Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Melisa

Melisa Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за чоловіка Юрія. Зараз у нього сильне емоційне та фізичне напруження , не спить ночами. НЕхай Господь Допоможе йому справитися зі всім та пережити цей період у житті. Дякую.

2. Emerald

Emerald New Member

Знову прошу молитви за коханого Юрія. Не знаю, де він, як. Не дзвонить, не пише. Всі думки лише про нього. Не можу нічого робити. Дякую всім!

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

4. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Прошу помолитися за Романа і Юлію - в них померла 2-місячна дитинка. Нехай Бог дасть їм сили це пережити, і за те маленьке янголятко( Владислав)

5. Emerald

Emerald New Member

Дівчатка, дякую всім за молитви! Приємно, що є стільки справді небайдужих людей! Моє сонечко відгукнулося. Написав смс. Правда, деталей не знаю. Лише загальні фрази про те, що все добре. Вже не можу дочекатися, коли почую його голос...

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Дівчата, прошу вашої молитви за мого чоловіка (Юрій). В понеділок має йти на діагностику зору - аби в нього не виявили нічого серйозного, бо симптоми тривожні.. Дякую.

7. markiza

markiza New Member

Дуже прошу помолитись за мою доцю Аліну-Марію, вчора після обіду рвала, сьогодні рвоти вже не було, але піднялась температура, нехай швидше одужує, а то мучиться бідненька. Дякую.

8. Just me

Just me Member

Дякую всім, хто помолився. Ваша підтримка безцінна. Справа ще не вирішена остаточно, але принаймні з"явилося світло в кінці тунелю.

9. Sertce

Sertce Member

Щиро дякую всім за молитву. Малому вже краще набагато.

10. Emerald

Emerald New Member

Сьогодні на 71-у році життя помер Богдан Ступка! Помолімося за упокій його душі!

11. simona

simona Well-Known Member

Прошу про молитву за здоровячко маленького хлопчика, сина мого знайомого, на імя Ігорчик, в дитинки виявили рак. Помоліться за його успішну операцію і видужання, щоб маленький янголятко знов бігав , сміявся і не знав ніколи такої хвороби як рак. Помолімось також за всіх інших діточок , за їх здоровя і щасливу долю .Щиро дякую

12. Птася

Птася Well-Known Member

Прошу вашої молитви за себе (Наталя) і за мого маленького синочка (Олега). Хай Бозя дарує мені сили і мудрість пережити всі труднощі, і хай оберігає мого синочка від страшних бід і дарує йому здоров'я, дякую

13. Emerald

Emerald New Member

Дівчаточка, дякую всім, хто молився за мого коханого (Юрія)! Доїхали в Швецію добре, поселилися. Сьогодні вже ходили по лісі. Маю надію, що цей рік буде урожайним, а всі затрачені зусилля немарними.

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я (потягнула спину) та за здоров"я мого синочка, щоб проблеми з животиком минулись та за здоров"я чоловіка.
    Христина, Ромчик, Володимир.
    Щиро вдячна усім небайдужим.

15. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Дякую всім за молитву. Іспит сестра здала добре.
    Ще прошу молитви за свою сім"ю , щоб у нас запанувала злагода та порозуміння.

16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за Віктора.
    І за Ярославу та Яну - нам зараз як ніколи потрібна Господня підтримка.
    Дуже дякую!

17. Emerald

Emerald New Member

Знову прошу молитви за своє кохання - Юрія. Відчуваю, як нелегко йому в тій Швеції. Сьогодні зранку дзвонив буквально на хвилинку на домашній, то я зразу й не зрозуміла, хто то. Нехай Бог зглянеться над усіма нашими заробітчанами! А ще за свій душевний спокій (Оксана), бо з переживання на стіни лізу.

18. markiza

markiza New Member

Дякую всім за молитву, донечка вже здоровенька!

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я Романа - виявили цироз печінки, стан поганий, завтра лягає в лікарню. Дуже дякую!

20. opko

opko Member

Прошу молитви за упокій душі батька мого чоловіка (Роман), який відійшов у вічність 2 год. тому.

Статус теми:
Закрита.