Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jersey

Jersey Active Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Всім дуже дякую! Синочок вже здоровий! Завтра буде йому 4 рочки, щоб ріс здоровенький і Бог дарував йому щасливу долю!

2. evgenka

evgenka New Member

Прошу молитов за свою мацьопу Дарку, не хай все буде добре

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

В суботу йду на УЗД. Переживаю. Прошу помолитися щоб УЗД було хорошим. Дякую. Оксана.

4. Holly

Holly Moderator

Дівчинка померла :sad: Страшно....

5. katrinka

katrinka Well-Known Member

прошу момитви за свого синочка Максима, ми далеко від дому, а він захворів.тут не можу лікувати його звичним методами, які швидко допомагають. сподіваюсь справимось. через два дні далека дорога додому, щоб була легкою і швидкою.
    ще прошу молитви за батька Володимира, сьогодні йому б виповнилось 56років, а натомість 19 серпня річниця смерті. дякую, бо щось на душі важко.

6. Gala

Gala Well-Known Member

Прошу про молитву за себе(Галина) Вчора вирвала зуб,а сьогодні вся щока спухла і температура....Щиро вдячна.

7. sofcja

sofcja Member

всім-всім дуже дякую!!!
    нарешті то питання вирішили і нині маю перший офіційний робочий день. все поки складається чудово і дуже тішуся тим :girl_claping:

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу вашої молитви за Оксану, Андрія та Павла-Івана Зараз вони в дорозі, малий вперше їде так далеко без мене. Нехай їх подорож буде безпечною, а відпочинок приємним і безпроблемним. Дякую.

9. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу про молитву за мою маму Галину, вона сьогодні в дорозі. Дякую.

10. glasses

glasses Member

Прошу молитву за щасливу дорогу - Ольги та Раїси. Так сталося, що на море я їду з мамою. Щоб гарно доїхали і добре відпочили. А також за чоловіка Остапа - який на жаль залишається вдома, за його душевний стан, має проблеми на роботі, вирішив звільнитись. Щоб Бог йому дав розуміння щодо цієї проблеми, щоб підказав йому правильний вибір, а якщо вже і звільниться точно, щоб легко знайшов нову, добру роботу.

11. evgenka

evgenka New Member

Знов прошу молитов за свою Дарію щоб з вушками в нас все було добре

і за себе - Євгена

12. Emerald

Emerald New Member

Прошу молитви за себе (Оксана). Дуже потребую підтримки, бо маю сьогодні важливу зустріч. Дякую!

13. Colombina1982

Дякую вам за молитви! Мої вже на морі, доїхали без проблем, і ду-уже задоволені!

14. AilataN

AilataN жива

Прошу молитви за Наталю та Віталіка, щоб все внормувалось і проблема вирішилась, і забулась.
    Дякую...

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Прошу молитви за своїх малят - Юстинку та Мартинка, похворіли обидвоє. Нехай швидше одужують. Щось я дуже хвилююся.
    Дякую.

16. Colombina1982

Прошу молитви за себе (Наталя). Маю сьогодні важливу розмову щодо роботи, але ще не знаю, чи варто мені саме туди йти, навіть якщо все вирішиться позитивно.. Прошу молитви, щоб це питання вирішилося найкращим для мене чином, і щоб Бог дав мені мудрість зробити правильний вибір.

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

Прошу молитов за Василя, нехай земля йому буде пухом. І ще прошу за Галину, щоб Бог поміг їй це все пережити.

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу Вашої молитви за зір синочка Данилка, прошу Бога аби допоміг нашій дитині, і щоб лікування дало позитивний результат і в нашого Данилка покращився зір. Щиро всім вдячна за молитву і підтримку, для нас це дуже важливо.

19. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Прошу молитви за маленьку дівчинку Анастасійку - виявили рак крові, і її новонародженого братика - народився недоношеним (імені не знаю).

20. natorella

natorella Well-Known Member

прошу підтримки для артема. має надію на певні перспективи в плані навчання/професії
    дуже хочу, щоб йому вдалось те, що надумав

Статус теми:
Закрита.