Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. рижик

рижик Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я Вікторії і щоб Бог дав мені мудрість вибрати правильне лікування.

• Погоджуюся Погоджуюся x 16
    • Подобається Подобається x 3
  2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Всім, хто нас згадав в молитві дуже дякую. Чуда не сталось. Може так і мало бути і в Бога щодо нас є свої плани. Буду вдячна, якщо ще раз згадаєте в молитві Андрія, нехай з часом він зможе подолати хворобу, а зараз знайде сили побороти депресивний настрій. І за мене, Мар"яна, бо щось дуже важко мені даються всі переживання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 22
    • Подобається Подобається x 4
  3. allusya

allusya Well-Known Member

Дуже дякую всім за молитву. Операція пройшла добре. Післяопераційний період нелегкий, якщо є можливість згадайте в молитвах ще мого тата. Дякую всім небайдужим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Подобається Подобається x 1
  4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Дякую всім, хто згадав у молитві Олега, йде помаленьку на поправку.
    Тепер прошу ще молитви за здоров"я Владислава - теж грип з Т 40.

5. Logos

Logos Member

Прошу згадати, мене Тетяна в молитвах, маю зараз температуру, слабість і тошнота, всеб нічого, але боюсь за малятко в животику, бо нам тільки 11 тижнів і плюс живіт облити і поганий аналіз прогестерону, лікар каже готуватись до найгіршого, але я вірю, що Бог допоможе

• Погоджуюся Погоджуюся x 22
  6. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Прошу молитви з здоров"я - вже третій тиждень не можемо вишкребтися з болячок.

7. Tequila

Tequila Well-Known Member

Дякую всім за молитви за здоров'я мого Тата, гострий стан минув, самопочуття покращилася. Прошу Вас ще раз згадати Віталія в молитвах за здоров'я. Також прошу молитву за Зоряну, прошу моральної сили, здоров'я і мудрості приймати важливі рішення. Дуже прошу, щоб важливі справи, які я зараз вирішую, складались вдало і вирішились позитивно. Дякую!

8. Orman

Orman Модератор-бомба

прошу про молитву за здоров'я Анатолія, Варвари і Михайла, і за мене (Марія). Вони хворіють по черзі (інколи й разом) з вересня, а я емоційно не витримую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
  9. Ari

Ari Well-Known Member

дякую що згадали моїх дітей у своїх молитвах, йдем на поправку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Буду дуже вдячна,якщо згадаєте в молитві моє маленьке сонечко-Анічку.Має температуру вперше,якийсь вірус вчепився,дуже мені її шкода і переживаю.Хай пошвидше одужує.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за моє здоров"я (Ярослава), донечки Яни, мами Ольги, тата Миколи і за нас з чоловіком (Ярослава, Віктор) - за налагодження фінансового стану. Дуже дякую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
  12. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Прошу вашої молитви за мій (Ірина) душевний стан. Хочу спокою і здорового сну.
    Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
  13. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я донечки Іринки, підхопила вірус, температура, каже що холодно їй, а також за здоров'я Юлі, щоб теж не захворіла, і за нас з чоловіком (Леся, Сергій), щоб були здорові (мені закладає вуха, а чоловіка болить горло) Дякую.

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

14. Freitag

Freitag Active Member

Прошу про молитву за вирішення важливої справи (Наталя). Хай з Божою поміччю усе вийде на краще. Дякую.

15. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Знову прошу молитви за здоров"я для Владислава, ніяк той грип не відступить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 18
  16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прошу молитви за свої дівчат (Марта, Марія), в Марусі 37,5 кашляє, а в Марти 34,5 і слабість. Дякую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 21
  17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я донечки Софії (має грип, кашель, температура довго nримається, ще й вухо почало боліти), щоб вже швидко виздоровіла, і за моє здоров'я (мала теж грип, другий тиждень слабість, сонливість, кашель), швидке виздоровлення, душевний спокій та рівновагу, і вдале вирішення усіх запланованих справ (Олена). Дякую дуже!

• Подобається Подобається x 5
  18. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Прошу про молитву за те, щоб все було добре і благополучно вирішилось у мого свекра (Іван). Мали сімейний бізнес, зараз так конкретно наїхали, що не знаємо де знайти вихід.
    І за здоров'я донечки Софійки, щось прихворіла.
    Буду дуже дякую всім, хто згадає в молитві.

19. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу у вас згадати в своїй молитві за нашу сім'ю (Владислав та Надія) за прийняття мудрих рішень, за цілісність і міцність нашої сім'ї. Дякую
    Мого чоловіка криє просто, так хоче імігрувати кудись і любим шляхом... наразі не підскладали грошей на двох... в нього мелькає думка,що навіть без мене для початку, що для мене просто є шоком, важко стало дуже у всіх сферах життя...

20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатка дуже прошу про молитву, моя двоюрідна сестра Іванка зараз в роддомі , пологи важкі , щоб Бог поміг, щоб щасливо народила синочка Матвійчика і за здоров"я Іванки
    --- дописи об"єднано, 17 Лютий 2015 ---
    Прошу молитви за упокій раба Божого Олександра і дякую всім, хто молився за нього, бо направду перейшов це терпіння з Богом .... Прошу ще молитви за його дружину Віру, щоб Бог помагав їй прийняти і пережити смерть чоловіка !!! Дякую !!!

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.