Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Прошу молитву за здоров"я донечки Тетяни. Має температуру і нежить. Нехай Господь поможе пошвидше виздоровіти, бо вже в середу їдемо відпочивати. Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 3
  2. olerusya

olerusya sweet candy ;)

прошу спільної молитви за донечку Яну, дуже хвора, лежить в лікарні. і наразі покращення майже нема.
    дякую всім.

• Погоджуюся Погоджуюся x 23
    • Подобається Подобається x 6
  3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я донечки Іринки. Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
  4. Анута

Анута Well-Known Member

Безмежне Дякую всім, хто згадав Тарасика у молитві! Ранка майже загоїлась. Я не сподівалась, що так швидко буває. Дякую!

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатка , дуже прошу про молитву за синочка МихайлоОмелян, бо лімфовузол набряк і каже, що коліна тріщать .... Щиро дякую всім, хто молився за донечку Софійку, бо направду молитва найбільше помагала під час лікування !!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
  6. PNL

PNL Well-Known Member

Дуже прошу за спільну молитву про душевний спокій і здоровя Наталі ( появилися виділення з прожилками крові, ще чимось отравилася) завтра маю йти на узі переживаю щоб все було добре

• Погоджуюся Погоджуюся x 16
  7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Все ще прошу у вас молитви за збереження нашої сім'ї, щоб Господь напоумив чоловіка мого, допоміг нам витримати ці випробування і зміцнив лише нас. Дякую

• Погоджуюся Погоджуюся x 22
    • Подобається Подобається x 4
  8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дуже прошу ще помолитись за доню, 4-й день в лікарні, покращення майже нема, аналізи далі погані, температура тримається, не можуть встановити причину.

• Погоджуюся Погоджуюся x 22
    • Подобається Подобається x 5
  9. Анута

Анута Well-Known Member

Дуже прошу згадати у молитві мою подругу Наталію (за душевний спокій) та за упокій душі її сина Арсена.

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
  10. PNL

PNL Well-Known Member

Нажаль сказали що донечка завмерла, завтра в лікарню, не знаю як пережити

11. halmi

halmi Well-Known Member

Завтра у племінниці Олени ЗНО з англійської. Прошу помолитися аби з Божою допомогою їй вдалося все легко і правильно написати.
    Ще прошу молитви за своє здоров"я (Галина).
    Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 1
  12. PNL

PNL Well-Known Member

Прошу молитву за Наталю щоб пологи які викликали і чистка пройшла без ускладнень (дали препарати починаються схавтки)

13. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Щиро дякую усім, хто згадав мого тата в молитві! Підозри розвіялись, все краще, ніж ми могли сподіватись. :girl_dance:
    Проблеми певні є, але що з тим робити, будем знати ще після однієї консультації.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. mashka

mashka Well-Known Member

Прошу помолитися за здоров"я моїх дітей Вікторію та Ярослава, дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 2
  15. xsanka

xsanka New Member

Дуже прошу молитви за племіника Марчика. Йому сьогодні робитимуть складну операцію. Дівчатка, будь ласка згадайте його в молитві. А також за Наталю і Олега, щоб Бог дав їм сили все це подолати і не падати духом. Щиро вдячна.

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дуже-дуже дякую за молитву, донечка вже одужує, сьогодні може відпустять додому.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  17. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчатка, дуже прошу молитви за свій душевний стан. Плачу цілий день, не можу взяти себе в руки.
    І за фізичний стан теж. Чую, що вже близько. А от та реакція організму мене вбиває. Як розбите корите. Виснажена і фізично і морально.
    Дякую

18. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дякую всім за молитву. Три дні трималась температура 38.8. Нарешті відпустило. Зараз тільки кашель. Прошу ще згадати мене з дітьми в молитві, бо кашляємо всі (Леся, Юля, Іра ). А також чоловіка Сергія, в якого сьогодні День Народження. Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
  19. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитви за успішну дорогу для Яна- Магдалена, Ірина, Дмитро, Леся! А також за здоров`я тата Тарас та за успішне вирішення ситуації у його користь! Дуже дякую!

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу вашої молити з здоров'я моє (ще не зовсім здорова після застуди), мого чоловіка, щоб пошвидше одужала його нога і за хороший настрій (треба йому коліно лікувати, можливо й оперувати меніск, і то всьо від того що невдало впав на волейболі), вдале вирішення усіх справ і планів та захист від усілякого негативу (Олена, Василь), та за здоров'я донечки (Софія). Дуже всім дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
Статус теми:
Закрита.