Спільна молитва - молимося разом! - 2

Discussion in 'Філософські та релігійні посиденьки' started by natorella, Apr 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за тата , сьогодні в нього день народження, за його здоровя і щоб Бог дав многая літ.
    Також прошу молитви за чоловіка (Юра), щоб проблеми з роботою владналися якнайшвидше. Дякую.

2. marianast

marianast Well-Known Member

Прошу молитви за свого синочка Олександра, який завтра зранку лягає на операцію. Дякую

3. HalynaKv

HalynaKv Member

Прошу молитви за свою маму (Анна), яку сьогодні мають оперувати. За вдалий перебіг операції і її швидке одужання. Дякую.

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дуже дякую за молитву! Чоловіку вже краще.

5. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Прошу, хто має час помолитися за те, щоб я виграла в одному конкурсі. Це мені зараз дуже потрібно, направду.

Ще прошу помолитися, за мого чоловіка Руслана. Щоб його перевели на іншу дільницю, вже чекаємо рік - поки безрезультатно.
    І взагалі, дуже прошу молитви за те, щоб наші плани і сподівання, починання - збулися. Зараз маємо такий період в житті, що все на купу, але від того всього залежить дуже багато. Тому прошу Бога, щоб дав світлість розуму і помякшив серця людей, від яких залежать наші сподівання краще майбутнє.
    Дуже дякую всім, кому стане часу "замовити слівце" за нас у Всевишнього.:girl_smile:

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

7. Melisa

Melisa Well-Known Member

Знову прошу моливтви за нашу сім'ю за спокій у сім'ї та наше примирення. Дякую.

8. marianast

marianast Well-Known Member

Дякую усі небайдужим! Все пройшло успішно, синочок вже гамає цицю.

9. zetta

zetta Well-Known Member

прошу згадати в молитві Романа, зламав ногу, в житті дуже енергійна людина і так мучиться від того... хай скоріше все заживе, за його спокій і щоб нарешті в житті відбулись хороші зміни. дякую.

10. marife

marife Member

Прошу молитви за маму Danutu , в понедіок важка операція і я не можу поїхати до неї. Дуже мені важко і страшно

11. Iryna

Iryna Well-Known Member

Помоліться, будь-ласка, за здоров"я моєї сім"ї (Ірина і Микола), щось ніяк не можемо виздоровіти, позбутися тих болячок, і за донечку (Яна-Магдалена), щоб не набралася від нас! дякую!

12. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Вчора у моєї знайомої помер татусь.. Прошу молитви за упокій його душі (Антон).

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Пошу спільної молитви за здоров"я моєї мами Ольги.
    Має високу температуру і тиск. А вдома сама з практично неходячою бабцею. Я поїхати нажаль не маю як, а то за 100 км від Львова.
    Нехай хвороба відступить. Дякую

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Прошу молитви за щасливу дорогу. Юлія і Володимир.
    Головне, щоб малятко гарно почувалось.
    Дякую.

15. jylanda

jylanda занууууда

Надалi прошу про молитву, попереду дуже напружений тиждень, вирiшуються важливi питання для мене. Наперед щиро вдячна всiм небайдужим.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

І я прошу про молитву за нас з чоловіком (Оля і Роман), щоб все було гаразд і наші сподівання втілилися у життя.

17. Melisa

Melisa Well-Known Member

знову прошу молитви за нашу сім'ю . За налагодження стосунків, примирення та спокій в сім'ї.

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Ідентичне прохання і у мене, згадати мене(Таня) у молитві. Сьогодні їду у Київ по роботі, а з вівторка виходжу на роботу. 5 років вдома минули, як один день. Щоб все складалось добре(нові люди,новий колектив)..Переживаю. Дякую

19. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Дякую за молитовну підтримку - все минуло на суді так -як ми хотіли )))
    Прошу ще підтримати нас в молитві за брата (Георгій ), щоб нарешті знайшов своє місце у житті повірив в Бога і в себе -щоб зміг жити спокійно іщасливо і позбувся своїх шкідливих звичок

20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Thread Status:
Not open for further replies.