Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Виглядає на те, що Натанчик має вітрянку. Дуже прошу про молитву за його здоров'я, а також за здоров'я Дарка, бо він ще її не мав ніколи, а особливо за здоров'я Меласі, бо вона в найбільшій небезпеці, оскільки немовлята можуть мати жахливі ускладнення від вітрянки, включно з пневмонією. Переживаємо за неї з Романом шалено. :sad:
    Дуже дякую за молитву!!

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу вашої молитви за Наталю та її передчасно народженого хлопчика. Дитинка має проблеми зі здоров"ям, аби то все швидше минулося, і його вже виписали додому, до мами..

3. glasses

glasses Member

Я знову за молитвою. Зараз пережила дуже сильний стрес, сильно наплакалась і знервувалась. Намагалась себе стримувати, но не вийшло. Джуе вже сильно мене довели. То зараз переживаю за маля. Прошу вас помолитися, щоб не зашкодило це лялі і обійшлося без наслідків. І за свій душевний стан (Ольга).
    Дякую всім!

4. Liliyah Romanova

Дівчата дуже дякую за молитву й співпереживання. Подивився лікар малого й сказав, що то шкірна інфекція, але ніби не вітрянка. Сподіваємося, що так і є. Будемо спостерігати за тою висипкою.
    Мені нерви здають, так перестрашилася... Ще й малий дуже млявий, гарячка висока. І на ноги нині не стає зовсім, плаче. (((

5. mermaid

mermaid Member

Згадайте прошу і мене в своїх молитвах (Лариса)

6. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за мого коханого (Павло), щойно поїхав у відрядження. Щоб щасливо доїхав і повернувся. І за мій душевний спокій (Наталія). Дякую

7. Liliyah Romanova

Прошу про молитву за своє здоров'я. Маю гарячку під 39, почуваюся дуже слабо. Лілія

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Прошу вас про молитву за своє здоров'я. Втруїлася чимось невідомо чим, так як ввечір ніц не їла. Цілий ранок погано, в жар кидає.. Прошу Бога, аби то пройшло швидше, не добре так, коли то не вдома... Дякую. Вікторія

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

Дуже прошу ще помолитися за мою бабусю Ніну, щоби Бог полегшив їй страждання і якщо прийшов вже час їй нас покинути, то хай Бог її прийме. Дуже їй нині зле, їдуть всі дочки до неї.

Останнє редагування модератором: 15 Липень 2012
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу молитву за упокій душі Івана, батька Тані скорпіонші, інфаркт

10. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Помоліться, будь-ласка, за здоров"я моїх донечок Анни і Тетяни, щоб вони виздоровіли, бо після вітрянки мають дуже слабкий імунітет і все одразу чіпляють. Дякую.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Прошу молитви за нашого Андрюшку...
    Маємо ускладнений дакріоцистит, завтра по рекомендації лікаря поїдемо пробивати слізний канальчик, робити то треба терміново і не відкладати. А він ще такий маленький, так його шкода....
    Дівчата, помоліться будь ласка щоб то все легко минулось і нашого хлопчика очко більше не турбувало.
    Дуже вдячна.

12. lawyer

lawyer Member

ще раз дуже прошу молитви за здоров'я свого діда Степана-Володимира!

13. Bella Donna

Bella Donna Guest

Дуже прошу вас про молитву за мого чоловіка Володимира, за вирішення дуже важливої проблеми ,і за наш душевний спокій. Дякую

14. Halina

Halina Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров'я донечки Танічки.

Дякую.

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за успішне вирішення планів та душевну рівновагу (Олена).

16. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Прошу молитви за мого синочка Юрія-Тадея, сьогодні отравився, зараз має температуру. Дякую

17. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Прошу про молитву за щасливу дорогу Ярослава, Іванни, Юрія та Ігора, Олексія. Наперед вдячна.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

дяже дякую, сьогодні відбули ту процедуру.... здається що очко стало кращє, але оскільки в нас був складний випадок, призначили нам ще як мінімум одну таку ж процедуру завтра.
    Дай Боже щоб це була остання процедура, бо лікар казала що можливо і втретє їхати прийдеться....а тричі це витерпіти бідній дитині то занадто....
    Дівчата, згадайте будь-ласка в молитвах Андрюшку ще раз...

19. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за мене (Наталія) і Павла. Шоб з Божою допомогою ми вирішили усі проблеми і непорозуміння і зберегли стосунки. Дякую

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

щиро дякую всім небайдужим. Вчора до вечора я вже троха оклигала, нині вже все добре, приїхали додому.

Статус теми:
Закрита.