Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

прошу молитви за упокій душі мого діда Анатолія.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу молитву за щасливу дорогу до Відня і щоб там мене гарно прийняли(Марія) і ще за здоровя і за спокій моєї мами Галини, яку я залишаю на три місяці.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Помоліться будь-ласка за мій душевний спокій (Жанна), вже другу ніч не сплю, хвилювання переповнюють. І щоб вирішилось наше квартирне питання. До 15-го маєм звільнити квартиру, варіанти є, але не можем прийняти правильне рішення щодо їх вибору, бо в кожного варіанту свої недоліки. Помоліться щоб не помилилися і щоб майбутній переїзд не позначився на мому здоров"ї. Дякую усім не байдужим. Бо щось мені дуже важко морально це дається.

4. Hanny

Hanny Active Member

Дякую ВСІМ небайдужим за молитву, бо дуже її потребувала і потребую. Надалі прошу згадувати мене Ірина) в молитвах, за швидке одужання, а також за лікаря який мене оперував ( Юрій Іванович )
    ДЯКУЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже прошу помолитися за однокласника та найкращого друга моєї сестри Тараса. Серце аж зжимається, коли чую про те, через що він проходить. Відмовляють нирки, залікували так у Львові, що терміново відправили його до Італії, де лікарі були в шоці від того, в якому стані він вже був.. Наразі Тарас на діалізі, трохи вже відходить від тої кризи і очікує на пересадку нирки , яку дає йому його мама. Так прошу Бога, аби все підійшло ( зараз ще остаточно визначається, чи підходить та нирка) і все вийшло добре. Це така добра людина, щира, сонячна. Я його з дитинства пам'ятаю. Він нам як брат став, такий світлий хлопець, тато двох діток. Дай Бог йому здоров'я і довгих літ.

6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за те, щоб я нарешті знайшла хорошу, добре оплачувану і стабільну роботу. бо вже довший час шукаю і вже так мене втомили ті пошуки і морально, і фізично. потрапляла на декретні місця, і в результаті майже кожен рік треба нову шукати. вже просто втомилась від тих постійних пошуків та тої невизначеності...вірю, що ваші молитви мені допоможуть. всім дякую

7. нталька

нталька Well-Known Member

Дуже вдячна за молитву! Це велика сила! І нам велика підтримка! Прошу ще підтримати молитвою, щоб Боженько дав міцного здоров"я дитині (Михайло), і всі негаразди минулися.

8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу молитви за мого тата - зараз в лікарні з інфарктом. І черговий раз за душевний стан мами . Дякую за те, що підтримуєте нас молитвою в наших негараздах.

9. hannatal

hannatal Member

Прошу всіх молитися за щасливу дорогу (Ганна), їдемо завтра в Крим з чоловіком і двома дітьми, а ще чекаємо третє 33 тижні. Дякую

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я (Христина) і за дитинку, бо захворіла сильно і за Ромчика, щоб не заразився від мене. Дякую.

11. Златка

Златка Well-Known Member

Прошу молитву за своє здоров'я - Наталя. Уже втомилась хворіти. Дякую.

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава) - лікували сьогодні зуб під анестезією і так укол вгатили зі слонячою силою, що боляче рот розкривати, ниє щока і ясна в місцях уколу. Щоб швидше воно все загоювалося.

Дуже дякую!

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу помолитися за щасливу дорогу для Сергія. Дякую.

14. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу молитви за свого брата (Захар), сьогодні вночі вирушає в далеку дорогу без батьків, йому 11 років, щоб дорога була легкою і безпечною. Дякую усім небайдужим.

15. manka

manka Member

Прошу молитви за здоров"я синочка Ігочка. Дякую

16. ladybug

ladybug New Member

Прошу помолитись за здоров"я Андрійка, який зараз в реанімації на Пекарській. В дитини гепатит б, та до того всього ще й білокрів"я. Дякую.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Прошу помилитись за мій душевний спокій, завтра моя презентація в інституті, трішки переживаю. знову напала депресія.(Марія)
    А ще помоліться за здоровя моєї мами Галини, важко їй без мене самій вдома!

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Давайте помолимося за Таню, tanchyk, наскільки я знаю зараз в пологовому.
    Вже її відпустили додому, хай здорова доносить дитинку і природньо народить коли прийде час.

19. Korzuk

Korzuk Active Member

Прошу молитви за мого діда (Миколу) виявили пухлину, нехай він схаменеться і згодиться лягти на операцію!

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу згадати мене в молитвах (Ірина), якийсь суцільний жах на роботі і ні кінця-краю не видно. Вдячна всім небайдужим

Статус теми:
Закрита.