Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. VERO

VERO Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу про молитву (Віра), щоб вирішилися дуууже важлива справа. Дякую всім небайдужим.

2. glasses

glasses Member

Прошу молитву за нашу родину, вирішується квартине питання, щоб усе пройшло для нас добре цього тижня. (Оля, Остап, Святослав, Денис).
    Також за успішне вирішення однієї дуже важливої справи для моїх батьків (Василь, Раїса).
    І за людину, яка нам допомагає (Мар"ян).

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Помоліться зі мною за мого похресничка, Назарчика. Сьогодні йому виповнилось 10 рочків. Такий дорослий вже хлопчик. Хай ангелик його оберігає.

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу молитви за здоров"я та одужання мого синочка Данилка. Отит, вже було краще, думали обійдеться без антибіотиків, але дитина почувається гірше, піднялася температура. Молюся аби все обійшлося як найлекше. Дякую.

5. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

прошу молитви за здоров'я моїх діточок - за старшого (Любомир), бо має дуже високу температуру, мучиться і молодшого (Маркіян), щоб не заразився дякую.

6. ksjy

ksjy Well-Known Member

Щиро прошу Вас про молитву за здоров"я моєї бабусі Анни. І ще прошу про молитву за щасливу дорогу мого дорогого чоловіка Олега. Щоб Бог оберігав його і посилав йому на шляху добрих людей. Щиро дякую Вам.

7. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за мамину коліжанку Ларису - довго не гояться ноги після важких операцій.

8. terezka

terezka котяка-вишивака

Прошу про молитву за щасливу дорогу та вдалу операцію моєї бабусі (хрещена Єва), за спокій моєї мами (Тетяни), що супроводжує бабусю та перебуває з нею в даний момент.

А також прошу про молитву за щасливу дорогу чоловіка (Ігор)

9. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Прошу помолитись за мою знайому Інну та її новонароджену дитину (дитинку ще не похрестили).

10. allja

allja Well-Known Member

Прошу молитви за щасливу дорогу і повернення для нас і мого тата. (Давид, Володимир, Анна та Зеновій)

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за моє здоров'я, душевний спокій та рівновагу, захист від негативу та вдале вирішення питань на роботі (Олена). Дякую.

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу вашої молитви за здоров"я сина Олександра та за здоров"я свого психічного стану бо маю нервовий зрив, Ірина.
    Щиро дякую небайдужим!

13. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Прошу молитви за здоров`я донечки (Емілія). Ми з чоловіком хворі і дуже боюсь, щоб вона не заразилась. Бо, біднятко, тільки нещодавно була дуже хворенька і тяжко то все перенесла. І ще прошу молитви за наше швидке одужання (Ірина, Богдан)

14. Ariel

Ariel Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я мого чоловіка Володимира
    І ще терпіння і розуму нашій міліції, щоб змогли знайти зловмисників.
    Дякую.

15. allja

allja Well-Known Member

Дівчатка, щиро дякуємо за молитви - щасливо заїхали і вже повернулися назад:)

16. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, помоліться будь-ласка, за моє (Ірина) здоров'я та за прийняття вірних рішень, бо щось дуже багато проблем на купу навалилося. Дякую

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дуже прошу молитви за сина (Данило) і за мене (Наталія).
    Маємо сильне отруєння, вночі була швидка, а зараз їдемо в інфекційну. Дівчата, дуже погано, рвота не припиняється в малого, в мене дуже слабкість і стрибки тиску, дуже прошу вас, щоб ви помолились, нам зараз це як ніколи потрібно.

18. shparynka

shparynka Well-Known Member

Прошу молитви за стосунки Наталі і Валентина. Щоб прийшло розуміння, що не треба бути затятим, а вміти іноді вибачатись, розуміти свої помилки. дякую)

19. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Марія) і мацьопчика в животику, сьогодні йдемо на УЗД, щоб дитинка гарно розвивалася, і все в нас було добре. Дякую усім небайдужим.

20. terezka

terezka котяка-вишивака

Дякую всім за молитву, операція пройшла успішно, тепер бабуся відновлюється, навіть уже є позитивні зрушення.

Статус теми:
Закрита.