Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитву за здоров'я сина Володі. Знову підхопив садкового вірусу, температура, горло і за доню Софійку, аби не набралась. Дякую.

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Прошу молитви за сина Віктора. Так погано кашляє. Щоб то далі не пішло. Дякую щиро.

3. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Прошу молитви за щасливу дорогу (Василь і Олександра), їдемо до чоловікових батьків на Одещину.

4. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

щиро дякую усім за молитву, Юстинку виписали додому...
    лікарі розводять руками і не лікують, а вчать жити з хворобою та наслідками(

та все ж ми міцно віримо та молимо Бога про її зцілення, помоліться, будь ласка, разом з нами.

дякую вам.

5. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дівчатка, прошу молитви за щасливу дорогу Андрія, Михайла та Ярослава, і їх щасливе повернення додому.
    Щиро вдячна.

6. ola dulun

ola dulun New Member

Дівчатка, дуже прошу ваших молитов за моє здоровя (ОЛЬГА). На наступний тиждень маю іти на лапароскопію - мають видаляти ендометриоїдну кисту, дуже боюся тої операції, тай дітей ще не родила. Помоліться, аби все пройшло добре. Дуже вам дякую!!!!

7. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Прошу молитву за упокій душі моєї співробітниці - Маргарити Леонідівни. Завтра похорон. Нехай земля їй буде пухом.......

8. Freitag

Freitag Active Member

Завтра знову ранесенько рушаємо в дорогу. Дуже хвилююся, аби усе пройшло добре, і прошу про молитву за нашу сімейку . Дякую усім!

9. Птася

Птася Well-Known Member

Прошу вашої молитви за моє здоров"я (Наталя). Четвертий тиждень мучає страшний кашель, якщо до кінця тижня не пройде прийдеться вживати сильніші ліки, яки зашкодять ГВ мого синочка.
    Ще прошу молитви за мого синочка Олега, хай Бог дарує йому здоров"я, в кінці місяця будемо проходити другий курс реабілітації в центрі Козявкіна. Молюся щоб це був останній курс і нас здорових відпустили додому. Всім дякую і молюся з вами.

10. AilataN

AilataN жива

Прошу за молитву за доню, Марусю, захворіла, знову вушка і дуже слабкий стан, т-ра. Щоб не було ускладнень, щоб виспалась, щоб завтра було краще, щоб все пройшло поскоріше.

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я донечки (Софія) та покращення здоров'я і благополуччя ї захист від негативу (Олена). Дякую.

12. Пундик

Пундик Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка коліжанки (Роман), попав в аварію, змушені були лікарі зробити операцію-відрізали ногу , її вже було не врятувати...., на даний момент в реанімації у важкому стані, тато двох діточок, серце мені за них розривається. Прошу ,помоліться.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Помоліться будь ласка за нашу сім"ю (Жанна, Тарас) і за вирішення дуже важких проблем, які зараз нас обсіли. Також і за наш душевний стан. Щоб Бог нам дав сили то все пережити і знайти вихід.

14. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

І знову прошу молитви за здоровя малечі (Злата), висока температура без інших симптомів. Дякую

15. Orman

Orman Модератор-бомба

Прошу про молитву за упокій душі Василя , і душевний стан Анатолія .

16. AilataN

AilataN жива

Прошу про молитву за упокій душі Володимира , помер мй стрийко, брат тата. І за його сім"ю, дуже тяжкий стан у всіх ( Севіля, Максим, Оля, Богдан)

17. Balu

Balu Member

Прошу молитви за упокій душі Ольги. Дуже близька мені людина. Сльози не ллються, але на душі так тяжко.

18. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

дівчата, безмежно дякуємо вам за молитви - ще раз переконалась, що Бог нам по життю допомагає.

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Всім дуже дякую за молитву і слова підтримки! Ми народились 3 жовтня в сьомій ранку. Вже вдома. Все в нас чудово! Дякую

20. Sertce

Sertce Member

Дуже прошу молитви за мій душевний стан, Тетяна. Людина, якій довіряла, підло поступила зі мною, та ще й намагається викрутитись. Так жаxливо на душі, та ще й малий ( Богдан) не перестає кашляти і смаркати від початку вересня. І на роботі проблеми. Дякую.

Статус теми:
Закрита.