Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanches

sanches Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дуже прошу молитву за здоров'я своєї бабці Ірини - їй завтра роблять операцію.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Прошу помолитись за моє здоров"я. Маю проблеми з тиском. Надія

3. viltis

viltis Well-Known Member

Дуже прошу молитви за мене Надію і за мого брата Любомира ---зараз настав якийсь дуже важкий час у нашій роботі, яку ми дуже любимо. Але, на жаль, буквально за тиждень всі біди як з мішка посипались....

4. kati

kati Well-Known Member

Прошу молитви за похресничку Дарію, отравлення, їдуть в лікарню...

5. AilataN

AilataN жива

Прошу молитви за Оксану.

І за Тараса

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу вашої молитви за мого тата (Андрій). Захворів (напевне, вірус) і ніяк не може вибратися з того, висока температура, і погано збивається. Дякую.

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за мою донечку Яну - прийшла зі школи і болить головця... Дуже дякую.

8. Barbie

Barbie Well-Known Member

Прошу молитвуза свого дідуся - Мирослав. Зараз мають робити операцію, знайшли гематому в голові.
    Дякую!!!!

9. Яська Березнева

Щиро дякую за ваші молитви, вже все добре!
    Ще прошу про молитву за свого дядька Романа - має мікроінфаркт... Та за маму Ольгу - далі мучить її високий тиск... І за Яниного однокласника Назарчика та його батьків і сестричку - отруїлися чадним газом, несильно, але наслідки все ж є. Щиро дякую.

10. Mariestellina

Mariestellina New Member

Прошу молитви за мене. Переживаю наслідки невдалої операції,зробленої у Львові. В серпні операцію потрібно переробляти закордоном. З кожним днем стан погіршується.

11. zetta

zetta Well-Known Member

прошу згадати в молитві Анастасію, трохи морозить , захворіла. Щоб ми швиденько побороли ту хворібку і не заразили сестричку. дякую.

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Прошу молитви за здоровя нашої сімї: Ліда, Руслан і Дмитрик. Всі похворіли, чоловік ніби вже відійшов, а нас з малим накрило нормально. Температура, сильний кашель. Дай Боже нам швидше видужати і щоб цей вірус не нашкодив маленькій цюпі в животику.

13. Barbie

Barbie Well-Known Member

Надалі прошу молитви за дідуся. Зараз він в реанімації на вентиляції легень, сам ще не дихай.
    Дякую!

14. prolisok

prolisok Member

Ще раз хочу попросити , помолитися за мою донечку Кароліна - Марія , щоб була здорова , щоб Бог зробив чудо . Дякую...

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

І я прошу молитви за здоров"я діток і своє , вхопив нас вірус і вже кілька днів не відрускає, дітки мучаться.

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Почитала про нашу Наталю (Натка75), дівчата знаю цю енергійну, щиру, молоду красуню особисто і її чоловіка з сином. Неодноразово перетинались у садочку. Давайте помолимся за її здоровя, щоб все минулось. Нехай у неї все буде добре.

17. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитви за скоріше видужання мами (Люба), має грип, дав ускладненя на запалення і хрипи, висока темп. і тиск скаче, буквально за 2 дні все сталось....і щоб нас всіх вдома оминув той грип,. Дякую

18. alfochka

alfochka New Member

Прошу молитви за свою похресницю Іринку , якій сьогодні 7 рочків . Дай Боже їй здоров"ячка ! А ще молитву за донечку Анастасійку , яка прихворіла

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний спокій, рівновагу, здоров'я, успішне вирішення питань по роботі і захист від усілякого негативу (Олена). Дякую.

20. Яська Березнева

Прошу про молитву за донечку Яну - принесла таки якусь вірусяку зі школи... Дякувати Богу, висока температура вже минула, але сьогодні з"явився нежить...
    Щиро дякую.

Статус теми:
Закрита.