Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Про про молитву за щасливу дорогу додому моєї мами Тетяни. Виїжджає ввечір нічним поїздом до Варшави з Гданська. Щоб все пройшло спокійно, об трохи переживаємо через те, що нічний, щоб не було їй страшно і не комфортно . Дякую

2. Sertce

Sertce Member

Прошу і надалі молитви за Богдана, взавтра має операцію по видаленню аденоїдів.

3. шоколадка

шоколадка Active Member

Прошу молитви для моєї сім'ї (Уляна), завтра їдемо на відпочинок, за щасливу дорогу, дуже переживаю, бо їду сама з дітьми. Згадайте нас у своїх молитвах. Дякую.

4. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я донечки Анастасії, через декілька годин її будуть оперувати. Дякую.

5. Emerald

Emerald New Member

Прошу молитви за упокій душі сестри мого дідуся - Ганни, яка померла сьогодні зранку.

6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за упокій душ невинних жертв Скнилова, а також за їхніх родичів та близьких - сьогодні 10-та річниця... :girl_sad:

http://www.youtube.com/watch?v=wG8f_caeBKg

7. Sertce

Sertce Member

Дякую всім, xто молився за Богдана. Його прооперували, відxодить від наркозу.

8. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за моє здоров'я (Наталія). Маю стоматит і підвищену температуру.

9. AilataN

AilataN жива

Помер хлопчик Євгеній. Помоліться за упокій.

10. Jersey

Jersey Active Member

Прошу молитви за синочка Назарчика. Отруївся, рве вже 2 години і плаче шо животик болить. Дякую!

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже всім дякую, мама доїхала добре. В нічному поїзді бідна зовсім не спала, бо в Польщі також молодь цілу ніч в поїзді пиятикує... Але головне, що дорога минуло легко.

12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Прошу молитви за мій душевний стан, щоб Бог дав мені сили і розуму прийняти правильне рішення.
    Мирослава.

13. Emerald

Emerald New Member

Прошу молитви за себе (Оксана). Вчора скуштувала шматочок кавуна і мабуть ним і отруїлася. Почуваюся препогано.

14. simona

simona Well-Known Member

Вище вже писала про молитву за хлопчика Ігорчика, в якого виявили рак, ситуація критична, прошу про молитву за нього, за зустріч із добрими людьми, які можуть врятувати його.Опис всієї ситуації тут http://www.wz.lviv.ua/articles/108243 Нажаль без грошей не можливо виїхати закордон і провести повну діагностику, отримати рахунок від клініки та інші відповідні документи для звернення в благодійні організації, для проведення збору коштів, бо без документів ніхто не хочу займатись, тому прошу хто скільки б міг, бодай же 10 грн. перрерахувати на рахунок. Біда не вибирає до кого приходити, вона підкошує всіх кого "чіпається" так і в цьому випадку, тому прошу всіх небайдужих щоденної молитви за хлопчика і переказ коштів.Величезне дякую

15. ohra

ohra Well-Known Member

прошу про молитву для свого діда Володимира, який сьогодні помер. Царство йому небесне...

16. mermaid

mermaid Member

Прошу за підтримку молитвою (Лариса) , дуже важливе вирішення житлового питання

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Тому прошу всіх небайдужих згадати в молитвах нашого Миколу, хай Господь допоможе йому одужати остаточно і повернутись до того стану, який був до травми. І за силу і терпіння для його батьків (Леся і Любомир). Щиро дякую!

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу молитву за упокій моєї прабабці Насті. Дякую

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Звертаюся до вас з величезним проханням про молитву за життя маленького Володимира, який вчора народився на 29-му тижні вагітності моєї дуже хорошої подруги і одногрупниці. Вага хлопчика 1400 г, ріст 41, стан стабільний, але важкий. Дякую усім небайдужим.

20. Emerald

Emerald New Member

Прошу молитви за себе (Оксана). Надзвичайно погано себе почуваю (отруєння кавуном) + герпес з*явився сьогодні.

Статус теми:
Закрита.