Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sertce

Sertce Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Просила про молитву за свого брата і молитва врятувала його життя. В прямому значенні цього слова. Не буду описувати подробиць, просто щиро всім дякую за молитву про свого Василька. Прошу, помоліться ще за його життя, здоров'я і душевний стан, йому дуже важко зараз.

2. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний спокій (Наталія). А також щоб нарешті закінчилось моє безсоння і нічні жахи. Дякую

3. Stepochka

Stepochka New Member

Дівчатка помоліться за мою племінничку Михайлинку. Завтра її мають оперувати. Їй лише 5 днів, а вже таке випробування ( народилася з пухлинкою).

4. Wonder

Wonder New Member

помоліться за Сергія , щоб все з ним було гаразд
    щиро дякую

5. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Дівчатка, ми з донечкою дякуєм, що згадали і нас у своїх молитвах, малечі вже набагато ліпше! Ще трішки покашлюєм, але порівняно з тим, що було це вже квіточки:girl_curtsey:

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прошу молитви за себе і свого чоловіка (Ольга, Маркіян), наші стосунки розвалюються на очах. Нехай Бог допоможе нам подолати всі труднощі, непорозуміння, допоможе почути один одного і знову з"єднатись заради дітей. Дякую.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

прошу молитви за мою бабусю Анну, якій зараз роблять операцію. Щоб все пройшло гаразд і швидко відійшла від операції і видужала. щиро дякую!

8. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Сьогодні 9 років як моя мама Зоя відійшла до вічності ...Так тяжко на душі ...

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка, прошу молитви за мою мамочку (Наталя), їй стало дуже погано алергія, роздуло все лице, а я їй не можу нічим допомогти, окрім молитви тому, що вона закордоном дуже за неї переживаю.Буду дуже всім вдячна.

Останнє редагування: 20 Листопад 2012
  10. Wonder

Wonder New Member

дякую всім знайшовся, але потребує молитви за здоров'я. І за його донечку Ліду і дружину Наталю, щоб мали сил його підтримати і вивести з біди

і ще прошу за татка Михайла і мамусю Світлану і бабусю Юстину

11. bibika

bibika Member

Прошу молитви за упокій душі маленького хлопчика Павлика і за його маму Аллу,щоб витримала це страшне горе.

12. alfochka

alfochka New Member

Прошу молитви за свій душевний стан . Таке враження , що кінець світу настає . Великі неприємності на роботі (через загрозу скорочення пишуть одне на одного цедулки всякі ) . Вдома теж якісь самі конфлікти . Відчуваю , що скоро на "добрий день" буду "відгавкуватися ". Нехай ці проблеми не вплинуть на стосунки з донечкою і чоловіком і нехай Бог дасть мені розуму скинути "рожеві окуляри" (щоб менше довіряла людям , які потім перші ж підставлять) . Дякую

13. Florena

Florena Member

Прошу вашої молитви за здоров"я та душевний спокій мого сина Максима після того, як його побили та пограбували, залишивши непритомним.

14. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прошу молитву за мою бабусю Михайлину, сьогодні в неї День Ангела, а вчора було День Народження. Нехай Бог дасть їй міцного здоров"я і довгих років життя, а Ангел Охоронець береже від лихого. Дякую.

15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за Назара, однокласника моєї Яни - вчора впав у школі і вдарився головою, возили в лікарню на Орлика, інших подробиць не знаю, на жаль.

І за мій душевний стан (Ярослава). Дякую всім.

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

усім щиро дякую за молитви! бабуся добре перебула операцію і видужує

17. AilataN

AilataN жива

Прошу молитви за Олександра, щоб був йому успіх в пошуку роботи , стабільної і без обману. Прошу Бога, щоб зустрілися йому хороші люди, які допоможуть .

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я Оленки.

19. CHOICH

CHOICH New Member

Прошу молитви за здоров"я донечки моєї доброї знайомої- дитина не ходить... Дякую усім небайдужим! Хай Вас Господь благословить!

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

дитинку звуть Оленка

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

прошу про згадку мене (Ірина) в молитві - завтра вирішується що буде з моєю роботою. дякую

Статус теми:
Закрита.