Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу помолитися за упокій душі мого однокласника Володимира Нехай спочиває з миром

2. irushka

irushka Well-Known Member

Дуже вам дякую за молитву, ми мали легку дорогу в обидві сторони!

Ще маємо потребу в молитві за здоров`я Каті і Матвія, бо кругом нас багато дітей кором зараз хворіють, а ми маємо на море через 3 тижні їхати, діти так того моря чекають, а я переживаю щоб вони були здорові і ніщо нам не завадило поїхати. Буду дуже вдячна як згадаєте нас в молитві!

3. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Прошу знову молитви за щасливу дорогу назад додому з відпочинку (Іра, Юра, Злата і друзі: Тарас, Оля, Іван, Іра, Оксана, Михайло). Дорога далека, виснажує, щоб нашим водіям їхалось легко, щоб дитина була спокійна. Дякую.

4. sofcja

sofcja Member

Прошу молитви за моє здоровя (Софія), успішне вирішення всіх справ і за здоровя моєї родини. Дякую!

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Нині від обіду Мелася мала відімкнений кисень. Дуже прошу про молитву, аби вона більше не потребувала помочі й далі дихала самостійно!

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Всім дуже дякую! Повернулись щасливо, все добре. Софійка дорогу перенесла чудово.
    Прошу молитви за щасливу і вдалу поїздку моєї тітки Галини. Вона інвалід і їй конче потрібно поїхати на відпочинок, а ніяк не складається. Бачу, що вона дуже піднепала здоров"ям і настроєм. Нехай все в неї вдасться.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

прошу про молмитву за щасливу дорогу Тетяни та Анастасії.
    Везе моя мамуся мою доцюню в село аж в Черкаську область. побачит, нарешті :) моя дитина і козу, і свиню і корову. Бідне дитя асфальту...

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Прошу помолитись за щасливу та без пригод дорогу в обидві сторони мого чоловіка, Ігора (і всіх, хто їде з ними) - сьогодні поїхав у відрядження в Крим. дорога далека, бус (газель), якою поїхали - досить старенький та ще й водій не особливо орієнтується в дорозі - брали навігатора... дякую.

9. Liliyah Romanova

Щиро дякую за молитву!! Мелася вже майже дві доби дихає самостійно. Залишилося нам лиш налагодити ГВ, аби позбутися зонду, і тоді нас випишуть додому.
    Помоліться, щоби нам Господь і Богородиця в цьому допомогли!!

10. glasses

glasses Member

Прошу молитви за свою свекруху (Марію) сьогодні виїхала з Італію в Україну, спека сильна водії змучені, прошу молитву за щасливу дорогу.
    А також за своїх батьків (Раїса і Василь), які завтра повертаються з моря, щоб теж легка їм була дорога.
    Дякую!

11. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за Богданчтка. Були в Шацьку на відпочинку і чимось отруївся. Рве бідося.

12. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Дякую за молитви - ми доїхали дуже добре: швидко і без проблем.
    Завтра чоловік знову відправляється в дорогу - має відрядження в Данію, постійно переживаю за ті літаки, тому прошу молитву за те, щоб добре долетів і вернувся домів.

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

Прошу вашої моливи за
    Руслана і Маряну (кишковий грип)
    Лілію, (ангіна)
    Таїсію (приступ алергії). Дякую.

14. марі177

марі177 Well-Known Member

Прошу помолитися завтра за мою подругу Марію,якій завтра видалятимуть пухлину,щоб операція пройшла успішно.дякую

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже прошу згадати нас, Юрія та Вікторію в молитві, щоб дорога пройшла добре і щоб короткий відпочинок пройшов без пригод і вдало. Дякую.

16. Liliyah Romanova

Дуже прошу про молитву за всю нашу сім'ю.
    Від ранку мені віддають віжки в руки із ГВ і більше не будуть догодовувати Меласю через зонд. Через те я завтра ночуватиму в лікарні. Дай Боже, лише одну ніч, а не дві. Хоча лікарі вже про дві ночі говорять. А тоді нас повинні додому вже відпустити.
    Переживаю, як мої хлопці собі раду дадуть без мене, особливо Натусик, тому прошу згадати в молитві нас усіх, аби мали досить витримки й спокою в ці наступні дні. Безмежно вдячна!!!

17. lawyer

lawyer Member

прошу молитви за здоров'я свого діда Степана-Володимира.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Прошу помолитись за мою племінницю - Ярина-Марія. Вже другий раз попадає в автомобільну катастрофу. Зараз дуже боїться сідати за руль, а треба і до школи їздити і на роботу. Помоліться нехай Бог їй допоможе подолати страх, вбереже від всього злого і дарує щасливу долю. Щось у неї не ладиться нічого.

19. Freitag

Freitag Active Member

Прошу про молитву за себе , бо щось геть нервово виснажена і за злагоду у нашій сім'ї.

20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за себе (Ярослава) - болить вухо, фінанси на нулі, з чоловіком непорозуміння. І за маму (Ольга) - "убойний" варикоз, ноги деформовані, аж сірі, набрякають, ходити дуже важко і можливо тільки в м"яких тапочках. Дуже-дуже всім заздалегідь вдячна! :girl_yes2:

Статус теми:
Закрита.