Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за Таню, яка втратила дитинку на пізньому терміні. Нехай Бог дасть їй силу і терпіння пережити втрату, і щасливо знову стати мамою.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Прошу молитви за щасливу дорогу і повернення нашої сім"ї. Андрій, Софійка і Мар"яна. Їдемо в дорогу, трохи переживаю, бо на такі відстані машиною ще не їздили.
    І за мою щасливу вагітність. Почуваюсь дуже добре. Але дорога, то є дорога.

3. Azza

Azza Member

Прошу молитву за синочка і себе, Максимко, Іра.Щоб вчорашня аварія для мене і синочка була без наслідків поганих(зараз їдемо на Орлика на огляд).

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я, душевний спокій, відновлення справедливості та вдале вирішення усіх питань мами (Рома). Дякую.

5. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дуже прошу про молитву за мою Колєжанку Зеновію,щоб добрий Бог Її уздоровив

Дівчата,Бог такий добрий,дякую всім,хто молився за Зеновію.В понеділок Вона робила МРТ-пухлин немає,тільки трохи токсична печінка,а так все добре.
    Нехай Бог береже кожного з Вас!!!

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Прошу помолитись за мене та чоловіка (Тетяна-Роксолана та Богдан) за щасливу та легку дорогу. Дякую!

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу про молитву за мій душевний спокій. Щось забагато всього, нерви здають. Лілія

8. Sertce

Sertce Member

Прошу молитви за мій душевний стан і спокій. Так, наче камінь на серці. Вчора почула новину від близької мені людини, яка вибила мене з колії. Тетяна. Дякую.
    І за Богдана, має ангіну.

9. Sertce

Sertce Member

Щиро дякую всім за молитву. Мені вже краще. В Богдана мені здалось, що ангіна, зранку горло ніби було червоне, але потім почав рвати. Чимось отравився. Зараз вже здоровий. Ще раз дякую всім, xто молився за нас.

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Прошу молитви за мене, Тетяна. Стою перед важливим вибором. Нехай Господь допоможе мені зробити правильний вибір.

11. ola dulun

ola dulun New Member

Дівчаточка,прошу молитви за мій душевний стан,(оля),бо в депресії,вже невитримую того всього і за чоловіка,який нині напився,щоб то був останній раз.ДЯКУЮ!!!

12. aknelitta

aknelitta New Member

Прошу молитви за здоров"я та душевний спокій (Олена) - останнім часом страшенно переживаю, погано сплю. І за щасливу дорогу і повернення Олена та Богдан. Дякую

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу про молитву за Натанаїла. Аби йому чимшвидше розсічена губа загоїлася. Дуже дякую!

14. Holly

Holly Moderator

Цілодобова безперервна молитва творить чудеса, тому прошу всіх небайдужих долучитись до цілодобової, безперервної молитви за Ліліну Меласю( названа Меланія Іванна ).

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Я тут подумала, мене цілий день не буде, як буде багато бажаючих, то в карму все не залишиться. Тому пишіть ПП

15. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я мами (мучить її гіпертонія, постійно викликаємо швидку допомогу) і щоб її залишив негатив, який вона виливає на рідних. Дякую

16. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за Василя і Ольгу, нехай Господь допоможе їм опанувати власні амбіції , тверезо осмислити ситуацію, та щоб не виливали на оточуючих весь итой негатив. Дякую.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я, душевний спокій та сімейне благополуччя (Олена). Дякую.

18. Kalina

Kalina Active Member

Прошу молитву за здоров"я Марти. Дякую.

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Всім дякую. Заїхали дуже добре. Побачили багато нового і цікавого. В кінці тижня будемо вертатись до Львова, тому буду дуже вдячна всім, хто згадає нас в молитві.

20. Holly

Holly Moderator

скоро 22:00
    отже напишу поки неповний список, аби кожен міг перевірити, чи я вірно записала годину

Дякую всім хто долучився!!! І тим, хто ще долучиться. Якщо нас буде більше, зможемо час розділити по півгодини. Тому, як бачите, що година, яка вам підходить - зайнята, пишіть, поділимо по 30хв

Останнє редагування модератором: 3 Липень 2012
Статус теми:
Закрита.