Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shamna

Shamna Мамуся

Дякую всім хто долучився до молитви! Коліжанка народила по обіді здорову лялічку і себе почуває добре.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу спільної молитви за чоловіка (Назар), має проблеми на роботі, щоб все владналося якнайкраще для нього.
    Дякую усім небайдужим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 20
    • Подобається Подобається x 2
  3. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Надзвичайно потребую спільної молитви за себе (Інна) іВладиславчика, скосив нас грип, не можемо збити температуру, зле дуже!

• Погоджуюся Погоджуюся x 19
    • Подобається Подобається x 3
  4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Потребуєм молитви за донечку Дарію. Підхопила кишкову інфекцію. Лиш би обійтись без крапельниць. Мучиться біднятко.
    Щиро дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 23
  5. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу про молитву за Аліночку, сталося чудо( шансів вже дитинці не давали) , лікарі зараз оперують дівчинку, операція надзвичайно важка, буде тривати 12 годин. Аліночка дуже сильна і мужня дівчинка, яка хоче жити, давайте підтримаємо її і лікарів. Дякую вам усім.

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
  6. flame

flame невгамовний експериментатор

не доїхала. Прошу молитви за її здоров"я. Зараз в лікарні. Жива, але як і що ніхто не каже.

• Погоджуюся Погоджуюся x 22
    • Подобається Подобається x 5
  7. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Дуже прошу вашої молитви за свій (Ірина) душевний стан. Щоб Богородиця допомогла мені розвязати вузол який висить наді мною і тяготить мою душу. І щоб Ісус дав мені світлих думок.
    Щиро дякую усім хто згадає мене в молитві.

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
  8. Lapatulya

Дівчата, дуже прошу спільної молитви за здоров'я моєї тьоті (Оля), зараз роблять операцію, щоб все пройшло добре.
    Дякую усім небайдужим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 16
  9. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я (Ольга). Чекаю на результат аналізу, дуже сильно переживаю.

• Подобається Подобається x 4
  10. Lapatulya

Дякую, усім за ма молитву, операція пройшла успішно, тепер, основне, щоб аналізи були позитивними.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дякую, хто встиг згадати мене в молитвах. Аналізи не ідеальні, але не страшні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Прошу молитви за подругу (Оксана) має великі проблеми з спиною, не може ходити.

13. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Прошу молитви за здоров'я донечки Дарини. Лізуть кутні зубки, дуже мучиться, має темп. Щоб швидше прорізались, і вона могла нормально спати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
  14. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Прошу молитви (Таня). Маю затримку, тести на вагітність "призраки" і немає динаміки. Хвилююсь щоб це не була позаматкова і не завмерла на ранньому терміні.

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
  15. Lonely

Lonely Мрії збуваються ;)

Дівчатка, прошу вашої молитви за мій душевний стан (Мар'яна). Нехай Господь дасть мені сили і мудрості, щоб визначитися у житті.
    Дуже дякую усім за молитву.

16. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Дуже прошу молитви за себе (Марія), за мій душевний спокій та успішне вирішення матеріальних та житлових проблем, а також за налагодження стосунків з оточуючими. Дякую всім небайдужим!

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
  17. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитви за батька(Орест) якого сьогодні оперують,хай все щасливо пройде,і аналізи будуть хороші. Дякую

18. Maksli

Maksli Well-Known Member

і знову всім дуже дякую за молитви, вкотре переконуюсь, що спільна молитва то є Велика Сила! Тата вже виписали з лікарні, направили в лікувально-профілактичний санаторій, якщо так то можна назвати. там ще два тижні і якщо все буде добре, то вже на Великдень повинен бути вдома! Хай би так було.
    Щиро дякую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитви за синочка Ярослава. Кашляє дуже, за мене, Ольга, горло заклало що ледве говорю. І щоб Златка і чоловік Юрій не набрались від нас!

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
Статус теми:
Закрита.