Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Щиро прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава) - напали всі болячки: кашель, нежить, мастопатія, а сьогодні шия болить з правого боку і в голову віддає. Дуже дякую.

2. halmi

halmi Well-Known Member

дівчатка, дуже дякую за молитву і підтримку. Але ще прошу молитися за здоров"я батька.
    І ще прошу молитви за щасливу дорогу доньки і її хлопця (Тетяна і Богдан) . Всім дуже дякую.

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я чоловіка (Володимир). Має якісь незрозумілі болі. Дякуєм небайдужим.

4. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Щиро дякую всім за молитву, результати добрі і нічого не виявили.

5. Натуся

Натуся Well-Known Member

Прошу про молитву за щасливу і легку дорогу Олексія, Оксани та маляток Анастасії і Катерини. Нехай їхні ангели охоронці будуть поруч із ними весь час!

6. Sertce

Sertce Member

Щиро дякую всім, xто молиться за мого брата Василя, на жаль xлопцеві не краще, а гірше. Є підозра на мінінгіт. Прошу вас, моліться. Щиро дякую.

7. Freitag

Freitag Active Member

Дуже прошу про молитву за маму має серйозні труднощі на роботі.

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі Марії, яка в неділю потонула і за її донечку Діану, якій в вересні виповниться лише 2 рочки,а вона вже сиртка.

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дякую всім за молитви-донечці вже значно краще і тепер ми знаємо як діяти в таких критичних ситуаціях.

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро дякую всім, хто молився - мені вже трошки краще.

11. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дуже прошу молитви за сусідку по палаті в ПБ Ірину та її новонароджену донечку Анну, яких з ПБ перевели у лікарню на Орлика, бо в малятка виявили проблеми з серденьком.

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Завтра вранці на нашого Дімуліка чекаэ видалення/лікування зубиків під наркозом. Прошу молитву за нього, щоб операція пройшла успішно і він легко відійшов від наркозу і щоб зубки були здорові. Також прошу, щоб Бог дав нам сьогодні спокійну нічку томущо з ночі дитині не можна іжі та пиття і нам треба якось перебути тих кілька ранішніх годин без циці. дякую

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Прошу молитви за свій душевний спокій, завтра 40 днів, маєм йти на службу, не знаю як вистою...

14. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка .

15. marife

marife Member

Прошу молитви за себе (Аделіна-Мар'яна). Важкий період на роботі, проблеми вилазять з усіх боків. У відпустку не можу піти. І за синочка(Макар). Дуже знервований від усіх тих лікуван. Дякую.

16. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Прошу молитви за малесеньку дівчинку, що народилась із вагою 1750 гр. - лікарі та родина чекають маси тіла 2кг, щоб їхати на операцію на серденько до Києва..
    Нехай Господь Бог оберігає дитинку, дасть їй сил та здоров*ячка пошвидше поправитись та одужати..

17. Valensia

Valensia Well-Known Member

Прошу молитви за мою маму та чоловіка ,та мамину подругу ,за щасливу і спокійну дорогу,та повернення чоловіка додомуДякую дуже.

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Таня) за годину маю поїзд, їду у відрядження, щоб все було добре. дякую

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дівчатонька, прошу молитви за щаслививй переліт Василя і Роксолани (я). Вилітаємо о 4 год. ночі сьогодні. Щиро вдячна.

20. lawyer

lawyer Member

Прошу молитви за Юрія. Щоб перестав його мучити сильний післяопераційний біль, а також спала висока температура.

Статус теми:
Закрита.