Спільна молитва - молимося разом! - 2

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем natorella, 5 Квітень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 2

дівчата, в мене сьогодні іспит, я дуже переживаю. помоліться, будь ласка, щоб все пройшло добре (Тетяна). дякую

2. prolisok

prolisok Member

Прошу молитву за незнайому мені людину (свекруха розказала таку ситуацію , її знайома мала гепетит , вилікувалася і після того сказали приходити раз в тиждень здавати кров на аналіз ,вона так і робила ,місяць ходила з температурою 37.4 , причому дуже похудала , знайомі замітили ,що щось не так , нині здала аналізи рак печінки , жити залишилося сказали лічені години ) помоліться за Марії , щоб Бог її допоміг подолати цю хворобу , дякую...

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже прошу згадати мене у молитві ( Вікторія) . Їду завтра в Гурово Ілавецьке в школу на день відкритих дверей. Аби Бог мені дав впевненості в собі, щоби я не розгубилася і мала що сказати дітям та батькам, які будуть приходити і яких маю заохочувати іти в школу :). Дуже дякую ( дуже переживаю щось..)

4. Iryna

Iryna Well-Known Member

прошу молитви за упокій душі рб Галини і за душевний спокій в родині. дякую!

5. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров'я. Маю високий тиск 153/95, голова дуже болить. А завтра в мене день народження, потрібно бути здоровою (Наталія).

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка Юрія, має завтра операцію, нескладну але всеодно - нехай все пройде добре і він швидко поправиться.

7. glasses

glasses Member

І я буду просити за здоров"я чоловіка(Остап). Сьогодні впав з рештовки, троха "покалічився", добре, що з ниркою в се в порядку, тяжко йому - не сісти,не стояти, болить.

8. AilataN

AilataN жива

Прошу молитви за успішне проходження співбесіди ( Олександр).
    Хай буде впевнений і спокійний.
    і щоб незалежно від результату зберігав позитивний настрій.
    В разі невдачі не здувся і далі шукав роботу.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

прошу молитви за упокій раба Божого Миколи, а також за його родину - дружину Марію та трьох маленьких дітей, які сьогодні залишились напівсиротами... нехай Господь завжди їх оберігає.

10. natorella

natorella Well-Known Member

прошу молитви за здоров*я нашої форумлянки ірусі - Hanny
    вона в лікарні, а доця вдома з татком
    дуже всі переживають, маленька софіка дуже плаче за мамою
    іруся, виздоровлюй

11. fillette

fillette Well-Known Member

Дякую усім хто молився за мене. Прошу і надалі молитви за своє здоров'я і душевну рівновагу. Важкий період в житті, нервуюсь через дрібниці (Наталя).

12. нталька

нталька Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я сина (Михайло). Слабість, болі, купа обстежень, а точного діагнозу нема. Вночі потрапили до лікарні з приступом, зараз полегшили стан, а далі не відомо. Дуже потребуємо молитви.

13. Fyfka

Fyfka Member

Не знаю чи "за адресою звернулася". На іншому сайті, де я зареєстрована прочитала ось що:
    "Девочки - у нас тут горе! Близкого нам человека сегодня прооперировали в городе Львов! Очень нужна кровь!! Кто из Львова - очень прошу помогите не посчитайте за сложность - сдайте кровь!!
    Она очень очень нужна!!!
    Сдавать надо в Городе Львов в Центральный военный клинический госпиталь
    Львов, ул. Личаковская, 26; тел.: 75-57-85 для Пациент Пасько Эдуард Владимирович. Группа крови 1+!
    Прошу всех кто может не пройдите мимо! Ведь кровь не достать ни где- ею может поделиться только человек!!!
    Всем кто откликнется огромное спасибо!!!"
    Сама я не зі Львова і кров не можу здати, можливо є хтось, хто міг би допомогти.
    Ще три дні потрібна буде кров(зі слів автора)І молитва думаю теж не завадить.Тому помоліться за Едуарда. Дякую

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

15. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

. Прошу помолитися за успішне лікування зубчика Данилка, аби все пройшло добре. Дякую.

16. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дуже прошу молитви за здоровя знайомої (Олександри). їй всього 20 р, випала сьогодні з балкону, зараз перебуває у комі. нехай Бог їй допоможе і вона прийде в себе і буде здоровою! Дякую всім небайдужим.

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Давайте помолимось за здоров'я Лідії-Лідочки і її донечки. Так давно вже нічого не чути від неї, а молитва за здоров'я ніколи не зашкодить..

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Потребуємо молитви (Христина, Володимир, Ромчик). Дякую небайдужим.

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу молитви за моє здоровя. Дуже мені слабо, постійно хочу спати. Хай вагітність буде легкою і дитинка буде здорова, дякую.
    І щоб чоловік Юрій швидко поправився.

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молтви за моє здоров'я (знову ця алергія з пчиханням і задишкою, не знаю що з тим ще робити) і душевний спокій, Олена. Дякую.

Статус теми:
Закрита.