Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. shparynka

shparynka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

Прошу молитви за Валентина, за здоров'я, душевну рівновагу і спокій. Дякую.

2. kristas

kristas Well-Known Member

Небайдужих, прошу згадати в молитві мого тата-Володимира, мучить його ниркова колька. Вже декілька днів приступи, десь через день. І за маму, бо вже сама з сил падає, нерви не витримують -Тетяна, і за мій душевний спокій і здоров"я,бо також почуваюсь недобре, сьогодні навіть службу не вистояла, стало недобре - Христина. І ще за мого брата - Володимира, шоб Бог дав йому розуму неробити боляче людям, які його люблять.

3. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитви за здоров"я сина (Олександр)

4. irushka

irushka Well-Known Member

Дуже дякую всім за молитви, ми вже вдома. Дорога була легкою і Матвієві покращало відразу після того, як звернулась до вас за молитвою, вона дійсно творить дива! Дякую!

5. Натуля

Натуля Well-Known Member

Сьогодні моя добра знайома народила третього сина. Пологи пройшли дуже-дуже стрімко. Тому попрошу моливти за здоров"я мами Оксани та новонародженого Олежика.

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Прошу помолитись про щасливе і швидке вирішення моїх клопотів на роботі (Тетяна-Роксолана). Завтра дуже багато чого вирішується.

7. kristas

kristas Well-Known Member

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу про молитву за мою сестру Вікторію. Має неприємну ситуацію на роботі, щоб усе владналося. Дякую

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за моє здоров"я і душевний спокій (Ярослава). Дякую.

Останнє редагування: 25 Червень 2013
  10. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

помоліться, будь-ласка, за Романа. нехай Господь допоможе йому подолати затяжну депресію, зміцнить його здоров"я і дарує душевний спокій.

11. natka75

natka75 Well-Known Member

Дякую всім, хто молився, аналізи в мене добрі і томографія показала, що всі показники, які були в попередній томографії зменшились, значить лікування йде добре.Ще раз всім дякую дуже і прошу згадувати мене в своїх молитвах *Наталя*

12. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дуже прошу молитви за душевний спокій мого чоловіка (Назар) має проблеми на роботі, щоб все владналося. Дякую усім небайдужим.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Дуже дякую всім за молитви - обручка сьогодні знайшлася...!

14. Talya

Talya Well-Known Member

Прошу про молитву за нашу сім"ю (Юра, Наталя, Даринка). завтра вирушаємо в дорогу. нехай все буде добре. Дякуємо!

15. DUDUV

DUDUV New Member

Прошу молитись за мою подругу (Людмила). Складна сімейна ситуація, справа йде до розлучення. Щоб Господь дав мудрості.

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Ваша молитва є дуже помічна і надіюсь, що ви надалі будете молитись за племінника Давид-Ілля. Дитина вже тиждень в реанімації, після великої кількості антибіотиків піднялась температура, діагностують багато всіляких болячок. Є гематома в голові, яку можливо прийдеться оперувати... Дуже важко і боляче, що на долю такої маленької дитинки, щойно народженої випало стільки випробувань. Буду вдячна, якщо помолитесь.
    І прошу молитви за себе, Катерина, маю якусь мастопатію. Дякую.

17. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Про про молитву за щасливу дорогу та гарний відпочинок (Ярослав, Іванна, Юрій, Ігор та Христина). Дуже дякую!

18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

прошу про молитву за моїх батьків. нехай їх матеріальний стан покращиться., а вони мають силу пережити важкі часи з оптимізмом. ну і мені душевного спокою. бо останнім часом дуже за них переживаю. ДЯКУЮ

19. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дуже прошу молитви за нашу сім"ю: Мар"яна, Юрій і Андрій, аби з Божою поміччю швидше вирішились незалежні від нас питання. І за мій спокій, аби хвилювання не відбились на ще не народженому дитятку.

20. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

прошу про молитву за доню Богдана-Дана

Статус теми:
Закрита.