитись за Павла, щоб Господь допоміг вирішити усі проблеми на роботі.

3. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Вчора стояли в черзі до лікаря з малим. Біля нас сиділа дівчинка з 6 місячним хлопчиком. Розказувала, що лікуються, але прийшли ще до одного лікаря на консультацію. Вийшла вона вся в сльозах. Сказали, що потрібна пересадка сечового міхура, я сама ледве втрималась, щоб не заплакати. Прошу молитву за здоров"я того маленького ангелика! А то не виходить він мені сьогодні з голови. Нехай все у нього буде гаразд.
    Ще прошу молитву за здоров"я свого синочка Олександра. А то щось хвороба нас поки повністю не відпускає.

4. Korona

Korona New Member

Нам вже краще. Дякую.

5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я донечки (Яна-Анна), поносить і має температуру, щоб все пройшло і за мацьопчика, щоб не набрався від неї. Дякую усім небайдужим.

6. Diana

Diana мрійниця

прошу молитви за Діанку, піднімається температура та ознак більше ніяких нема. Щоб Бог дав швидке одужання дитині.

7. siriuska

siriuska Member

Дякую всім хто молився, і дякую Богові, діагноз не підтвердився.
    А тепер прошу за своє здоровя (Ольга) і лялю в животику, щоб застуда швидко минула і аналізи були хороші. Дякую.

8. daydream

daydream New Member

Прошу молитви за щасливу дорогу до дому мого чоловіка Романа, дякую.

9. Just me

Just me Member

Прошу про молитву за здоров"я батьків - Віктора та Анастасії - обоє вже третій тиждень незрозуміло чим хворіють - то серце, то "простуда", яка нічим не лікується, а маму взагалі нині вночі забрала швидка з алергічним набряком слизових уповільненого типу, на щастя вже повернулася додому. І за налагодження стосунків в родині та поступове розв"язання всіх дрібних проблем, які горою навалилися в останній місяць. Все точно мине, я знаю, але ваша спільна молитва буде потрібна. Небайдужим дякую.

Останнє редагування: 29 Грудень 2013
  10. Linna

Linna Well-Known Member

Помоліться, будь ласка, за здоров'я мого синочка Данилка. Має високу температуру, яку дуже важко переносить. Дякую.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дуже прошу спільної молитви за нашого Андрюшика. Тиждень хворіємо і вже йшли на поправку а сьогодні температура знов 38, і зубки лізуть - болить так в нього, що місця собі не знаходить, і кашель і соплі яких цілий день не видно а вночі просто дуситься ними. Одним словом важко йому, нехай поскорше все минеться і він буде здоровий.
    Дякую всім небайдужим.

12. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчатка, і я попрошу помолитися за здоров'я моєї доні Катрусі, лікуємося, але хвороба наразі не відступає :sad:

13. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитву за щасливу дорогу Владислава, їде в автобусі з Києва. Дякую

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Прошу за Ромчика.
    Від обіду горить біднятко. Поки ніяк не полегшується стан і не спадає температура.

15. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Потребуємо ще молитовної підтримки, третій день температура в дитини і пронос, вірусна інфекція, дитина обезсилена, практично нічого не їсть, щоб все скоріше минулося і прошу молитви за Маркіяна, щоб не зачепив його вірус. Дякую усім небайдужим.

Останнє редагування: 30 Грудень 2013
  16. Iryna

Iryna Well-Known Member

Дуже прошу молитви за здоров"я чоловіка (Микола), щоб не підтвердився попередній діагноз і за наше з донею здоров"я теж (Яна- Магдалена і Ірина), ніяк болячка нас не покине і щоб не було ускладнень. Дякую!

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Любі мої, потребую молитви за себе Іванна -маю вже кілька днів високу температуру невідомого походження

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Велике дякую за підтримку в молитві.
    Все, здається, минулося в синочка.

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я мого дядька Романа (знову пішов у запій, впав на вулиці без свідомості, має провал у пам"яті), і за мою маму Ольгу (стільки вже років його рятує...). А також за Віктора, аби дав йому Бог розуму. І за Ярославу (за здоров"я і душевні сили). Всім щиро дякую.

Останнє редагування: 31 Грудень 2013
  20. jylanda

jylanda занууууда

Прошу про молитву за успішне вирішення розпочатоî справи, щоб я отримала позитивну відповідь і за моє здоров'я.

Статус теми:
Закрита.