Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за себе (Марія), за моє здоров'я, налагодження справ та успішне вирішення фінансових проблем. Також прошу помолитися за мою хресну Світлану, у якої зараз дуже непростий період у житті. Дякую всім небайдужим!

2. Shprotka

Shprotka Active Member

Дякую усім за молитви! З Божою та вашою поміччю, ми подолали дорогу без проблем і тепер обживаємось на новому місці.

3. halmi

halmi Well-Known Member

Прошу про молитву за успішне вирішення справ на роботі(Галина) - передбачається нелегкий тиждень. Дякую.

4. galinkara

galinkara Well-Known Member

дівчатка всім щиро дякую за молитву за мого сина Юрія, бо з Божою поміччю ми чудом уникнули лежання в лікарні і дитина помало видужує. Ще дуже прошу молитви за мого чоловіка Романа і вирішення важливої для мене проблеми. Щиро дякую!

5. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Прошу молитви за мою донечку Марусю,так сильно кашляэ,а тепер ще й температура.

Sent from my HTC Legend using Tapatalk 2

6. Shamna

Shamna Мамуся

Надалі прошу молитви за нас з чоловіком (Єлизавета та Олег). Маємо важкий вирішальний тиждень.

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Прошу молитви за нас з чоловіком (Ігор та Юлія). Маємо здійснити один добрий намір - певну роботу над собою - до Різдва. Просимо в Бога сили духу і мудрості.

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дякую всім за молитву. Нам вже краще. Будьте здорові!

9. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу у вас молитви за своє (Надія) швидше одужання,не можу вже 5й день жахливий насморк вилікувати нічим,мучусь, і за одужання щасливе чоловіка (Владислав) ,травмувався на тренуванні,можлива операція,дай Боже,щоб все наладилось. Дякую

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Дівчата, дуже прошу помолитись завтра, 10 грудня, приблизно в 11 годині, за здоров"я Назара. Це наш кум - просто неймовірно хороша людина, буде мати операцію по видаленню міжхребцевої грижі. Дуже переживаємо, бо має проблеми зі здоров"ям!!!

11. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Прошу молитви за успішне вирішення важливого для мене питання (Ольга)

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Прошу молитви за доцю Вероніку. Вже другий день висока температура, а лікар буде тільки завтра. Дуже боюсь ночі бо температура піднімається.

13. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за здоров'я Володимира, Богдана і Олександра. Дякую!

14. Tequila

Tequila Well-Known Member

Прошу молитви за себе, звати Зоряна. Вже два місяці підряд виникають різні проблеми із здоров'ям, одна за одною. Прошу Вас помолитись, щоб найближчим часом здоров'я повернулось до мене повністю, і без нових "сюрпризів".
    Також дуже прошу молитви за здійснення найкращим чином дуже важливої для мене події, яка стартує в цю п'ятницю.
    Щиро дякую!

15. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчатка! Завтра мого синочка Маркіян будуть оперувати.. Дуже прошу усіх небайдужих помолитися за успішну операцію та після операційний період. Дякую.

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Дякую! Все пройшло добре!

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

потребую молитви за моє здоров*я, бо відчуваю, що зле мені стає... десь застудилася чи вірус... дякую усім небайдужим!

18. halmi

halmi Well-Known Member

ще прошу молитви (Галина, Лариса, Ольга, Галина). Дякую.

19. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Прошу молитви за себе (Марія), за щасливу дорогу та успішне та мирне вирішення всіх важливих справ, які мушу владнати протягом цієї поїздки. Дякую всім небайдужим!

20. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Знову прошу У вас молитви за здоров'я чоловіка (Владислав) чекає на повторне УЗД,щоб остаточно визначити чи необхідна операція,чи можна обійтись іншим способом,нехай Бог допоможе обійтись без оперативного втручання. Дякую

Всетаки призначили операцію на наступний тижденьє , нехай все пройде щасливо з Божою допомогою

Останнє редагування: 12 Грудень 2014
Статус теми:
Закрита.