Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Дякую всім за молитви! Чоловік вже на місці:)

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Прошу молитви за мого тата (Володимир) - він зараз на Майдані.

3. Oksamyt

Oksamyt New Member

нажаль сьогодні вночі маленький Дмитрик помер. Згадайте будь-ласка цього маленького ангелика та його батьків в своїй молитві.

4. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Давайте дружньо помолимось за людей на Майдані, за людей, які щоночі відправляються на Майдан у Київ. За всіх постраждалих від рук беркутів. За долю українського народу!Щоб все вирішилось мирним шляхом і якнайкраще для народу!

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Потребуємо молитви за здоров"я сина (Станіслав). Дякую

6. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Дуже дякую за молитву, все добре, я спокійна)

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу помолитися за здоров*я моєї мами Олександри. Зробили операцію. Нехай все швиденько гарно заживає і всі-всі аналізи будуть добрими. Дякую.

8. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров'я (Наталія), в четвер робитимуть невелику операцію. А також за Павла, щоб знайшов правильне рішення у важкій ситуації.

9. jylanda

jylanda занууууда

Дуже прошу про молитву за вирiшення важливого питання. У мене вже опускаються руки, дуже потребую молитовноî пiдтримки в цей момент.

10. Teamanca

Teamanca New Member

Давайте помолимось, щоб всі зусилля і жертви людей, які повстали проти теперішньої влади, були не даремні. Щоб українсткий народ не втратив віри і знайшовся вихід з теперішньої ситуації.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Прошу спільної молитви за моє здоров'я (Юлія). Застуда, чи вірус...Температура тримається, голова крутиться, горло болить, дуже зле себе почуваю. А також прошу помолитись, щоб синочок(Олександр) не підхопив від мене. Бо в маленького теж невелика температура, але надіюсь, що то на зубки і інших симптомів не буде...
    Дякую дуже всім!

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу помолитися за щасливу дорогу для Сергія. Щоб щасливо прибув до місця призначення і щасливо повернувся додому. Дякую.

13. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу про молитву за мого сина Сергія, щоб був здоровий. Дякую Вам

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

І я прошу Вашої молитви за мою донечку (Діану-Анну) має хрипи, щоб хвороба відступила і моя дівчинка була здорова. Дякую

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Наразі прошу молитви за нашу сім'ю... За здоров'я діток Володі і Софійки. В Володі чогось температура тримається 37 після такої дози антибіотику, бо кололи аж 7 днів. А Софійка також має температуру, бронхіт..
    І за мій душевний стан (Катерина), щоб все витримала і нас болячки поскоріше покинули...

16. Diana

Diana мрійниця

потребую і я вашої молитви Оксана
    у

17. lawyer

lawyer Member

Прошу вашої молитви за Любомира. Нехай усе задумане вдастся. Приймає важливе рішення, нехай ніхто його не підведе.

18. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу Вас помолитися за здоров'я мого синочка Юліана, дуже мучить його кашель, попередній діагноз - одностороннє запалення легень. Нехай хвороба мине швидко і щоб дитина не мучилась. Дякую.

19. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка , нехай Господь допоможе пережити важкий для нього час, дуже напружена ситуація у його родині.

20. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Прошу ще молитви за донечку (Надія), не встигнемо "витягнути" як далі кашель повертається та молитви за себе (останнім часом всі хвороби "накупу) - нехай все мине та повернеться здоров"ячко.

Статус теми:
Закрита.