Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Птася

Птася Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Дякую всім за молитву, в нас вже все добре, діагноз в малого не підтвердили

2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчата, дякую за молитву, перший вступний пройшов нормально, написала так, як і планувала:))
    Завтра маю другий вступний і ця епопея закінчиться:) Помоліться, будь ласка, щоб все прийшло добре (Роксолана).

3. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчатка, дякую за молитви. Сестра доїхала нормально, без пригод.
    Але дуже потребую молитви за себе (Катерина), дуже погано себе почуваю останнім часом (крутиться, болить голова, щось тиск скаче).

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

прошу про молитву за здоров"я Тараса. дякую

5. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я Марка. Нам завтра в дорогу, а він сьогодні жалівся на животик, блював. Вжили усіх можливих заходів, ніби минулося, але все ж таки хвилююся. Дякую.

6. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Прошу про молитву, бо сьогодні ми вирушаємо в далеку дорогу. Прошу помолитись за Ірину, Олексія та Вікторію. Дякую

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

прошу молитву за моє здоровя(Марії) і здоровя мами (Галини). Себе щось погано почуваю і мама почала переживати. А ще прошу молитву, щоб все в моєму вирішилось і зникли всі неясності.
    Всім дуже дякую!

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Дуже потребуєм молитви за спокій в сім'ї і вирішення матеріальних проблем, щоб Господь допоміг нам знайти вихід (Мирослава, Іван, Роксолана-Тетяна, Богдан). Дуже зараз важкий час для нашої родини. Дякую всім небайдужим.

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Дівчата, прошу помолитися за здоров"я мого Тараса

Дякую

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за Віктора - зараз відбувається дуже неприємна і серйозна ситуація на роботі, аби все минулося без проблем. Щиро дякую!

11. Sertce

Sertce Member

Прошу молитви за здоров'я Богдана, синочок має аденоїди. Взавтра їдемо в лікарню. Плануємо їx удаляти.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дякую всім небайдужим і дякую Богу за те, щодопомагає нам. Тепер у мене з'являється легкий страх перед невідомістю. Але це приємний страх, бо я очікую тих змін давно і вірю, що надалі все буде складатися добре.

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

Помолімось за упокій душі Сергія, та подякуймо Богові, що звільнив його від страждань. А також за силу пережити цю важку втрату батькам і братові.

14. Emerald

Emerald New Member

Благаю всіх небайдужих помолитися за здоров*я Юрія і вирішення всіх його проблем. Дякую!

15. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я своєї бабусі Юлі, в якої сьогодні стався інсульт, вже третій за її життя...

16. Tequila

Tequila Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за вдале вирішення завтра неприємної ситуації, і за швидке подолання проблем із здоров'ям, відновлення душевної рівноваги.

Дякую!

17. sofcja

sofcja Member

прошу молитви за вирішення моїх питань з роботою, аби завтра мені все сприяло і помагало...
    хочеться нарешті закрити то питання і щоб пішло воно мені легко, бо вже тягнеться півроку.
    дякую, Софія

18. irushka

irushka Well-Known Member

Дуже прошу молитви за свою сім`ю: Катерина, Матвій, Андрій, Ірина. Прошу Бога, щоб все було добре і ми таки змогли поїхати на море.
    Дякую, дівчатка!

19. AilataN

AilataN жива

Прошу про молитву за хлопчика , вісім років, Євгеній.
    Впав в санаторії з лавки- гойдалки, отримав тяжкі травми. Кажуть до ранку, можливо не доживе. Женя дуже худенький, важить 18 кг, і йому дуже тяжко зараз боротись, організм дуже слабкий ..
    А також за його маму( забула ім"я) і бабцю Любу, вона моя сусідка, і вона займається практично всіма питаннями, хоч сама знаходиться в дуже тяжкому моральному ( та й фізичному ) стані. Дуже їй тяжко, після смерті старшої дочки вона піклується про її двох дітей, а тут ще така трагедія...
    Нехай Господь дасть йому сили і допоможе , бо на Нього єдина надія.

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Дякую всім, хто згадав в молитвах мого чоловіка. На щастя, результати діагностики не найгірші, і операція не потрібна.

Статус теми:
Закрита.