Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дівчата, прошу вашої молитви за своє здоров"я (Христина). Маю температуру високу і слабкість, більше жодних ознах. Жахливо себе почуваю. Дякую.

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за мою Яну - вчора були в гостях на Романа, а дехто був шмаркаючий і чхаючий:girl_mad:, і сьогодні у дитини нежить во всєй красє і, ймовірно, на тиждень пропускаємо школу:girl_mad:.

Дуже дякую!

3. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу про молитву за здоров'я мого тата Віктора і за те, щоб Бог дав сили успішно винести випробування, що він зараз має. Дякую всім небайдужим

4. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров'я мене - Ірини, та донечки - Вікторії, доця хворенька, має абструктивний бронхіт, і я коло неї кашляю сильно. Також прошу молитву за свій душевний спокій. Дякую

5. CHOICH

CHOICH New Member

Надалі дуже прошу про молитву за маленького Назарчика,завтра перша перев"язка,після цього будуть вирішувати що робити далі...Стан стабільно важкий...

6. Azza

Azza Member

Дуже вдячна за ваші молитви, операція пройшла нормально, на сьогоднішній день мама почувається краще, але і надалі проситиму вашої молитви за мамине (Леся) здоровя, бо починається довгий час реабілітаціїтерпіння, здоровя і сили побільше для неї.

7. Alonka

Alonka New Member

Всім дякую за молитву, я вже в дома. Але прошу далі молитись за швидке одужання і гоєння шва.

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу ще згадати мого тата Віктора в молитвах, має клопоти і дуже переживає, що дається взнаки на його здоров"ї. Нехай з Божою поміччю все вирішиться. Дякую

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Всім дуже дякую. І надалі прошу молитви за Соломію та за себе(Мар"яна), бо паніка блокує розум.

10. марі177

марі177 Well-Known Member

дякую всім за спільну молитву.Все пройшло добре,ми щасливі вдома.

11. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дуже прошу о молитву за здоров*я півторарічного Олександра ,дитина не може самостійно дихати ,знаходиться в реанімації ,та за його батьків Юрія та Вікторію ,щоб Бог дав сили їм то все перебути .

12. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитви за здоров"я Злати (щось прихворіла) та за успішну операцію Івана. Дякую.

13. CHOICH

CHOICH New Member

В Назарчика справи покращилися, критичний період минув! Дякую усім, хто згадував і згадує в молитві цього хлопчика,Господь обов"язково вислухає і Ваші прохання!

14. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дякую всім ,хто молився за маленького Олександра ,дитині краще ,дихає самостійно.

Ще прошу о молитву за Івана ,інфаркт.

15. kristas

kristas Well-Known Member

Дуже прошу молитви за себе - Христина. За душевний спокій і рівновагу...дуже мене виснажують, нібито не суттєві проблеми...постійний стан тривоги, жалю...і відповідно погіршення фізичного здоров"я.

16. jylanda

jylanda занууууда

Прошу про молитву за мое здоров'я i за вирiшення проблем. Дуже дякую
    Юлiя

17. Tequila

Tequila Well-Known Member

Прошу про молитву за моє здоров'я, а також успішні результати візиту до лікаря завтра. Щиро вдячна!
    Зоряна.

18. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров'я мого тата Петра, якому сьогодні роблять дуже складну операцію, щоб все успішно пройшло, а найголовніше швидко і без ускладнень одужав. дякую всім.

19. Tequila

Tequila Well-Known Member

Всім дякую за молитву та підтримку, все пройшло добре.

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата прошу молитву за нас (Віктор, Таня і син Віктор), вночі вирушаємо у далеку дорогу. Літаком 4,5 години, а потім 2 години автобусом. Щоб було все добре у нас. Дякую.

Статус теми:
Закрита.