Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу про молитву за своє здоров'я та щасливе вирішення проблем (Роксолана-Тетяна).

2. Kalina

Kalina Active Member

Прошу про молитву за здоров"я Надії. Дякую.

3. AilataN

AilataN жива

Сьогодні о 9-й ранку народилася дівчинка, прошу про молитву, імені ще не знаю. батьки- Ростислав і Юлія, хай будуть щасливі!
    Давайте просто помолимось за всіх новонароджених діток. Бог їх веде, допомагають ангели, щастя їм, здоров"ячка, щасливих і люблячих батьків!!

4. Freitag

Freitag Active Member

Прошу про молитву за налагодження стосунків у нашій сім'ї і мій душевний стан. Щиро дякую.

5. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дуже прошу молитви за мою Йоанну.
    Були нині у лікарні і маємо дуже невтішні результати... Маємо прописане лікування до середи, а там на томографію дихальних шляхів (якщо після лікування кашель і приступи не спиняться)... Підозри на новоутворення і все що завгодно...
    Помоліться за мою донечку будь ласка. (Йоанна)
    Згадайте також у своїх молитвах мою маму (Ольга). Дуже хочу аби вона набралася сили та мудрості і змогла бути не лише докором, але й підтримкою.
    Буду дуже вдячна як згадаєте про мене... бо так мені від того всього, що сліз спинити не можу... і тверезо оцінювати ситуацію також не можу.

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний стан (Наталя). Дякую!

7. Balu

Balu Member

Дуже прошу молитви за мого брата Миколу. Нехай у нас все вийде, що ми задумали, і добрі люди допоможуть йому.

8. manka

manka Member

В мене ось-ось з"явиться маленький племінник. Прошу вашої молитви за легкі пологи моєї зовиці Оксани

9. Kalina

Kalina Active Member

Прошу молитву за здоров"я Марти. Дякую.

10. Bambe

Bambe New Member

Прошу помолитися за моє здоров'я - Христина, зараз лежу в лікарні і завтрашні аналізи покажуть ще скільки мені там бути.

11. manka

manka Member

Дівчата, всім дякую за молитви. Наш богатир народився - 56см. і 4кг. 150г. Пологи пройшли добре і маленький козачок вже гарно посмокчує цицю.

Дякую!

12. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Дуже дякую усім хто молився за мого татка. Операція пройшла успішно, тепер чекає нас довгий період реабілітації, але то нічо, головне що вже все добре...

13. Freitag

Freitag Active Member

Теж дуже дякую за молитву, навіть не сподівалася, що так легко все владнається.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

прошу про молитву за наш (Анатолій, Марія і Варвара) вдалий переїзд-ремонт і легке залагодження супутніх проблем. Дякую!

15. Seppy

Seppy Active Member

Прошу молитви за здоров*я Юрчика. Сьогодні перший день у лікарні і початок нового важкого курсу хіміотерапії. Нехай Бог допоможе йому все ж перебороти страшну хворобу. І також прошу помолитися за порятунок дівчинки Віки. Дівчинці 8 рочків, лежить у важкому стані в одній палаті з Юрчиком, наприкінці листопада їй поставили такий же страшний діагноз. Нехай Бог береже діток!!!

16. squirrel

squirrel New Member

Їду сьогодні у Львів з донечкою (Оксана і Ангеліна) в гості. Помоліться щоб добре доїхала і все було добре.

17. Orman

Orman Модератор-бомба

Прошу про молитву за здоров"я Варварочки. Має нежить - не може нормально спати.

18. Logos

Logos Member

Прошу молитву за здоров'я моєї доці Анастасійки маємо підозри на коклюш, кашляє так що аж задихається і моє (Таня), щось дуже зле голова болить і страшний нежить. Нехай Господь нас всіх, хто просить за молитву, вислухає.

19. Seppy

Seppy Active Member

Прошу молитви за упокій душі моєї троюрідної сестри Тетяни. Щойно померла від страшної хвороби після кількох місяців мук, залишила батьків, двох донечок. Нехай Бог упокоїть її душу. Вічна пам*ять.

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

прошу молитви за своє здоровя (Ірина), хай лікування пройде успішно.

Статус теми:
Закрита.