Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Clementina

Clementina Well-Known Member

Помоліться за здоров'я маленької Вікторії, і за її батьків Тараса і Лілю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 22
    • Подобається Подобається x 2
  2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Молимось далі!!! і допомагаємо http://posydenky.lvivport.com/threads/dopomoga-forumljanci-sologalka.124734/#post-2098836

• Погоджуюся Погоджуюся x 25
  3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Дуже прошу молитви за свого сина (Роман). Нехай хвороба піде так само як прийшла! Нехай страшний діагноз не підтвердиться!

• Погоджуюся Погоджуюся x 23
  4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я, душевний спокій, захист від негативу та налагодження усіх справ (Олена). Дякую усім.

• Погоджуюся Погоджуюся x 15
  5. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дуже прошу молитви за синочка Дмитра, завтра будемо робити йому зубки під загальним наркозом. Вже нема куди тягнути, бо є гнійний нарив. І за себе, Христина, щоб я з сильним токсикозом мала сили то все перенести і допомогти сину чим можу. Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 3
  6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

велике всім дякую! Ярчик майже здоровий)

• Подобається Подобається x 7
  7. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Прошу молитви за свою донечку (Анастасія), дуже висока температура (аж швидку викликали)...нехай швидше одужує!!!

Останнє редагування: 6 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 5
  8. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Дуже прошу молитви за себе (Марія), за моє здоров'я та за успішне вирішення житлового питання. Дякую всім небайдужим!

9. Tequila

Tequila Well-Known Member

Прошу спільної молитви за успішне вирішення всіх справ, які мають вплив на надзвичайно важливу для мене подію, яка незабаром відбудеться. А також за моє здоров'я та душевний спокій. Моє ім'я Зоряна.
    Щиро дякую всім!

10. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Сьогодні маємо поїздку до чоловікових батьків на Одещину. Прошу молитви за щасливу дорогу туди і назад для Василя, Олександри і Юлії. Всім наперед дякую.

• Подобається Подобається x 1
  11. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Дуже потребую молитви за доцю Вероніку : цілу ніч температурила((( думала вже швидку викликати- бо піднялась до 40 ((( але все минулось...правда над ранок знову..
    щоб швидше виздоровіла і нічого нового не вилізло...
    Дякую

• Подобається Подобається x 4
  12. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я Яни- Магдалени. Дякую!

• Погоджуюся Погоджуюся x 14
  13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров'я моєї донечки, Кароліни, має високу температуру, бідненька дуже мучиться. Дякую.

14. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Дуже вдячна за молитву, все пройшло добре, Дми вже відійшов від наркозу, бавиться, говорить, нарешті почав усміхатися. Переживаю трохи, бо має дренажі в яснах і тиждень будемо пити антибіотики, але немає іншого виходу.
    Молитва - то велика сила і я знаю, що саме вона допомогла.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. cooLucia

cooLucia New Member

Прошу молитви за свого чоловіка (Віталій), вчора потрапив в лікарню, перші аналізи не дуже добрі, гемоглобін двічі нижче норми... прошу Бога, щоб інші обстеження не показали якогось патологічного процесу, щоб все минулося анемією.. все фінансово на чоловіку тримається зараз... Дякую усім, хто згадає його в молитві! Нехай усі наші рідні будуть здорові!

Останнє редагування: 7 Лютий 2015
  16. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Людмила) та малючка. Нам певно вже час, йдем дозбируватися.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 8
  17. Linna

Linna Well-Known Member

Прошу молитви за донечку Софійку, погано себе почуває, підхопила вірусяку. Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  18. SuperRhino

SuperRhino Active Member

Прошу молитви за мого чоловіка (Андрій). Його звільнили з роботи, нам через 2 місяці народжувати а ми залишились без засобів до існування. Прошу згадати в молитві його, щоб вдалось знайти роботу. Дякую.

19. Shamna

Shamna Мамуся

Прошу молитви за здоров’я свекрухи Лілії. Забрала швидка, просимо Бога, щоб все було добре.

20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Прошу молитви за тата Михайла, за його здоров"я, щоб результат аналізів був добрим для нього.

Дівчатка, дуже дякую за молитву .Спільна молитва зробила велике диво .Бог зберіг Галі життя. Галя вже в палаті, ще трошки і буде вдома біля чоловіка і синочка .

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
Статус теми:
Закрита.