Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. fillette

fillette Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дякую усім за молитву. Завтра ще маю здати деякі аналізи, щоб поставити правильний діагноз і почати лікування. Тому ще потребую молитви за своє здоров'я (Наталя)

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Дякую щиро всім за молитви!! Ми вже здорові :)

3. Аделя

Аделя Active Member

Дякую всім, хто молився - вкотре переконуюсь, що спільна молитва має велику силу. Тато вже вдома і почувається набагато краще (на момент мого прохання був в реанімації).
    Ще хочу попросити вашої молитовної підтримки за успішне вирішення проблем (дуже напружена ситуація виникла) на роботі в чоловіка (Мар'ян). Дякую!

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчатка, дуже потребую вашої молитви за себе (Таня). Маю неприємності на роботі, і прошу сили витримати те все, що терплю і щоб Бозя зробив ту людину Людиною, хоч я не вірю в таке. Щоб я залишилась там працювати не дивлячись на всі перешкоди, які виникли. Дякую, направді важко мені, аж до сліз...

5. Heureuse

Heureuse вірю...

прошу молитви за себе (Юлія)
    щоб Бог послав мені ті сили, яких бракує і ту віру, яка потрохи вичерпується.
    нехай все нарешті складеться успішно...

6. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

7. meri5

meri5 Well-Known Member

Прошу молитву за племінника Степана, два дні температура під 40. Зателефонувала сестра, що швидка забрала в лікарню.

8. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Прошу молитися за всю нашу родину - проблеми сипляться , як град на голову , ще й з усіх боків :girl_cray:

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за свого чоловіка Юрія . Знову хворий, висока т-ра, кашель, завтра таки спробує піти до лікаря ( ми ще тут ні разу не були в лікарів і навіть не знаємо як тут у них то все працює)

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І я дуже дуже потребую вашої молитви: за діток (Євусю і Ромчика) і чоловіка (Тараса), які зараз хворіють. Дуже переживаю, найбільше за малявку, закашлюється страшно такими нападами.

11. Музик

Музик Мартуська

дуже потребую вашої молитви, дівчата, знов маю співбесіду, знов хвилююсь. дякую. Марта

12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Мирослава), щоб Бог зміцнив мою віру і дав сили і мудрості прийняти правильне рішення.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Прошу помолитися за моє здоров"я (Жанна). Дуже зле себе почуваю, застуда, плюс болі в поясниці. І ще прошу молитви за свій душевний стан, багато нервуюсь, боюсь щоб не відобразилось на вагітності і на дитинці. Дякую.

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Прошу молитви за здоров"ячко Максимка, має запалення двох вушок. Щоб швидше виздоровів.

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров'я (Катерина). Маю запалення яєчників, призначили цілу купу антибіотиків. Дякую.

Останнє редагування модератором: 1 Березень 2013
  16. Музик

Музик Мартуська

дякую всім, хто був нині зі мною в молитвах. все пройшло якнайкраще. дякую

17. kabucha

kabucha Well-Known Member

Дуже прошу молитви за здоровя Володимира

18. ivanyska

ivanyska New Member

Прошу про спільну молитву за свою маму- Наталя, хворіє постійно, зараз неможе нормально ходити, дуже болять ноги. А ще за своє здоровя -Іванка, цілу ніч температурила, а від сухого кашлю просто задихаюся, дуже переживаю, щоб небуло гірше. ДЯКУЮ!

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Прошу молитви за Златославу - мою племінницю, 1,2 рочки.. Перевернула на себе баняк киплячої зупи 19 лютого.. В тяжкому стані в лікарні, тримається висока температура

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Давайте помолимось за упокій душі Віктора (Левандівки). Сьогодні йому б виповнилось 46...

Статус теми:
Закрита.