Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за вдале вирішення і покращення усіх справ на роботі , особливо з начальницею, мій душевний спокій та здоров'я (Олена). Дякую.

2. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дуже прошу молитви за здоров'я Мартинка.
    З ночі почав температурити. Без нежитю чи кашлю, а горить неймовірно. Знаю, що це вірус, але дуже потребую Вашої молитви щоб малючок легко й за день-два це здолав.
    Дякую.

3. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Помоліться, будь ласка, за мій душевний спокій (Тетяна). Щоб Бог дав мені мудрості, сили і терпіння, і щоб я не приймала все так близько до серця. Дякую.

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитви за нашу сім"ю, Ольгу, Злату та особливо Юрія. Нехай Бог дасть нам сил витримати всі негаразди. дякую.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава) - сильний нежить уже 2 тижні і від нього поболює оперована гайморова пазуха. І за маму (Ольгу), аби Господь допоміг їй виборсатися з матеріальної скрути. Дуже дякую.

6. Sertce

Sertce Member

Прошу молитви за себе, Таня, щоб Бог дав сили жити далі.

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу ще молитви за здоров'я та душевний спокій, рівновагу, добрий настрій і захист від усього негативу (Олена). Дуже дякую.

8. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Прошу молитви за коліжанку Олю. Зараз настав важкий період у їх сім’ї – постійно перебувають у стані тривоги. Нехай Бог додасть сили успішно винести випробування, що вони зараз мають; допоможе у вирішенні всіх проблем, додасть сили, терпіння і мудрості . Нехай ці негаразди не вплинуть на стосунки з донечкою і чоловіком
    Дуже дякую

9. CHOICH

CHOICH New Member

Дівчата,УВАГА! Моя сестра з чоловіком вийшли ввечері біля 22 год. погуляти з песиком.Це на Левандівці, біля 67 школи.Проходили вони біля якоїсь трансформаторної будки на території школи і тут собача ну буквально почало їх туди тягти.Вони за ним, а там якась скотина затягнула дівчину, сильно побив і вже душив(дівчина вже храпіла)Сестри чоловік почав з ним битися(але сам не дуже великий хлоп), сестра почала його гамселити собачим залізним повідком, Але"воно" втекло в сторону парку... Дівчину відвели додому, голова вся в крові, вона сказала, якби не вони , то вона би вже була мертва... Жах! Викликали міліцію, ну і що? Вони походили, подивилися...А зі швидкої сказали, що це вже не перший випадок!!! Дівчина(імені не знаю) сказала, що він вийшов за нею з маршрутки. ПОМОЛІТЬСЯ, будь ласка, за здоров"я та психологічний стан цієї дівчини і щоби швидше це "створіння" затримали! Також пильнуйтеся самі!!

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

Прошу про молитву за мою подругу . Нехай Господь дасть їй сили і мужності перебороти такі важкі випробування в житті і оздоровать її ще ненароджене малятко в животику. Дякую

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дуже потребую молитви зараз....Дуже напружені і складні стосунки з чоловіком. Пішов з дому. Я дуже ображена на нього.
    Прошу, помоліться за нашу сімю, щоб до нас прийшло розуміння і спокій. Дякую

12. fillette

fillette Well-Known Member

Помоліться, будь ласка, за мого хлопця (Павло). Має проблеми на роботі. А також за мій душевний спокій (Наталія), бо дуже за все переживаю. Дякую.

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу вашої молитви за себе (Наталія) Будь-ласка, помоліться, щоб результати обстеження були добрими, і Бог дав мудрість лікарям призначити правильне лікування.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Прошу про молитву за мого чоловіка Юрія, поміряв щойно т-ру-38... Іде новий рік, три днів концертів, завтра неділя, до лікаря не попасти, ще й невідомо як тут то все відбувається... Хворіти в чужій країні троха не добре... Дуже прошу Бога, щоби дав йому здоров'я і сил. Дякую.

15. Gala

Gala Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я донечок Ангеліну і Оксану,щось затягнулися в них хвороби.....Дякую.

16. Orman

Orman Модератор-бомба

Прошу про молитву за здоров"я чоловікової мами Світлани. Дякую!

17. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчатка! Щиро дякую усім, хто молився за мене, дякуючи Вашим молитвам та праці реаніматологів мене вивели з критичного стану, але і надалі потребую Ваших молитов, тому,що стан здоров"я ще не цілком задовільний і потребує певного часу для реабілітаціїї. Хай Господь береже усіх Вас і Ваші родини, ще раз дякую усім не байдужим.

18. bibika

bibika Member

Дівчатка! Помоліться будь-ласка і за мою донечку( Божена).Запалення вушок,сильний кашель,температура. Щиро Вам Дякую!

19. Talya

Talya Well-Known Member

Прошу про молитву за мій душевний спокій (Наталя) і здоров"я моїх рідних
    за останні дні захворіла вся моя сім"я - донечка, чоловік, мама і тато. доня хворіє третій тиждень (в ночі викликали щвидку через ларингіт), в чоловіка високий тиск, мама не встає з ліжка 3 день, з татом також все складно. Дякую!
    Сподіваюся, що у всіх нас негаразди обов"язково залишаться позаду!

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Всі діти хворі, я також. Прошу про молитву!
    Лілія, Дарій, Натанаїл та Меланія.

Статус теми:
Закрита.