Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

дякую за молитву. Операція пройшла успішно, він одужує.

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитви щоб у чоловіка (Владислав) перестала боліти поясниця і що з нею все добре. Потянув на тренуванні, болить сильно, згинатись не може, ходить тяжко, переживає( Дякую!!

3. Маріка

Маріка Well-Known Member

Прошу про молитву за себе (Марія)

Нехай Бог допоможе мені в моїх починаннях і щоб з Божою поміччю мені все вдалося. Дякую всім не байдужим!

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я моєї мами Ольги. В неї сьогодні день народження. Щоб Бог дарував їй ще багато років в здоров"ї та спокої.
    І прошу й надалі молитви за своє здорлв"я (Христина) маю низький тиск і важко його переношу.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і я за свого тата Олександра, бо теж має нині день народження. Прошу Бога, щоби лиш дава мому татові міцного здоров'я і сил.
    Також дякую всім, хто згадував мене у молитві,
    один етап вже пройдено і я впевнена, що Бог мені допомагає, бо було стільки страхів, переживань, а вийшло все легко і матеріальному плані не так ущербно.. І дякую Йому безмежно щодня за те, що дбає.

6. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

І я дуже прошу про молитву за здоров'я мами Наталії, сьогодні святкує шістдесятирічний ювілей.

Останнє редагування: 14 Березень 2013
  7. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Дякую всім за молитву, все зі спиною, слава Богу, добре!

8. kristas

kristas Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі моєї бабці - Анастазії. Нехай спочиває з Богом.

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Щиро прошу помолитися зi мною за здоров' я мого синочка Iгорчика ( рве вже 4- ту годину, а помiж то засинае), за мое здоров'я - Iрина ( маю дуже сильний насмарк вже декiлька днiв, щоб не з'явилися бiльше нiякi поганi сuмптоми), та за свого чоловiка -Iгор ( мае в п' ятницю дуже важливу подiю, щоб все пройшло якнайкраще i ми з синочком, вже здоровенькi, змогли його пiдтримати. Дякую!

10. natka75

natka75 Well-Known Member

операцію перенесли на понеділок, дякую всім хто молився, але ще потребую вашої спільної молитви.

11. Maksli

Maksli Well-Known Member

Щиро прошу за молитву, для знайомої, Наталі, щоб Бог дав їй здоров*я, сили, розуму пережити теперішні труднощі і владналась її проблема з фінансами! Вірю, що спільна молитва, то велика сила! Дякую всім!

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за свого чоловіка Віктора - зараз у його житті намічаються великі переміни, пов"язані з роботою та новими непростими обов"язками, трохи губиться, бо не знає, як то все для себе "по поличках розкласти", і чи потягне. Вірю у велику силу спільної молитви. Щиро всім дякую.

13. nalia

nalia Member

Прошу молитви за здоровячко моїх дітей ( Даниїл і Яна).Не пройшло і дві неділі, як знов хворі, а в сина в неділю день народження.

14. Натуся

Натуся Well-Known Member

Прошу за молитву за здоров'я моєї племіннички Катерини, дитятко рве з 5 години ранку, зараз на Орлика,під капельницями,не їсть навіть маминого молочка,все що з'їсть ,вип'є-вертає.Піднялась висока температура.Дай їй Боже сили боротися з недугою і якнайшвидше одужати!Дай Боже терпимості і сили моїй сестрі і мамі Катерини-Оксані,бо дуже переживає і панікує...

15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

прошу про молитву за моє з мацьпкою здоров*я

16. Zorica

Zorica Member

Прошу всіх спільної молитви за здоров"я донечки Юстинки та, завтра о 12.00 їй робитимуть операцію на сечовий канал. Дай Боже щоб операція пройшла вдало, нам сили а лікарю мудрості!

17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Прошу молитви за себе(Уляна). Дуже потребую душевного спокою.

18. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Знову прошу молитви за свого синочка (Роман-Андрій), колемо антибіотик вже 4 дні, хрипи в легенях зникли, а темература тримається...

19. kristas

kristas Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я (Христина). Шось мене і шлунок і серце і підшлункова і голова дається чутись...чи то останні переживання так на мене вплинули. І душевного спокою і рівноваги.

20. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Прошу молитви за маму (Галина).
    Щойно зламала руку і дуже невдало, треба буде або витяжка або операція. Їде зараз в травматологію. Помоліться будь ласка, щоб все було не так страшно і операції вдалось уникнути.
    І за мене прошу помоліться (Юлія) і мою сім'ю. Страшно розклеїлась через то все. Зараз троє моїх близьких людей в лікарні. Дідо чекає на операцію, хресна на хіміотерапії, мама їздила до них і тепер також чекає лікарня її. Від кожного маминого дзвінка аж серце вискакує, бо незнаю шо чекати. А зараз дзвонить і плаче, що руку зламала...

Статус теми:
Закрита.