Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу помолитися за здоров*я моєї мами Олександри. Завтра мають бути результати аналізу, нехай вони будуть хорошими. Дякую.

2. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Дуже прошу молитву за нас (Іра, Злата), за наш завтрашній переліт, щоб він був легким для нас і без пригод. І за моє здоровя, таку втому останніми днями відчуваю, щоб завтра мала сили на дорогу. Дякую.

3. katysik

katysik Well-Known Member

Потребую молитви за свій душевний спокій, шось останні декілька переслідують дурні думки. Дякую! (Катерина)

4. viltis

viltis Well-Known Member

дуже потребую спільної молитви за брата . В цю хвилину має їхати на провірку , бо несподівано різко погіршився стан здоров"я. Щоб результати були хорошими....

5. Holly

Holly Moderator

Помоліться за здоров"я моїх діточок - Яринка, Оленка і Маркіян. В менших сильний кашель. соплі. Почали давати антибіотики.

6. Holly

Holly Moderator

Прошу молитви за Маркіянчика. Кладуть нас в лікарню.

7. Korona

Korona New Member

Прошу помолитись за мій душевний спокій (Уляна), сьогодні кінцево відмовили мені у продовженні мого працевлаштування. Нерви починають здавати, працюю з установою 10 років...

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дівчата, прошу спільної молитви за нашу форумляночку Іру - Borsуchok, і за її малесеньких двійняток "наших борсучків", що мають завтра народитись. Завтра зранку Ірі будуть робити КР. Прошу Бога, щоб дітки народились здоровими і Іра легко перенесла операцію!

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ще раз прошу молитви за здоров'я донечки (Софія), щоб вже пройшов той кашель (дообстежуємось, і то краще, то знов повертається вже довший час) і мій душевний спокій (Олена).

10. allja

allja Well-Known Member

Щиро прошу молитву за нашу сім"ю (Анна,Володимир,Давид), а ще за здоров"я чоловіка (Володимир) Дякую усім небайдужим!

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчатка, прошу молитви за синочка (Олександр), дуже йому важко останнім часом. То насмарк, то ше шось... Почав відмовлятися ходити в садок, то взагалі катастрофа бо ходимо й так пару днів на тиждень, а раніше він туди біг...На заняттях не хоче працювати... Щось в ньому переламалося, а що він не скаже. Хай Бог зглянеться на нього, і дасть йому спокій, мудрість і здоров"я, бо не сила дивитися як маленький мучиться.
    Дякую!

12. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Дякую дівчатка за Ваші молитви, сьогодні вже 17-те...
    Здала кров на ХГЛ, прошу Вашої молитви щоб результат тесту був позитивним.
    Наперед дуже вдячна.

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу вашої молитви за мого батька (Андрія), сьогодні в нього день народження. Нехай Господь пошле йому довгих літ у доброму здоров"ї, мирі, любові та достатку і спокою для його серця (щоб не лякав нас більше так, як цього року). Дякую.

14. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

15. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров*я синочка Костянтина
    заболів..температура 39.
    дякую всім небайдужим

16. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Дівчата, дуже дякую всім за молитви.
    Прийшли результати, тест не гативний, всього 0,1.

17. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Щиро прошу молитви за моє здоров'я (Марія) , за мій душевний спокій та за успішне вирішення однієї дуже важливої для мене справи, на яку я покладаю величезні надії.
    Дякую усім небайдужим!

18. zetta

zetta Well-Known Member

Дуже прошу згадати в молитві Романа, щоб не зневірився , не здався перед труднощами, усвідомив що може починати нове щось і щоб зустрілася йому хороша дружина) . Дякую.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчатка, помоліться будь-ласка сьогодні Богу за мене та моїх учнів. Маю нині дуже відповідальний день, учениця Ольга має здати нині академ і потім на концерті заграти колядку "Що то за предиво", а дві інші-Клавдія і Ксеня теж заграти разом колядку "Бог предвічний". Дуже хочу, щоби їм все вдалося, щоб нічого не забулося те, що було зроблено. А за мене, ну бо як завжди спокою мені в такі моменти бракує.. Буду дуже вдячна. (Вікторія і учні Ольга, Клавдія і Ксеня)

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров'я моєї донечки, Кароліни. Щоб лікар призначив правильне лікування і хвороба минула. Дякую усім.

Статус теми:
Закрита.