Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дівчата, дуже прошу ще раз про молитву. Дай, Боже, здоров`я Катерині і Матвієві і щоб поїздка була можливою, вчасною і вдалою. Дякую вам усім!

2. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі мого дідуся . Сьогодні 9 років як він помер.

3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за щасливу дорогу та вдалу подорож (Олена та Василь). Дякую.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Знову потребую вашої духовної підтримки.. Щось у мене починає часом з'являтися панічний стан, а ще моя мама трохи мені то нагнітає... Аби я змогла себе контролювати і тримати в спокої і за успішне вирішення справ з візами і з кицею..
    Дякую. Вікторія.

5. simona

simona Well-Known Member

дівчата прошу про молитву за маленького Ігорчика, за людей які допомагають чим можуть.Прошу про спільну молитву за його здоровячка, щоб той рак залишив назавжди його організм і щоб він був здоровенький і щасливий

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

дякую всім за молитву за моє здоровя.Вже все добре.
    Помоліться ще за мій душевний стан(Марії), щось я переживаю і навіть не знаю за що. Завтра результати поступлення, поступила точно, а от щось тривожна і все! Боюсь, що мої хороші друзі не поступлять.А ще помоліться, щоб я зробила правильний вибір у своєму житті!
    Всім дуже дякую!

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу молитви за збереження нашої сім"ї (Богдан, Данило і Оксана), щоб з Божою допомогою і ласкою ми змогли знайти взаєморозуміння.

8. Emerald

Emerald New Member

Помолімося, щоб нарешті припинилася та пекельна спека! Це вже нестерпно! Хочу легенького літнього дощику.

9. evgenka

evgenka New Member

прошу Ваших молитов за позитивне вирішення нашого питання

поможи Господи, нехай буде за волею Твоєю

10. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу помолитися за Ігорчика, за його одужання, аби ріс здоровим, і коли виросте навіть не здогадувався через що довелося пройти йому і його рідним.

11. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прошу молитву за донечку Іринку, за її здоров"я, вже третю ніч дуже важко засинає, і спить неспокійно. Дякую.

12. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Прошу помолитись за упокій душі Сергія. А також прошу помолитись за його дружину та 3-ри місячних двійнят (нажаль імен не знаю). Нехай Господь допоможе їм пережити цю страшну втрату.

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров*я нашої невістки Наталі (мого рідного брата дружини)
    Та за здоров*я Марти (мого чоловіка рідного брата нареченої), знаходиться в реанімації після вчорашнього удару блискавкою

14. squirrel

squirrel New Member

Прошу молитву за свій душевний спокій (Оксана).

15. Emerald

Emerald New Member

Прошу молитви за свого коханого Юрія і мій душевний спокій (Оксана). Нехай його перебування у Швеції пройде легко, з Божою допомогою.

16. ivanyska

ivanyska New Member

Прошу спільної молитви за свою маму (Наталя).Недавно впала і порвала звязки, нога болить дуже і негоїться через високий рівень цукру в крові. Завтра контрольні аналізи, молимося щоб був шоч якийсь прогрес. ДЯКУЮ!

17. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Прошу помолитись за трагічно загиблих заробітчан з Тернопільщини у Польщі, а також за їхніх рідних, щоб мали силу пережити цю страшну трагедію. Дякую!

18. irushka

irushka Well-Known Member

Їдемо завтра зраненька в Крим, ще раз дуже-дуже прошу вас молитви за щасливу і легку дорогу і здоров`я Катерини, Матвія, Ірини, Андрія.
    Дякую вам, мої дорогі, що завжди підтримуєте!

19. Holly

Holly Moderator

Щойно в сусідньому будинку випала з 4 поверху дитина. Імені не знаю, швидка забрала. Давайте помолимось за здоров"я тієї дитинки

20. AilataN

AilataN жива

Прошу про молитву за мого чоловіка , Віталій. Поїхав далеко у справі, має вертатись за кермом на чужій машині, дуже неспокійно мені.

Статус теми:
Закрита.