Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за душевний спокій моєї мами Алли.

2. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Прошу молитву за здоров'я моєї мами - Михайлина. Дякую.

3. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Прошу молитви за співробітника Леоніда, щойно забрали на операцію, дай Боже, щоб діагноз не підтвердився, а операція пройшла успішно. Дуже добрій чоловік, оптиміст, жартівник і безвідмовний, всім допомагав у всьому, дуже за нього переживаю і молюся. Наперед дякую.

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за мій душевний спокій (Ярослава) і за Яну - таке враження, що насморк знову повертається. Дуже дякую.

5. Freitag

Freitag Active Member

Прошу про молитву за розуміння і злагоду у нашій сім'ї, переживаємо складний період. Дякую усім.

6. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за мого чоловіка , за його душевний спокій та рівновагу.і за нашу сім'ю знову переживаємо нелегкий період. Дякую.

7. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Прошу молитви за моє здоровя(Юля), завтра зранку йду на важливе обстеження, нехай дасть Бог, щоб болячка виявилась не серйозною і швидко виліковною.

8. zetta

zetta Well-Known Member

вчора на одному з сайтів побачила що збирали гроші для 5ти річного хлопчика більше 1,5 мільйона грн... і бракувало 50 тис.. люди розсилали всім і збирали по краплинам ті гроші - до вечора всі гроші було зібрано.
    Маленький Сашко скоро поїде на операцію.
    Давайте помолимось за всіх хто допомагає і є не байдужим до чужої біди...
    і особливе прохання до Господа шоб беріг діток всіх, від болю, від лиха, від всього злого.
    дякую.

9. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Вдячна всім за молитву. Ми вже повернулись, дорога була легкою і безпечною!

10. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Прошу молитви за донечку (Злата). Сьогодні проснулась зі соплями і температурою, щоб пошвидше виздоровіла. Дякую

11. irushka

irushka Well-Known Member

Від суботи пропав мій двоюрідний брат Юра, йому 19 років, був десь з хлопцями, вони кажуть, що пішов додому, і від тоді ніхто не знає де подівся, ніякого зв`язку з ним нема, шукали всім селом (в Буському районі), шукали в сусідніх селах, міліція якось пасивно але ніби теж шукала, і нічого.
    Так 10 років тому пропав його тато (моєї мами брат), а за кілька днів знайшли його тіло, загинув під поїздом, то ми тепер всі в жахливих передчуттях і всі на нервах, та невідомість просто вбиває. Дуже прошу молитви за повернення додому Юрія і за його маму Стефанію, яка вже готова до всього, тільки би вже знати де він і що трапилось. Я все ще надіюсь що він живий...
    Дякую всім!

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Прошу молитви за чотирирічну дівчинку Оленку,яка обгоріла від несправного калорифера у Києві.
    Щойно побачила у новинах,мама дівчинки під вікнами лікарні чекає і незнає чи виживе іі дитина.

13. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за здоров'я Остапа Соломійчука.
    Дуже хороший хлопчисько. Неодноразово (з огляду на те, що перебуваємо в одній молодіжці) їли гречку з одного казанка.

14. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Дякую всім за молитву, операція пройшла добре.

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Прошу помоліться за мою маму (Мирослава), щоб вона була здорова і життєрадісна Нехай Бог їй допоможе

16. Аделя

Аделя Active Member

ДУЖЕ прошу молитви за Олену, форумлянку ДП, яка зараз перебуває в реанімації. Аби її стан покращився і вона швидко одужала та повернулась до чоловіка з синочком.

17. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Прошу згадати в своїх молитвах донечку Настю, сьогодні відпустили з лікарні, будемо лікуватися вдома, має ларингіт, дуже дитина змучена від тої хвороби.

18. Balu

Balu Member

Прошу молитви за щасливу мою та мого рідного брата дорогу . Сьогодні в ночі їдем в Київ. Ще прошу помолитись за те, щоб надії, які ми покладаємо на цю поїздку, не були марними.

19. Barbie

Barbie Well-Known Member

Дівчатка щиро дякую за молитву! Мені вже трохи легше, але ще не зовсім я видужала, тому прошу надалі молитви за своє здоров'я і малятко, щоб нам все минулось.
    Дякую!

20. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, дякую за підтримку! В нас, на жаль, новин поки ніяких, але ті хлопці, з якими він був того вечора, щось дуже плутаються в свідченнях. Все якось заплутано і нічого не зрозуміло. Прошу і надалі молитви. Дякую!

Статус теми:
Закрита.