Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за бабцю (Анна), нехай душа її спочиває з миром і за маму мою(Любов), щоб це все перенесла і не захворіла через переживання і за нас (Роман, Ольга, Оріяна), бо вирушаєм в далеку дорогу без машини. Дякую.

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитву за себе і за донечку. Щось ми прихворіли. Ольга і Злата. Дякуємо.

3. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Прошу молитви за однокурсницю Лесю, її сина Дениса (імені чоловіка з того всього не можу згадати) - загинули сьогодні в аварії. Та за здоров"я Степана - вижив один з їхньої сім"ї, зараз в реанімації.
    П.С. Нажаль, не змогла долучитися до цілодобової молитви за здоров"я Меласі, але щовечора молюся і за неї теж.

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Дівчатонька, дякую вам за вашу молитву і підтримку! Вона мені черговий раз дуже допомогла. Якщо чесно, я й не сподівалася такого швидкого ефекту :) Вибачайте, що може не дуже часто заглядаю сюди останнім часом, але молитвою я завжди з вами. :girl_yes:

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Дівчата, прошу Вашої молитви за мене (Ольга), щоб нарешті знайшла роботу, бо такий відчай охоплює...
    Дякую

• Подобається Подобається x 1
  6. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу молитви за свою мама Галину, щоб не було ніяких ускладнень з хворобою, а також за себе (Марію), щоб все у житті налагодилось і без проблем поступила. Наперед всім вдячна!

7. AilataN

AilataN жива

Прошу молитви за нас ( Наталя, Віталій і Маруся) щоб спромогтися вирішити всі справи, вирішити що робити, як це буде найкраще для дитини і для нас, і в дорогу страшно (дуже ) їхати. Нехай ми , з Божою допомогою, гарно поїдем і в нашій подорожі нам трапляться гарні люди. І щоб мене, зрештою вже не так боліли зуби, бо схожу з розуму . Дякую, дівчатка!

8. ivanyska

ivanyska New Member

Прошу про молитву за свою маму (НАТАЛЯ). Сьогодні отримала невтішні аналізи, впала у відчай, переживає і нервується одночасно, а з нею і вся сімя. Дякую всім!

9. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Щиро дякую усім, хто молився за моїх рідних.

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дякуєм за молитву. я вже зовсім здорова. А от донечка без змін. Нехай наша молитва дасть Златочці сил .

11. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчатка, дуже прошу молитви за щасливу дорогу завтра і післязавтра Андрія, Ірини, Катерини і Матвія. Їдемо на добу в Карпати, але перед дорогою завжди хвилююсь. Дуже дякую!!!

12. nalia

nalia Member

Дуже прошу згадати в молитві про мого сина Даниїла, знов почав сильно заїкатися.

13. allja

allja Well-Known Member

Дівчата, потребую спільної молитви за своє здоров"я (Анна).

14. Маріка

Маріка Well-Known Member

Дівчатка, прошу вас про молитву зі сльозами на очах.
    Помоліться всі небайдужі за маленького хлопчика Сашка (хрещений Олександр-Юрій). Він у свої 4 рочки дуже відстає у фізичному і мовному розвитку (говорить і виглядає , практично, як дитина у 2 роки). А ще живе у сімї де над ним чинять моральне насилля (бабуся хотіла внучку, а родився внук , тепер знущається з дитини, а мати зовсім не стає на його захист)
    Дуже прошу молитву щоб Бог допоміг йому добре рости, розвиватися і полегшив умови життя цієї дитини.
    Дякую усім!

15. jylanda

jylanda занууууда

Дякую щиро за молитву, дорога пройшла легко i поiздка була успiшною.

Прошу ще раз про молитву за мое успiшне стажування, щоб все пройшло добре,
    за добрий результат роботи.

16. Kalina

Kalina Active Member

Прошу молитву за щасливу дорогу Надії, Ярослава, Ірини та Остапа. Дякую.

17. allja

allja Well-Known Member

Щиро дякую усім, хто помолився за моє здоров"я. Сьогодні ходила в лікарню: аналізи хороші, себе також почуваю добре і з малюком, що саме головне, теж все добре. Тож тепер потрібно тільки обережніше харчуватися.

18. colovejko

colovejko Member

Дівчата, прошу Вашої молитви за мою сусідку Оленку, яка дуже-дуже хвора. Нехай Бог їй дарує здоров"я і життя. Дякую ВСІМ!!!

19. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Прошу молитви за себе, Катерина. Вчора так свою доню ловила з гірки,бо вона падала,що аж вивернула собі руку.Тепер болить добряче. Дякую.

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу про молитву за мир та спокій в сім"ї моїх батьків (Віктор та Марія)
    Дякую

Статус теми:
Закрита.