Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Прошу молитви за щасливу дорогу Олі Люби та Олега, зранку виїхали до Чехії

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

щось я зачастила сюди з проханнями, але спільна молитва творить дива, вже не раз доведено. Тому знову прошу всіх небайдужих помолитися за моє здоров*я і за здоров*ячко нашої лялі в животику. я захворіла. хай все швидко мине і НЕ ЗАШКОДИТЬ НАШОМУ ПУЗИКУ-ГАРБУЗИКУ. Христина, дякую

• Погоджуюся Погоджуюся x 23
    • Подобається Подобається x 6
  3. Logos

Logos Member

Прошу молитви за Андрія і себе Тетяна через одну річ, його могуть позбавити роботи і в мене стосунки з начальником попсувались, мені за 4 дні йти в декрет, 2 роки пропрацювали з любов'ю і наснагою а тут все зіпсувалось, прошу Бога щоб все те розвязалось, дякую всім за молитв

• Погоджуюся Погоджуюся x 21
    • Подобається Подобається x 3
  4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатка, дуже прошу і потребую спільної молитви за синочка МихайлаОмеляна, щоб Бог зберіг йому слух , бо пошкодив барабанну перетинку в лівому вусі ....

• Погоджуюся Погоджуюся x 24
  5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

прошу молитви за Вірусю. Зубчики швидко псуються :sad:
    якщо раптом хтось нагадає собі ще в пятницю помолитись за нас, то будемо дуже вдячні. Будемо ставити пломбочку на крихітний любимий зубик. Хай все мине швидко і максимально легко, хай пломбочка стоїть довго і інші зубики збережуться...

• Погоджуюся Погоджуюся x 24
  6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за душевний спокій та рівновагу і вдале вирішення усіх справ на роботі (Олена). Дякую усім.

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
  7. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Прошу молитви за свого сина (Юрій), завтра йдемо на Орлика на КТ грудної клітки з контрастом, дуже переживаю, щоб там не знайшли нічого поганого і щоб він добре переніс ту процедуру. Щиро дякую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 16
  8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я синочка Андрійка. Вчора зробили ревакцинацію від дифтерії, а сьогодні те дупеня припухло добряче. Лікарка каже, що таке може бути, така реакція, за день-два пройде. Але ж мені його шкооода. Хай все легше і швидше минеться.

Останнє редагування: 23 Червень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
  9. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Дякую всім за молитви, дівчаточка - у малого на КТ все чудово, слава Богу! І процедура минула добре. :girl_dance:

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за своє здоров"я і душевний стан (Ярослава).
    Дякую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
  11. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний спокій, терпіння і смиренне прийняття Божої волі. Дякую

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
  12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Знайшовся. Дякую всім за молитву!!!

• Подобається Подобається x 10
  13. katysik

katysik Well-Known Member

Прошу молитви за свою хресну (Надія), вчора зробили операцію на серці, щоби все було добре і швидко йшла на поправку

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
  14. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Прошу молитву за свого синочка Костянтина-Григорія, зараз готують до операції по видаленню апендициту, щоб пройшло все легко і без ускладнень

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
  15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дуже прошу спільної молитви за здоровья моєї подруги Людмили, за швидке одужання, і взагалі за одужання. Місяць тому випадково виявили онкологію, рак грудей, сьогодні зранку оперуватимуть, нехай операція буде успішною, прошу Бога щоб допоміг лікарям зробити максимально від них залежне, і щоб в результаті настало повне одужання. Їй є заради кого жити, вдома маму чекаюсь двоє малих дітей і чоловік.
    Господи, допоможи їм всім перенести це як страшний сон і перемогти хворобу....

п.с. буду дуже вдячна всім і кожному зокрема якщо згадаєте у своїх молитвах Люду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
  16. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатка , прошу молитви за донечку Софійку, бо має високу температуру, горло червоне....

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 1
  17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

І я прошу молитву за куму Мар'яну, тиждень тому видалили пухлину на грудях, сьогодні одержали результати, що то рак і дуже терміново потрібно агресивну хіміотерапію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Дякую всім, все пройшло. Дупця як дупця. Як же мені ті прививки важко даються.

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дякую усім за молитву!! мені вже краще! і доня здорова:)

• Подобається Подобається x 5
  20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

прошу про молитву за Вірусю, якій нині лікуємо зубчик.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
Статус теми:
Закрита.