Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sertce

Sertce Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Взавтра мій брат знову здає аналізи, бо постійно має температуру, вже в грудні буде рік, як його прооперували і від тоді щодня температура. Не можуть встановити діагнозу лікарі. Прошу молитви за його здоров'я( Василь), щоб знайшли причину, пролікували і щоб все було добре. Дякую кожному за молитву.

2. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

щиро всім дякую! Нам суттєво краще!

3. Seppy

Seppy Active Member

Прошу молитви за Юрчика, бо щось його стан знов почав погіршуватись, а від закінчення лікування пройшло тільки 3 місяці.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дівчата, прошу молитви за своє здоров"я (Христина). Дякую.

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Прошу молитви за чоловікову тітку і хресну маму (Ольга). Просимо про молитву за успішне проведення операції та її швидке одужання. Дякую.

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Дівчата, прошу молитви за нашу донечку Роксоланку, сильно захворілачекаєм лікаря для подальших наших дій. Дякую

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

прошу молитву за здоровя моєї мама(Галини), і ще прошу молитву за мій душевний спокій, щоб все було добре і моєму житті(Марія).

8. siriuska

siriuska Member

Прошу молитву за здоровя моєї мами Галини, болить серце вже кілька тижнів. Дякую.

9. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дуже прошу о молитву за здоров*я 16-літньої Ольги.Дитина має цукровий діабет .зараз знаходиться в реанімації і за її тата Віктора ,який після смерті дружини сам виховує трьох донечок .

10. Yoda

Yoda New Member

Прошу молитви за здоров'я мами Марії. Зараз їй роблять операцію. Дякую

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дякую всім, хто згадав нас в молитві!!!
    Операцію нам не зробили... вже третій раз відправили додому, можна сказати, по банальній причині, анестезіолог побачила в малої соплі, яких я ми не бачили і побоялась ризикувати.
    Тої ночі Марта дуже кашляла і мала закладений носик, майже не спала, прошу молитви за її здоров"я! Дякую.

12. окса

окса Member

Прошу молитви за здоров"я та одужання Мирослави-мами 5 чарівних діточок-проходить лікування в онкологічній клініці.Дякую.

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Прошу молитви за здоров'я моєї донечки Емілії. Дякую всі небайдужим.

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Прошу молитви за здоров'я і душевний спокій нашої сім'ї (Ігор, Юлія, Дмитро, Сергій)

15. Margot

Margot Well-Known Member

дівчатка, прошу вашої молитви за малесенького хлопчика Ярославчика(3-4 місяці)

хлопчик потребує термінової трансплантації печінки, так як його кожного дня підростає...вже переважує дитину,дуже плачевне видовище...хлопчик весь час в мами на руках стовпчиком сидить,так як не може лежати, бо боляче...дивилась на це вчора і серце розривалось. Помолись за те, щоб Бог допоміг цьому невинному янголятку і всій його сімї. Дякую

16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Знову прошу молитви за мою Настю.

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Прошу молитви за Лесю. Перенесла важку операцію, важко відходить від наркозу, має жахливі болі. Нехай її стан покращиться. І щоб завтрашні результати аналізів були втішними. Дякую!

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

всім дякую за молитву. Першу ніч за 2 тижні ми спали.

19. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за своїх діточок,тільки думала виздоровіли,як тут знову вночі розкашлялись двоє, і то малий чую хрипить десь там всередині.

20. meri5

meri5 Well-Known Member

Прошу про молитву за упокій душі мого тата Івана, який покинув нас і відійшов у вічність.

Статус теми:
Закрита.