Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Помоліться за нашу сім"ю.
    В Андрійчика хрипи відступили, нині додався насмарк. Боюсь, щоб все по новій не пішло. Вранці здали аналізи, щоб все добре було.
    За мене (Жанна), бо знову здоров"я похитується. Горло болить, температура, тільки пару днів здорова походила.
    За старшого синочка Святослава, щоб здоровий був і не набрався від нас того всього, бо також щось попчихує.
    Дякую всім не байдужим.

2. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Помоліться зі мною за одуження Олександри (донечка Ірени) В малявки двостороннє запалення легень :sad: Дякую! :girl_tender:

3. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Прошу молитву за мою тітку Катерину. В певний період мого життя замінила мені маму. Сьогодні вона поїхала на лікування в Італію. Вся родина дуже переживає. Нехай щасливо доїде, а також нехай лікування дасть позитивний результат. Всім щиро дякую.

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Прошу молитви з людей на Майдані-нехай їм там буде тепло, безпечно і спокійно!!!А ще за тих хто зараз при владі-щоб хоч на мить у їхніх головах з"явився світлий розум і людяність!!!

5. nalia

nalia Member

Прошу молитви за своє здоров"я ( Наталя), маю запалення легень, і за сина Даниїла, який має бронхіт.

6. shparynka

shparynka Well-Known Member

Прошу молитви за моральне здоров,я і душевну рівновагу Віктора. Дуже велике дякую.

7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитву за успіх у роботі Владислава, щоб Бог допоміг нашій сімї щасливо стати на ноги на новому етапі нашого життя і на новому місці. Дякую

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу дуже вашої молитви за донечку (Софія), щоб скоро виздоровіла, кашляє довго після застуди, щоб то не була астма:girl_cray: (будемо обстежуватись ). Дякую.

9. zaderyshka

zaderyshka Member

Прошу за своє здоров'я (Тетяна-Роксолана) та за здоров'я чоловіка (Богдан). Дякую всім .

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Прошу помолитись за тих людей, які будуть нині вночі на Майдані!!!!

11. jylanda

jylanda занууууда

Дуже прошу про молитву за мое здоров'я за здоров'я чоловiка, бо щось вже теж розхворiвся. I за вирiшення питань з роботою, щоб цей рiк закiнчився з добрими новинами. Юлiя

12. bobryha

bobryha Well-Known Member

Прошу молитви ще за моє здоров"я(.Марія).Підхватила я від Богданчика вірусяку . Тепер двоє хворіємо(((

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за своє здоров"я і душевний стан (Ярослава). Дуже дякую.

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу помолитися за мого тата- Андрій. Сьогодні йому виповнилося 50 років, щоб Бог йому дав здоров'я, мудрості і довгих літ життя.
    Дякую усім небайдужим.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка, помолітся за мого молодшого синочка Андрійчика. Святкує сьогоддні свій перший день Ангела. :girl_tender:
    Щоб здоровий був і мав добру долю.
    Дякую всім!

16. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Прошу помоліться за моє здоров'я (Тетяна) - захворіла, щоб лялі в животику нічого не зашкодило і за здоров'я Богдана, щоб від мене не заразився. Дякую.

17. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Прошу помолитися за мій душевний стан(Ірина), і за те щоб я змогла спокійно дочекатися 17 грудня, щоб підтвердилися думки лікаря, що я зможу завагітніти сама, без мед. допомоги, і що додакові обстеження не знадобляться.
    І щоб не повторився знову біг по колу...
    Наперед дуже вдячна.

18. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитву для мого батька (Орест), який відзначає сьогодні день народження. Хай Бог дає йому міцне здоров"я, джерело сил і натхненя. Дякую

19. tsyganka

tsyganka Member

Прошу молитви за синочка Олежика, який сьогодні святкує свої 5-ті уродини. Нехай Бог посилає йому міцного здоров'я, розуму та багато щастя у житті.
    Дякую всім небайдужим!

20. Linna

Linna Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка Олександра та кума Євгена. Сьогодні вирушили до Києва на майдан. Нехай Господь оберігає їх та допоможе щасливо повернутись додому. Та за здоров'я діточок Софії і Данила. Дякую.

Статус теми:
Закрита.